Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

Tiedot asunnon myynti-ilmoitukseen KotiKylässä ja Oikotiellä

Kun asuntoasi esitellään ja markkinoidaan sekä Oikotien Asunnoissa että KotiKylän digikanavissa, tieto kodistasi tavoittaa tuhansia kiinnostuneita ostajaehdokkaita. Me laadimme ilmoituksen Oikotielle ja tarvittaessa myös KotiKylään puolestasi, mutta tarvitsemme sinulta tarkistetut ja yksityiskohtaiset tiedot myytävästä kodista.

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää asunnon tiedot kätevästi. Kannustamme sinua huolellisuuteen: Myyjä vastaa aina asunnosta annetuista tiedoista, käytti hän välittäjää tai muuta ammattilaisia apunaan tai ei. Myynti-ilmoitus, joka antaa selkeät ja kattavat tiedot asunnosta ja sen kunnosta antaa myös luotettavamman kuvan ostajaehdokkaille ja tekee asunnon helpommaksi ostaa.

Jos lähettämissäsi tiedoissa ei ole isoja puutteita ilmoitusten tuotantoon menee meillä kaksi arkipäivää. Otamme sinuun yhteyttä ilmoitusten valmistuttua, jotta saat tarkastaa, että kotisi esitellään verkossa juuri sillä tavalla miten haluat.

Jos olet tilannut valokuvat ja pohjakuvan meidän kauttamme, saamme ne kotiesittelyysi suoraan kuvauskumppaneilta eli sinun ei tarvitse lähettää niitä erikseen meille. Muussa tapauksessa sinun tulee lähettää asunnon valokuvat ja pohjakuvat meille digitaalisessa jpg-muodossa sähköpostilla. (heippa@kotikyla.com, laita viestikenttään nimesi ja osoitteesi)

P.S. Muistathan, että kodin myyjänä velvollisuutesi on lain mukaan antaa kaikki oleellinen tieto asunnostasi ostajalle ennen kauppaa. Tämän vuoksi kattavalla kirjallisella esittelyllä on tärkeä rooli kaupanteossa.

Kodin tiedot

Huom. *-merkityt kohdat ovat pakollisia

Step 1 of 5

Asunnon perustiedot

Asumiseen tarkoitettu yli 160 cm pinta-ala.
Mukana autotallit, varastot ja muut ei asuintilat
Myyntihinta ei sisällä asuntoon kohdistuvaa taloyhtiön velkaosuutta.
Jos asunnolla on maksamatonta yhtiölainaa, kerro sen määrä tässä.
Velaton hinta sisältää myyntihinnan ja asuntoon kohdistuvan taloyhtiön velkaosuuden.
Esim. 2h + k + s + parveke
Ellei sinulla ole tarkkaa tietoa, voit kirjoittaa sopimuksen mukaan