Lisää Kotivertailuun

VAIHDA KODISTA TOISEEN MUTKATTOMASTI ILMAN SUURIA KULUJA.

MYYMÄSSÄ KOTIA?

KotiKylän Myyjän Työkalupakki on fiksumpi apu asunnon myyntiin. Sen sijaan että annat kotisi tiedot välittäjälle, joka kirjaa ne paperille ja sitten koneelle, syötät ne KotiKylässä itse suoraan verkkopalveluumme. Me hoidamme kotisi markkinoinnin, ostajien etsinnän ja tarjous- ja kaupantekoprosessin. Sinä hoidat esittelyt ja vastaat asuntoasi koskeviin kysymyksiin. Kodin omistaja kun vastaa lain mukaan asunnosta annetuista tiedoista, myös välittäjän antamista. KotiKylän palvelu maksaa 499€ tilatessa ja 1000€ kun koti on myyty.

Lue lisää myyjän palveluista

OSTAMASSA KOTIA?

KotiKylä auttaa sinua löytämään koteja, jotka eivät ole vielä julkisessa myynnissä. Voit julkaista maksutta Etsin Kotia -ilmoituksen tai ottaa avuksesi Kotietsivän. Kotietsivä tavoittelee suoraan toivekotiesi omistajia ja kysyy heiltä, haluaisivatko he myydä kotinsa sinulle ilman vaivaa ja välityspalkkiota. Kotietsivä maksaa murto-osan siitä, mitä perinteinen ostotoimeksianto. Siitä veloitetaan 99€ tilatessa ja 499€, jos koti löytyy kauttamme.

Lue lisää ostajien palveluista

MATKALLA OMISTUSKODISTA TOISEEN?

Mietitkö, kumpi kannattaa aloittaa ensin? Uuden kodin etsintä vai vanhan kodin myynti? Aloita molemmat yhtäaikaa. Tarjoamme palveluja sekä myyntiin että ostamiseen, koska haluamme auttaa sinua vaihtamaan kotia turvallisesti, hallitusti ja ilman suuria kaupankäyntikuluja.

KOTIKYLÄN KAVERINA VOIT

 

julkaista maksutta Etsin kotia-ilmoituksia

viestitellä muiden ilmoittajien kanssa

tehdä hakuvahteja

tallentaa suosikki-ilmoituksiasi

ladata maksutta sopimuspohjia

KotiKylän asiakkaat suosittelevat

Sijoitusasuntoni Pirkkalassa oli myynnissä ensin parilla kiinteistönvälittäjällä, mutta sitten päätin testata KotiKylää. Kokonaisuus toimi hyvin. Sain saman hinnan, jota pyysin välittäjän kautta, mutta jäipä välityspalkkio omaan taskuun.

by Samuli, Kauniainen

Halusin myydä Hitas-asuntoni nopeasti ja kustannustehokkaasti. Sovimme KotiKylän kanssa, että aloitamme myynnin KotiKylä+some yhdistelmällä ja otamme asuntoportaalit mukaan myöhemmin tarvittaessa. Paritalokoti meni kahdessa viikossa, eli emme koskaan ehtineet portaaleihin.

by Kaisa , Helsinki

Satu Laakso

Elämäntilanteeni muuttuessa tuli tarve löytää uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot kodin nopeaan löytymiseen, tuttavat, portaalien hakuvahvit, KotiKylän. KotiKylä erottui edukseen; sain sen kautta heti kolme vinkkiä sopivista kodeista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä.

by Satu, Kauniainen

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia

Tavattuani monta eri välittäjää päätin myydä keskustakotini KotiKylän avustuksella. Asunnon esittely itse sujui helpommin kuin kuvittelin. KotiKylä auttoi mm. kuvauksissa, markkinoinnissa sekä vastatarjousten ja kauppakirjan teossa. Teimme tosi fiksut kaupat ja säästimme perikunnan kanssa 15000€ välityspalkkiossa.

by Riitta, Turku

Jokainen koti on osa matkaasi sinuksi.

OSTAJAT ETSIVÄT KOTEJA:

KODIT ETSIVÄT ASUKKAITA:

KUMPPANIMME VARMISTAMASSA ASUNTOKAUPPASI ONNISTUMISTA:

Luulin tekeväni kodin. Koti tekikin minut.