Lisää Kotivertailuun

APUA KODIN MYYNTIIN:

KotiKylän Myyntipakki on fiksuin apu asunnon myyntiin. Varmistamme, että kotisi on edustavasti esillä netissä ja tavoittaa alueesi kodin etsijät. Sinä hoidat kotisi esittelyt, me kontaktoimme esittelyssä kävijät ja aktivoimme kiinnostuneita tekemään tarjouksen. Kun ostaja löytyy, autamme viemään tarjousneuvottelut ja kaupan turvallisesti maaliin.

Tutustu Myyntipakkiin

APUA ETSINTÄÄN:

KotiKylä auttaa löytämään sellaisiakin koteja, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Voit julkaista maksutta Etsin Kotia -ilmoituksen tai palkata Kotietsivän. Kotietsivä selvittää somen ja puskaradion avulla, haluaisivatko toivekotisi omistajat myydä ilman vaivaa ja välityspalkkiota. Kun koti on löytynyt, saat meiltä edullisesti hinta-arviot ja opastuksen tarjous- ja kaupantekoprosessiin.

Tutustu ostajan palveluihin

APUA MUUHUN

Tarvitsetko ammattilaisen tekemää hinta-arviota, pohjapiirrosta tai asuntokuvausta asunnon myyntiin, vuokraukseen, pankkia tai remonttia varten? Entä kotisiivousta tai sähkösopimusta? Kaiken saat kätevästi ja edullisesti KotiKylän Kaupasta.

Käy Kaupassa
KotiKylän asiakkaat suosittelevat
Marjaana

Vaikka olen itsekin innokas valokuvaamaan kotiani, KotiKylän hoitama asuntokuvaus oli ihan eri luokkaa. Valaistus ja jälkikäsittely tekivät eron. Nyt ymmärrän, miksi toiset ilmoitukset näyttävät niin paljon paremmilta kuin toiset.

by Marjaana, Lahti

Sijoitusasuntoni Pirkkalassa oli myynnissä ensin parilla kiinteistönvälittäjällä, mutta sitten päätin vaihtaa KotiKylään. Kaikki toimi hyvin. Sain saman hinnan, jota pyysin perinteisten välittäjien kautta, mutta välityspalkkiosta jäi suuri osa omaan taskuun.

by Samuli, Kauniainen

Susanne Ropponen: KotiKylän kautta asunnon myynti sujui helposti ja kustannustehokkaasti

Yllätyimme, miten helppoa ja nopeaa paritaloasuntomme myynti oli KotiKylän kautta. Asuntomme markkinointi toimi loistavasti ja saimme opastusta niin asuntoesittelyjen pitoon kuin kaupan ehtojen sopimiseenkin. Kotikylä on hyvä ja helppo kumppani asunnon myyntiin.

by Susanne, Espoo

Halusin, että Hitas-asuntoni myynti sujuu nopeasti ja kustannustehokkaasti. Hitas-asunnoissa hinta kun on aina vakio. Sovin KotiKylän kanssa, että myyn itse, mutta KotiKylä hoitaa markkinoinnin. Aloitimme myynnin KotiKylä+some yhdistelmällä ja tarkoitus oli ottaa Oikotien Asunnot mukaan myöhemmin pitääksemme asunnon pidempään uutena. Paritalokotini meni kahdessa viikossa, eli emme koskaan ehtineet Oikotielle.

by Kaisa , Helsinki

Jokainen koti on osa matkaasi sinuksi.

OSTAJAT ETSIVÄT KOTEJA (MYY KOTISI HEILLE ILMAN VÄLITYSPALKKIOTA)

KODIT ETSIVÄT UUSIA OMISTAJIA

KODINOMISTAJILLE KOTIKYLÄN KAUPASTA

 • Ale! Liity KotiKylän Ekspertiksi

  Laadukas asuntokuvaus & digitaalinen pohjakuva

  419.00 379.00 sis. alv 24%
  Lisää ostoskoriin
 • Ale! Koti- ja Keittiö on suomalaiskotien sisustuksen ekspertti. Tilaa nyt 29€ (6+1nroa)

  Koti ja keittiö -lehti, 6+1 numeroa 29€

  52.70 29.00
  Tilaa lehti tästä
 • Sähkösopimus pieniin ja keskisuuriin koteihin nyt kuukausiveloituksella

  Sähkösopimus pieniin ja keskisuuriin koteihin alk. 14€/kk. Eka kuukausi ilmaiseksi.

  Tee sähkösopimus

KUMPPANIMME VARMISTAMASSA ASUNTOKAUPPASI ONNISTUMISTA:

Luulin tekeväni kodin. Koti tekikin minut.