Lisää Kotivertailuun

APUA MYYNTIIN:

KotiKylän Myyntipakki on fiksuin apu asunnon myyntiin. Me hoidamme kaiken muun, sinun tehtäväsi on ainoastaan hankkia asuntosi asiakirjat sekä esitellä kotiasi kiinnostuneille. Kun ostaja löytyy, autamme viemään kaupan turvallisesti maaliin. Ei turhia välivaiheita, ei turhaa työtä tai turhia kustannuksia - ja säästät tuhansia välityspalkkiossa.

Tutustu Myyntipakkiin

APUA KODIN ETSINTÄÄN:

Unelmakotisi voi olla kaupan, vaikkei se löydykään asuntoportaaleista. Kun palkkaat Kotietsivän avuksesi, löydät myös tällaiset kodit. Kotietsivä tavoittaa unelmakotisi nykyisiä omistajat kohdennetun digimarkkinoinnin, sähköpostin ja puskaradion kautta ja selvittää, haluaisivatko he myydä kotinsa sinulle ilman vaivaa ja välityspalkkiota.

Tutustu ostajan palveluihin

APUA VAIKKA MIHIN:

Tarvitsetko ammattilaisen tekemää hinta-arviota, pohjapiirrosta tai asuntokuvausta asunnon itsemyyntiin, ostoon, vuokraukseen, pankkia tai remonttia varten? Entä kotisiivousta tai edullista sähkösopimusta? Nämä kaikki saat kätevästi ja edullisesti KotiKylän Kaupasta parilla klikkauksella.

Käy Kaupassa

Mikä KotiKylä? Miksi KotiKylä?

Lue mistä kaikki sai alkunsa ja miksi haluamme tehdä asiat toisin?

KotiKylän asiakkaat suosittelevat
Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia

Tavattuani monta perinteistä välittäjää päätin myydä keskustakotini Turussa KotiKylän avustuksella. Kaikki sujui mutkattomasti, myös asunnon esittely itse. KotiKylä hoiti mm. kuvaukset ja markkinoinnin ja kauppakirjan ja opasti esittelyissä ja vastatarjousten teossa. Teimme fiksut kaupat ja säästimme liki 14000 € välityspalkkiossa.

by Riitta, Turku Palvelu: Myyntipakki

Halusin, että Hitas-asuntoni myynti sujuu nopeasti ja kustannustehokkaasti. Hitas-asunnoissa hinta kun on aina vakio. Otin KotiKylältä Itsemyyjille suunnitellun Kauppa-apulaisen palvelun eli KotiKylä hoiti markkinoinnin. Aloitimme Kotikylä+some yhdistelmällä ja tarkoitus oli ottaa Oikotien Asunnot mukaan myöhemmin pitääksemme asunnon pidempään uutena. Paritalokotini löysi ostajan kahdessa viikossa, eli emme koskaan ehtineet Oikotielle.

by Kaisa, Helsinki Palvelu: Kauppa-apulainen

Susanne Ropponen: KotiKylän kautta asunnon myynti sujui helposti ja kustannustehokkaasti

Yllätyimme, miten helppoa ja nopeaa paritaloasuntomme myynti oli KotiKylän kautta. Asuntomme markkinointi toimi loistavasti ja saimme opastusta niin asuntoesittelyjen pitoon kuin kaupan ehtojen sopimiseenkin. Kotikylä on hyvä ja helppo kumppani asunnon myyntiin.

by Susanne, Espoo Palvelu: Myyntipakki

Sijoitusasuntoni Pirkkalassa oli myynnissä ensin parilla perinteisellä kiinteistönvälittäjällä, mutta sitten päätin vaihtaa KotiKylään. Kaikki toimi hyvin. Sain saman hinnan, jota olin pyytänyt perinteisten välittäjien kautta tuloksetta. Välityspalkkiosta jäi nyt suuri osa omaan taskuun.

by Samuli, Kauniainen Palvelu: Myyntipakki

Jokainen koti on osa matkaasi sinuksi.

OSTAJAT ETSIVÄT KOTEJA (MYY KOTISI HEILLE ILMAN VÄLITYSPALKKIOTA)

KODIT ETSIVÄT UUSIA OMISTAJIA

KODINOMISTAJILLE KOTIKYLÄN KAUPASTA

KUMPPANIMME VARMISTAMASSA ASUNTOKAUPPASI ONNISTUMISTA:

Luulin tekeväni kodin. Koti tekikin minut.