Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

TERVETULOA TEKEMÄÄN TAVALLISTA
FIKSUMPIA ASUNTOKAUPPOJA

 Suomalaisten varallisuudesta on keskimäärin 70 % kiinni asunnoissa. Me kansana vaurastumme ja köyhdymme asuntokauppojen kautta. Tekemämme asuntokaupat eivät vaikuta kuitenkaan ainoastaan talouteemme vaan myös perheonneemme, arkemme sujuvuuteen, terveyteemme ja hyvinvointiimme.
Me KotiKylässä haluamme auttaa sinua tekemään fiksumpia valintoja asuntokaupassa ensiajatuksesta muuton jälkeiseen aikaan saakka. Haluamme, että asunnon myynti ja osto sujuvat sinulta mutkattomasti ja turvallisesti, teet hyviä kauppoja, mutta et maksa korkeita kaupantekokuluja. Saat meiltä kaiken oleellisen, minkä saisit perinteiseltä välittäjältäkin, mutta vain murto-osalla hinnasta. Itse asiassa tarjoamme enemmänkin, kuten apua myös ostamiseen. Teemme kaiken digitalisaation, asuntokaupan ja markkinoinnin osaamistamme hyödyntäen. Haluatko kuulla lisää? Tule peremmälle.
Tänne päin, ovi on auki.

Näin asunnon myynti ja osto sujuvat KotiKylässä:

1. MIETI, MITÄ APUA TARVITSET.

Mieti, mitä sinun tuleva asuntokauppasi tarvitsee, mitä haluat tehdä itse ja mihin kaipaat ammattiapua? Jos et ole varma, me neuvomme mielellämme. Sen jälkeen valitse tarpeidesi mukainen Työkalupakki. Työkalupakit ovat voimassa käytännössä niin kauan, että saat asuntosi myytyä tai ostettua. (max 18 kk) Voit täydentää pakkiasi hankkimalla Kaupastamme lisäpalveluita.

2. JULKAISE ILMOITUS - ME AUTAMME.

Annat tiedot myytävästä asunnostasi tai kodista jota etsit julkaisemalla KotiKylässä Kotiesittelyn tai Kotietsivän. Me autamme tarvittaessa, tarkastamme ilmoituksesi ja varmistamme, että se tavoittaa alueesi kodinvaihtajat. Voit julkaista ilmoituksesi hiljaisena, julkisena ja tai statuksella "myynti /osto harkinnassa". Julkiset myynti-ilmoitukset tulevat automaattisesti näkyviin myös Oikotien asunnoissa ja somessa.

3. HOIDETAAN ASUNTOKAUPPA MAALIIN.

Kun joku haluaa lisätietoja ilmoituksestasi tai ehdottaa esittelyä, saat ilmoituksen sähköpostiisi. Hoidat esittelyt ja tarjousneuvottelut itse, mutta jos pakkiisi kuuluu henkilökohtainen ammattiapu, neuvontamme on vain klikin tai puhelun päässä. Saat meiltä lakimiehen laatimat maksuttomat sopimuspohjat, autamme kuntotarkastuksen tai kosteusmittauksen tilaamisessa ja kauppakirjan teossa.

Parhaat konstit asuntokauppasi onnistumiseksi:

KOTIESITTELYT

Kotiesittelyn tehtävänä on antaa kodistasi edustava ensivaikutelma ostajille. Voit julkaista sen julkisena tai hiljaisena tai tehdä sen jo silloin, kun vasta harkitset myyntiä. Julkisessa Kotiesittelyssä on aina Näkyvyystakuu ja siihen kuuluu markkinointi Oikotien Asunnoissa, somessa ja Tori.fi:ssä.

KOTIETSIVÄT

Moni kodin omistaja harkitsee myyntiä vuositolkulla ja saattaisi myydä, jos kelpo ostaja sattuisi kysymään. Kotietsivämme auttaa sinua löytämään nämäkin kodit. Jätä Kotietsivälle ilmoitus siitä mitä etsit, me varmistamme että toivealueesi kodin omistajat noteeraavat sen.

NEUVOT JA OHJEET

Asunnon ostossa ja myynnissä on monta vaihetta, jossa tarvitset hyviä, puolueettomia neuvoja. Koska emme työskentele provisiopalkalla, meidän on helppo ajaa aidosti asiakkaiden etua asuntokaupassa. Saat omaan kauppaasi neuvoja sekä virtuaalisesta Asuntokauppakoulustamme että asiantuntijoiltamme, mikäli valitsit pakin johon kuuluu henkilökohtainen neuvonta.

Jokainen koti on osa matkaasi sinuksi.

Etsiikö seuraava asuntosi jo sinua?

(kun kirjaudut sisään, näet myös hiljaisessa myynnissä olevat asunnot)

Etsiikö joku jo kauttamme kotiasi?

Testattu oikeilla asiakkailla.

Asiakkaamme suosittelevat

Tavattuani monta eri välittäjää päätin myydä kerrostalokotini KotiKylän avustuksella. Asunnon esittely itse sujui helpommin kuin kuvittelin. KotiKylä auttoi kuvauksissa, markkinoinnissa sekä vastatarjousten ja kauppakirjan teossa. Kaikki meni hyvin ja säästimme perikunnan kanssa melkein 15000€ välityspalkkiossa.

by Riitta, Turku

Sijoitusasuntoni Pirkkalassa oli myynnissä ensin parilla kiinteistönvälittäjällä, mutta sitten päätin testata uutta KotiKylää. Kokonaisuus toimi hyvin, asunto myytiin reilun kuukauden sisällä. Sain saman hinnan, jota pyysin välittäjän kautta, mutta jäipä välityspalkkio omaan taskuun.

by Samuli, Kauniainen

Satu Laakso

Elämäntilanteeni muuttuessa tuli tarve löytää uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot kodin nopeaan löytymiseen, tuttavat, portaalien hakuvahvit, KotiKylän. KotiKylä erottui edukseen; sain sen kautta heti kolme vinkkiä sopivista kodeista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä.

by Satu, Kauniainen

Marjaana

Harkitsen vasta myyntiä, mutta halusin Kotiesittelyyni alusta lähtien hyvät kuvat ja pohjakuvat. Vaikka olen itsekin kova kuvaamaan kotiani, KotiKylän kautta saamani asuntokuvaus oli ihan eri luokkaa. Valaistus ja jälkikäsittely tekivät eron.

by Marjaana, Lahti

Varmistamassa asuntokauppasi onnistumista:

Kuka, mitä, häh?

KotiKyla.com Oy on suomalainen startup, joka haluaa auttaa asiakkaitaan tekemään parempia päätöksiä asumisensa ja asuntokauppojensa suhteen. Tätä varten tarjoamme asiakkaillemme verkkopalvelun, josta asiakkaamme saavat mutkattomasti ja kustannustehokkaasti ammattitason neuvot ja palvelut kaikkiin kodinvaihdon vaiheisiin. Jahkailuvaiheesta ostajan tai kodin löytämiseen, kauppakirjan teosta muuttoon ja uuden kodin kuntoon laittoon. Meillä on Työkalupakkeja sekä myyjille ja ostajille ja laajimmat Työkalupakit sisältävät kaiken tärkeän, mitä olet tottunut saamaan perinteisiltä välittäjiltä ja enemmänkin. Hinta vain on ihan toinen.

Haluamme ajaa aina asiakkaidemme etua ja edistää asuntokauppojen turvallisuutta. Siksi palkkiomme on kiinteä eikä ole sidoksissa toteutuneeseen kauppaan tai kodista maksettuun hintaan. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokasta palvelua eikä meidän tarvitse hoputtaa asiakkaitamme kauppoihin, jotka eivät ole heidän kannaltaan järkeviä.

Haluatko saada ilmaisia vinkkejä asunnoista, kodinetsijöistä ja asuntokaupasta? Tule Kaveriksemme.

Luulin tekeväni kodin. Koti tekikin minut.