Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

Huomio kodin ostamista tai myymistä suunnittelevat: Tilaa ostettavasta tai myytävästä asunnosta Asunnon hinta-arvio.

Olet sitten ostamassa tai myymässä, tilaa hyvissä ajoin puolueeton asunnon hinta-arvio. Asunnon hinta-arvion tekee KotiKylässä aina ihminen ja se perustuu asunnostasi toimittamiin todellisiin tietoihin ja valokuviin sekä vastaavien asuntojen toteutuneisiin asuntokauppoihin kotipaikkakunnallasi.

KOTIKYLÄN ASUNNON HINTA-ARVIO ON :

PUOLUEETON

Välittäjät antavat joskus liian korkeita hinta-arvioita saadakseen toimeksiannon, joskus liian matalia tienatakseen palkkion vähällä työllä. Sinä haluat kuitenkin saada puolueettoman mielipiteen, jossa huomioidaan myös kyseisen asunnon erityispiirteet. Tarvitset puolueetonta hinta-arviota myös silloin, kun olet ostamassa asuntoa tai haluat pankin määrittävän asuntosi käyvän arvon lainanantoa varten.

TILAA NYT

KIRJALLINEN

Suulliset hinta-arviot ja netin hinta-arviot ovat siitä huonoja, ettet tiedä mihin ne perustuvat ja niistä puuttuu uskottavuus. Eri välittäjien arviot eroavat yleensä paljon toisistaan ja on vaikea tietää, miksi. Antaako välittäjä ne hihastaan vai samalla kadulla tehdyn parin aiemman kaupan mukaan? KotiKylän hinta-arvio on siksi aina kirjallinen ja siinä kerrotaan, mihin faktoihin arvio perustuu.

LUE LISÄÄ HINTA-ARVIOISTA

ASUNTOKOHTAINEN

Netistä löytyy nykyään hinta-arviolaskureita, joissa kirjoittamalla osoitteen saa maksutta hinta-arvion. KotiKylän testien mukaan ne pohjautuvat liikaa keskineliöhintoihin. Näin ne antavat hyväkuntoisissa ja hyvällä sijainnilla olevissa asunnoissa liian matalat arviot ja huonokuntoisissa huonolla sijainnilla olevissa asunnoissa liian korkeat arviot. Ne eivät ota huomioon asunnon erityispiirteitä ja tyyliä ja pahimmassa tapauksessa ne johtavat ostajia ja myyjiä harhaan.

LUE MITEN NOSTAT ASUNTOSI ARVOA

MALLI: FIKSUMPI ASUNNON HINTA-ARVIO