Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

Huomio kodin ostamista tai myymistä suunnittelevat: Tilaa ostettavasta tai myytävästä asunnosta Asunnon hinta-arvio.

Olet sitten ostamassa tai myymässä, tilaa hyvissä ajoin puolueeton asunnon hinta-arvio. Asunnon hinta-arvion tekee KotiKylässä aina ihminen ja se perustuu asunnostasi toimittamiin todellisiin tietoihin ja valokuviin sekä vastaavien asuntojen toteutuneisiin asuntokauppoihin kotipaikkakunnallasi.

KOTIKYLÄN ASUNNON HINTA-ARVIO ON :

PUOLUEETON

Välittäjät antavat joskus liian korkeita hinta-arvioita saadakseen toimeksiannon, joskus liian matalia tienatakseen palkkion vähällä työllä. Sinä haluat kuitenkin saada puolueettoman mielipiteen, jossa huomioidaan myös asuntosi erityispiirteet.

TILAA NYT

KIRJALLINEN

Suulliset hinta-arviot ja netin hinta-arviot ovat siitä huonoja, ettet tiedä mihin ne perustuvat ja niistä puuttuu uskottavuus. Annetaanko ne hihasta vai perinpohjaisen markkinatuntemuksen pohjalta? KotiKylän hinta-arvio on siksi kirjallinen ja perusteltu. Asuntokaupassa ei ole ohjehintoja ja asunnon lopullinen hinta määräytyy aina ostajan ja myyjän sopimuksella, mutta arviomme perusteella sinun on helpompi tehdä sopimus.

LUE LISÄÄ HINTA-ARVIOISTA

ASUNTOKOHTAINEN

Netistä löytyy nykyään hinta-arviolaskureita, joissa kirjoittamalla osoitteen saa maksutta hinta-arvion. KotiKylän testien mukaan ne pohjautuvat liikaa keskineliöhintoihin. Näin ne antavat hyväkuntoisissa ja hyvällä sijainnilla olevissa asunnoissa liian matalat arviot ja huonokuntoisissa huonolla sijainnilla olevissa asunnoissa liian korkeat arviot. Ne eivät ota huomioon asunnon erityispiirteitä ja tyyliä ja pahimmassa tapauksessa ne johtavat ostajia ja myyjiä harhaan.

LUE MITEN NOSTAT ASUNTOSI ARVOA