Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

Järjestäjä

KotiKyla.com Oy, Vapaaherrankuja 3, 00570 Helsinki.

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Yrityksen työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

 

Osallistumisaika

Osallistumisaika arvontaan on 25.9.2018 – 7.10.2018.

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki kyselylomakkeen täyttäneet ja yhteystietonsa jättäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuja ei voi osallistua arvontaan, mikäli hän ei jätä sähköpostiosoitettaan.

 

Palkinnot

Palkintona on 1 kpl leffalippupaketteja. Leffalippupakettiin sisältyy kaksi (2) kpl Finnkinon leffalippuja. Palkinto on käytettävä lipuissa olevaan voimassaolopäivään mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Liput toimitetaan voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen sähköisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

 

Palkinnon arvonta

Leffalippupaketti arvotaan kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Arvonta suoritetaan 8.10.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

 

Muuta huomioitavaa

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin. KotiKylä pidättää oikeudet muuttaa arvontasääntöjään.

 

Henkilötiedot

Sähköpostiosoitetetta käytetään sekä voittajien valintaan että leffalippujen toimittamiseen annetun sähköpostin kautta. Osallistuja liitetään myös KotiKylän Kaverikirjelistalle, jolta hän voi halutessaan koska vain poistua parilla klikkauksella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen heippa@kotikyla.com. Käsittelemme kaikkea tietoa anonyymisti.