Lisää Kotivertailuun

APUA KODIN MYYNTIIN

KotiKylän Myyntipakki on fiksuin apu asunnon myyntiin. Varmistamme, että kotisi on edustavasti esillä netissä ja tavoittaa alueesi kodin etsijät. Sinä hoidat kotisi esittelyt, me kontaktoimme esittelyssä kävijät ja aktivoimme kiinnostuneita tekemään tarjouksen. Kun ostaja löytyy, autamme viemään tarjousneuvottelut ja kaupan turvallisesti maaliin.

Myyntipakki vain 399€+0,6% kauppahinnasta

APUA KODIN ETSINTÄÄN

KotiKylä auttaa löytämään sellaisiakin koteja, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Voit julkaista maksutta Etsin Kotia -ilmoituksen tai palkata Kotietsivän. Kotietsivä selvittää somen ja puskaradion avulla, haluaisivatko toivekotisi omistajat myydä ilman vaivaa ja välityspalkkiota. Kun koti on löytynyt, saat meiltä edullisesti hinta-arviot ja opastuksen tarjous- ja kaupantekoprosessiin.

Tutustu ostajan palveluihin

APUA KOTISI KUVAUKSEEN JA ARVIOINTIIN

Tarvitsetko ammattilaisen tekemää pohjapiirrosta, valokuvausta tai videota asunnon myyntiin, vuokraukseen tai remontin suunnitteluun? Kaipaatko puolueetonta hinta-arviota asunnostasi pankkia, ositusta tai perunkirjaa varten? Tilaat kaiken kätevästi ja edullisesti KotiKylän Kaupasta.

Käy Kaupassa
KotiKylän asiakkaat suosittelevat

Halusin myydä Hitas-asuntoni nopeasti ja kustannustehokkaasti. Sovimme KotiKylän kanssa, että aloitamme myynnin KotiKylä+some yhdistelmällä ja otamme asuntoportaalit mukaan myöhemmin tarvittaessa. Paritalokoti meni kahdessa viikossa, eli emme koskaan ehtineet portaaleihin.

by Kaisa , Helsinki

Susanne Ropponen: KotiKylän kautta asunnon myynti sujui helposti ja kustannustehokkaasti

Yllätyimme, miten helppoa ja nopeaa paritaloasuntomme myynti oli KotiKylän kautta. Apua tuli enemmän kuin osasimme odottaa. Asuntomme markkinointi toimi loistavasti ja saimme neuvoja asuntoesittelyjen pitoon ja kaupan ehtojen sopimiseen. Kotikylä on hyvä ja helppo kumppani asunnon myyntiin.

by Susanne, Espoo

Marjaana

Vaikka olen itsekin innokas valokuvaamaan kotiani, KotiKylän hoitama asuntokuvaus oli ihan eri luokkaa. Valaistus ja jälkikäsittely tekivät eron. Nyt ymmärrän, miksi toiset ilmoitukset näyttävät niin paljon paremmilta kuin toiset.

by Marjaana, Lahti

Satu Laakso

Elämäntilanteeni muuttuessa tuli tarve löytää uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot kodin nopeaan löytymiseen, tuttavat, portaalien hakuvahvit, KotiKylän. KotiKylä erottui edukseen; sain sen kautta heti kolme vinkkiä sopivista kodeista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä.

by Satu, Kauniainen

Jokainen koti on osa matkaasi sinuksi.

OSTAJAT ETSIVÄT KOTEJA (MYY KOTISI HEILLE ILMAN VÄLITYSPALKKIOTA)

KODIT ETSIVÄT UUSIA OMISTAJIA

KOTI LÖYSI JUURI OMISTAJAN

OLETHAN JO KAVERI?

 

KotiKylän Kaverina voit:

julkaista maksutta Etsin kotia-ilmoituksia

viestitellä muiden ilmoittajien kanssa

tehdä hakuvahteja

tallentaa suosikki-ilmoituksiasi

ladata maksutta sopimuspohjia

saada ilmaisia vinkkejä ja etuja hyvään asumiseen ja rehtiin asuntokauppaan liittyen

KUMPPANIMME VARMISTAMASSA ASUNTOKAUPPASI ONNISTUMISTA:

Luulin tekeväni kodin. Koti tekikin minut.