Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

NELJÄ SÄÄNTÖÄ FIKSULLE ASUNNON OSTAJALLE:

1. TIEDÄ MISTÄ ETSIT

Kaikki myytävissä olevat asunnot eivät löydy Oikotieltä tai Etuovesta. Osassa myynti on harkinta-asteella, osassa tauolla. Osaa myydään tiskin alta. Osa ei koskaan ehdi markkinapaikkoihin. Totuus on, että hyvät asunnot vaihtavat usein omistajaa naapuruston kesken tai somen ja puskaradion kautta. Jättämällä Kotietsivällemme Etsin kotia-ilmoituksen voit löytää nekin kodit, joita myydään koko kansan tietämättä.

2.TIEDÄ MITÄ OSTAT

Asuntokauppa onnistuu, kun myyjä tietää, mitä on myymässä ja ostaja mitä on ostamassa. Ostajalla on lakisääteinen velvollisuus tarkistaa asunto papereineen huolella ennen tarjouksen tekoa. Löydät meiltä ilmaiset muistilistat asunnon tarkastamiseen ja saat kauttamme Raksystemsin kuntotarkastukset maksuaikaedulla.

Lue lisää

3.TIEDÄ MITÄ MAKSAT

Oma asunto on monelle se rakkain ja suurin investointi. Asunnoissa ei ole kuitenkaan ohjehintoja. Vanha sanonta kuuluu, että hullu ei ole se, joka pyytää vaan se joka maksaa. Tarvitsit asuntosi puolueetonta arvonmääritystä sitten asunnon ostamista, myyntiä tai vaikkapa pankkia varten, saat sen meiltä LKV:n tekemänä.

4.TIEDÄ KELTÄ OSTAT

Moni luulee asunnon ostamisen olevan turvallisempaa, kun keskustelut hoidetaan välikäden kautta. Moni tekee sitoviakin tarjouksia tietämättä, kuka asuntoa myy. Myyjä kuitenkin vastaa asunnosta annetuista tiedoista ja asunnon kunnosta, ei välittäjä. Kun kaupat on tehty, selvittelet esiin tulevia pulmia myyjän kanssa kaksin. KotiKylässä myyjä hoitaa itse esittelyt, joten tapaat sopimuskumppanisi etukäteen ja saat oikeampaa tietoa.

NÄIN MUUT ETSIVÄT AVULLAMME KOTEJA

ME AUTAMME: VALITSE TYÖKALUPAKKISIAccounts

Free Trial

Free Trial

Projects

Projects

SSL

Storage

S

69€

KERTAMAKSU

Kotietsivän ilmoitus

Ilmoituksen maksullinen

markkinointi mm. Facebookissa ja Instagramissa 

 

Näkyvyystakuu: >200 ilmoit. katselukertaa*

Ostotarjous- ja kauppakirjapohjat 

Asuntokauppakoulu opastaa verkossa

M

299€

KERTAMAKSU

 Kotietsivän ilmoitus

Ilmoituksen maksullinen markkinointi mm. Facebookissa ja instagramissa

 

Näkyvyystakuu: >400 ilmoit. katselukertaa* 

LKV:n apu mm. tarjousneuvotteluissa ja kauppakirjan teossa. 

 

Asuntokauppakoulu opastaa verkossa 


Jos etsit kotia, mikset kertoisi siitä muille?

Sain Etsin Kotia-ilmoitukseeni heti hyviä yhteydenottoja.

Elämäntilanteeni muuttui ja tuli tarve löytää uusi koti perheelleni. Käytin kaikki keksimäni keinot sen nopeaan löytymiseen, kerroin ystäville ja tutuille somessa etsiväni asuntoa, laitoin hakuvahdit asuntoportaaleihin ja toivoin parasta. Kuulin ystävältäni KotiKylästä ja mahdollisuudesta julkaista siellä Kotietsivän ilmoitus. Se oli helppoa ja sain sitä kautta heti kolme yhteydenottoa ja lisävinkkejä kodinetsintään. Asumme nykyään uudessa kodissamme, mutta jos jossain vaiheessa harkitsemme taas muuttoa tiedän silloin minne mennä – Kotikylään ☺

Satu
Kauniainen

Ostimme kodin, joka ei ollut myynnissä.

Olimme etsineet perheeni kanssa kotia toivealueeltamme pitkään. Oikotie ja Etuovi oli koluttu, alueen välittäjät valjastettu ottamaan yhteyttä,  hakuvahteja jätetty sinne ja tänne. Olimme käyneet monissa kymmenissä esittelyissä. Kriteerimme olivat selkeät, mutta tarjontaa oli vähän eikä sopivaa asuntoa vain löytynyt. Kun kuukausi toisensa jälkeen kului, päätin muuttaa taktiikkaa. Julkaisin sopivassa Facebookin ryhmässä Etsimme Kotia- postauksen. Kerroin siinä hakukriteerimme ja parin päivän sisään minulla oli sähköpostissa neljä yksityisviestiä paikallisilta asunnon omistajilta. Paria kotia kävimme oitis katsomassa ja toisessa niistä asumme parhaillaan. Tämä todisti sen, minkä olen jo pitkään tiennytkin. Moni kodin omistaja pohtii kodin myyntiä ja saattaisi olla valmis myymään, jos kaupat hoituisivat ilman ylimääräistä työtä ja välityspalkkiota.

Katja
Helsinki

ASUNNON OSTAMISEEN APUA KAUPASTAMME.

ASUNTOKAUPPAKOULU:

yksiöiden hinnat helsinki
Yksiö Helsinki: Sijainnista pitää maksaa.
Kaupunkien kerrostaloyksiöt ovat asuntokaupan maitoa. Nopeasti hyllyssä kiertävää, helppoja ostaa ja myydä. Suurten kaupunkien yksiöiden hinnat ja kysyntä askarruttavat kuitenkin
Yksiö Helsinki: Sijainnista pitää maksaa.
Miten löydän sen oikean kodin?
Miten löydän sen oikean kodin?
Millainen koti, sellainen elämä.
Ruuhkavuosissa harva ehtii miettiä, mitä sitä oikeastaan haluaisi elämältä. Kysymys voi olla myös pelottava. Mitä jos huomaakin haluavansa ihan oikeasti elellä
Millainen koti, sellainen elämä.