Lisää Kotivertailuun

FIKSUMPIA ASUNTOKAUPPOJA ILMAN SUURIA KULUJA.

1. MIETI, MITÄ APUA TARVITSET.

Mieti, mitä sinun tuleva asuntokauppasi tarvitsee, mitä haluat tehdä itse ja mihin kaipaat ammattiapua? Jos et tiedä, me neuvomme mielellämme. Sen jälkeen hanki meiltä tarvitsemasi myyjän tai ostajan palvelut. Myyjän ja Ostajan Työkalupakit ovat voimassa käytännössä niin kauan, että saat kaupat tehtyä. Täydennä pakkiasi Kaupastamme hankittavilla lisäpalveluilla.

2. JULKAISE ILMOITUS - ME AUTAMME.

Annat tiedot myytävästä asunnosta tai kodista jota etsit julkaisemalla KotiKylässä Kotiesittelyn tai Kotietsivän. Me autamme tarvittaessa, tarkastamme ilmoituksesi ja varmistamme, että tieto myytävästä tai etsittävästä asunnosta tavoittaa tehokkaasti alueen kodinvaihtajat. Myyjien ilmoitukset julkaistaan mm. Oikotien Asunnoissa. Voit julkaista ilmoituksesi salaisena, julkisena ja tai statuksella "myynti /osto harkinnassa".

3. HOIDETAAN ASUNTOKAUPPA MAALIIN.

Kun joku haluaa lisätietoja ilmoituksestasi tai ehdottaa esittelyä, saat ilmoituksen sähköpostiisi. Hoidat esittelyt ja tarjousneuvottelut itse, me toimimme neuvonantajanasi ja saat Asuntokauppakoulun kautta kaikkeen myös helpot ohjeet. Autamme sinua tarjousvaiheessa, kuntotarkastuksen tai kosteusmittauksen tilaamisessa ja kauppakirjan teossa.

Testattu tyytyväisillä asiakkailla.

ASIAKKAAMME SUOSITTELEVAT

Susanne Ropponen: KotiKylän kautta asunnon myynti sujui helposti ja kustannustehokkaasti

Yllätyimme positiivsesti, miten helppoa asuntomme myynti oli KotiKylän kautta. Apuakin tuli enemmän, kuin osasimme odottaa.Saimme arvokkaita neuvoja mm. asuntoesittelyjen pitoon ja kaupan ehtojen sopimiseen. Kotikylä on todella hyvä ja helppo kumppani asunnon myyntiin.

by Susanne, Espoo

Sijoitusasuntoni Pirkkalassa oli myynnissä ensin parilla kiinteistönvälittäjällä, mutta sitten päätin testata uutta KotiKylää. Kokonaisuus toimi hyvin, asunto myytiin reilun kuukauden sisällä. Sain saman hinnan, jota pyysin välittäjän kautta, mutta jäipä välityspalkkio omaan taskuun.

by Samuli, Kauniainen

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia

Tavattuani monta eri välittäjää päätin myydä kerrostalokotini KotiKylän avustuksella. Asunnon esittely itse sujui helpommin kuin kuvittelin. KotiKylä auttoi kuvauksissa, markkinoinnissa sekä vastatarjousten ja kauppakirjan teossa. Kaikki meni hyvin ja säästimme perikunnan kanssa melkein 15000€ välityspalkkiossa.

by Riitta, Turku

Satu Laakso

Elämäntilanteeni muuttuessa tuli tarve löytää uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot kodin nopeaan löytymiseen, tuttavat, portaalien hakuvahvit, KotiKylän. KotiKylä erottui edukseen; sain sen kautta heti kolme vinkkiä sopivista kodeista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä.

by Satu, Kauniainen

Jokainen koti on osa matkaasi sinuksi.

ETSIIKÖ JOKU JO KAUTTAMME KOTIASI?

ETSIIKÖ SEURAAVA ASUNTOSI JO SINUA?

TULE MAKSUTTA KAVERIKSEMME, NIIN VOIT LIITTYÄ OSTAJAPANKKIIMME, TEHDÄ HAKUVAHTEJA JA LÄHETTÄÄ VIESTEJÄ ILMOITTAJILLE.

KUMPPANIMME VARMISTAMASSA ASUNTOKAUPPASI ONNISTUMISTA:

Luulin tekeväni kodin. Koti tekikin minut.