Lisää Kotivertailuun

Järjestäjä

KotiKyla.com Oy

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta. Yrityksen työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

 

Osallistumisaika

Osallistumisaika arvontaan ilmoitetaan aina kunkin arvonnan yhteydessä. Myöhästyneitä osallistumisia ei huomioida.

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki kyselylomakkeen asiallisesti täyttäneet ja yhteystietonsa jättäneet henkilöt. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuja ei voi osallistua arvontaan, jos hän ei jätä toimivaa sähköpostiosoitetta tai jos vastauksista ilmenee, että hän on vastannut kysymyksiin leikillään.

 

Palkinnot

Palkinto ilmoitetaan kunkin arvonnan yhteydessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

 

Palkinnon arvonta

KotiKylä ilmoittaa arvontapäivän arvonnan yhteydessä ja arpoo voittajan satunnaisotannalla. Palkinto toimitetaan voittajalle hänen myöhemmin ilmoittamaansa postiosoitteeseen.

 

Muuta huomioitavaa

KotiKylä pidättää oikeudet muuttaa arvontasääntöjään.

 

Henkilötiedot

Sähköpostiosoitetta tarvitaan arvontaan osallistumiseen. Jos henkilö osallistuu arvontaan ja antaa sähköpostiosoitteensa, hänet liitetään samalla KotiKylän postituslistalle, ns. Kaveri-listalle. Kaveri-listalla oleville voidaan lähettää silloin tällöin asuntokauppaan ja asumiseen liittyviä viestejä. Listalta voi poistua pysyvästi klikkaamalla saamansa viestin alareunassa olevaa linkkiä.