Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

Monta asiaa kodissasi voit muuttaa jälkeenpäin, mutta sijainti pysyy aina samana.

​Mieti siis kahteen kertaan, jos löydät unelmatalosi moottoritien vierestä, 70 kilometrin päässä työpaikastasi tai jos asuinalue on kymmenen kilometrin päässä  lastesi  lähikoulusta. Onko löytämäsi talo niin uniikki ja ihana, että haluat sen vuoksi käyttää päivästä toiseen työmatkoihin tunteja päivässä ja kuskata muun ajan autolla lapsia harrastuksiin ja kouluun? Tällä mallilla et ehdi paljoa perillä kotona olla.

​Asuinalue palveluineen on asunto-ostoksissa usein jopa tärkeämpi valintakriteeri kuin itse asunto. Millaisten palveluiden tai ihmisten läheisyys vaikuttaa eniten perheenne hyvinvointiin ja arkenne sujuvuuteen? Yksi tarvitsee lähikaupan kivenheiton päähän, toinen päiväkodin ja koulun. Kolmannelle nämä asiat eivät ole oleellsia, mutta meren ja jalkapallokentän läheisyys on. Neljäs haluaa naapuriin ystäviä ja sukulaisia, viidennen ykköskriteerinä on arvostettu ja turvallinen asuinalue.

Voih, tämä sivu olikin vain KotiKylän jäsenille. Haluaisitko katsoa sivun loppuun ja päästä käsiksi koko KotiKylän antiin? Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään. Jos et, liity vain jäseneksi.