KOTI.     MYY SE FIKSUMMIN JA SÄÄSTÄ TUHANSIA.    

Lisää Kotivertailuun

FIKSUMPI TAPA MYYDÄ ASUNTO.

Kun kotisi kaipaa uusia onnellisia omistajia, ota meidät avuksi. Olemme uudenlainen välittäjä, joka hoitaa asuntosi myyntiin liittyvät tehtävät tehokkaasti netin kautta. Sinä esittelet, ammattilaisemme hoitavat muun. Näin toimien säästämme kaikki aikaa, rahaa ja luontoa. Toimimme kaikkialla Suomessa.

We love your home, darling. Let's sell it.

Myynti sujui hienosti ja säästin auton hinnan

Lasteni  ja lastenlasteni toiveesta päätin muuttaa Turusta pääkaupunkiseudulle. Olen elämäni aikana myynyt ja ostanut monta asuntoa ja kiinteistöä, mutta mukana on ollut aina välittäjä. Nytkin keskustelinkin ensin eri välittäjien kanssa, mutta heidän hurjat palkkionsa saivat minut epäröimään. Niinpä valitsin avuksi KotiKylän.

Kotikylä teki minulle hinta-arvion ja pohjapiirroksen ja ammattivalokuvaaja kävi ottamassa valokuvat kodistani. Kotikylän opastuksella tilasin tarvittavat paperit isännöitsijältä. Kävimme läpi miten asuntoani markkinoitaisiin ja sovimme, että pidän yksityisnäyttöjä niille, jotka vaikuttavat aidosti kiinnostuneilta. Oman asunnon esittely jännitti minua alkuun, mutta se sujui tosi hyvin.

Kun sain asunnostani ensimmäisen tarjouksen KotiKylä auttoi vastatarjouksen teossa. Kun sitten tuli tarjous, jonka päätin hyväksyä KotiKylä auttoi viemään kaupat maaliin. Olen itsestäni ylpeä, sillä sain hyvän hinnan ja säästin liki 14000€ palkkiossa.

 

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia
Riitta
Riitta
Turku

Helpot ja hyvät asuntokaupat

Yllätyimme positiivisesti, miten helppoa paritaloasuntomme myynti oli KotiKylän kautta. Markkinointi oli ammattimaista ja tehokasta ja saimme henkilökohtaista opastusta mm. asuntoesittelyjen pitoon ja kaupan ehtojen sopimiseen. Kotikylä on todella hyvä ja helppo kumppani asunnon myyntiin – ja säästää kodin omistajilta hurjasti rahaa.

Susanne Ropponen: KotiKylän kautta asunnon myynti sujui helposti ja kustannustehokkaasti
Susanne
Susanne
Espoo

Sijoitusasunnon myynti sujui helposti.

Toisella paikkakunnalla sijaitseva sijoitusasuntoni oli myynnissä ensin parilla perinteisellä kiinteistönvälittäjällä, mutta kauppoja ei tullut. Päätin vaihtaa KotiKylään. Sain myyntiin kaiken mitä tarvitsin KotiKylästä: ammattikuvaajan valokuvat, pohjakuvat, markkinoinnin Oikotiellä ja neuvot joka vaiheeseen. KotiKylän vinkistä esittelyt hoiti paikkakunnalla asuva sukulaistyttöni ja ostajien asuntoani koskeviin lisäkysymyksiin vastasin puhelimitse. Kaikki toimi hyvin, sain saman hinnan mitä pyysin välittäjän kautta, mutta jäipä välityspalkkiosta tonneja omaan taskuun.

Samuli
Samuli
Pirkkala
Your home looks so wonderful tonight.

KOTIKYLÄN MYYNTIPAKKI: USEIN KYSYTTYÄ

Sopiiko KotiKylän Myyntipakki juuri minun asuntoni myyntiin?

KotiKylän palvelu sopii asuntosi myyntiin, jos haluat myydä asuntosi turvallisesti, tehokkaasti ja järkevin kuluin ja

  • myyt Suomessa sijaitsevaa asuntoa, jossa asut itse tai jonka taustat tunnet muutoin varsin hyvin.
  • olet sinut tietokoneen tai mobiililaitteiden kanssa, sinulla on nettiyhteys ja pystyt lukemaan sähköpostiasi säännöllisesti.
  • sinä tai tuttavasi pystyy esittelemään asuntoa tarpeen mukaan kiinnostuneille ostajaehdokkaille. Ajankohdat päätätte itse.
  • tapaat mielelläsi tulevat sopimuskumppanisi – asuntosi ostajat – jo ennen kuin solmit heidän kanssaan  yhden elämäsi suurimmista kaupoista. Tämä lisää viranomaistenkin mielestä asuntokaupan turvallisuutta.

 

Miten asunnon myynti onnistuu ns. salaa ilman turhaa julkisuutta?

Kyllä! KotiKylässä voimme myydä ja markkinoida asuntoasi halutessasi salaa eli niin, etteivät uteliaat naapurit ja kadunmiehet saa tietää, että juuri sinun kotisi on myynnissä.

Salaisessa myynnissä markkinoimme asuntoasi tehokkaasti potentiaalisille ostajaehdokkaille niin, ettei kotiasi tai sinua voida siitä suoraan tunnistaa. Salaisen myynnin käynnistät hankkimalla normaalisti verkkosivuiltamme Myyntipakin ja kertomalla meille alkukeskustelujen yhteydessä, että haluat myydä kotisi salaa.

Kuinka kauan Myyntipakki on voimassa?

Myyntipakki-palvelu on voimassa siihen asti, että saat asuntosi myytyä. Suurin osa asunnoista, jotka oikeasti halutaan myydä, joiden tiedot ja paperit ovat kunnossa, jotka on hinnoiteltu oikein ja joissa ei ole konkreettisia oston esteitä myydään 3-7 kuukauden sisällä. KotiKylässä asuntojen myyntiajat ovat toistaiseksi olleet keskimääräistä lyhyempiä.

Mitä jos haluan päättää Myyntipakki-sopimukseni ennen kaupan tekoa.

Joustavuus on toinen nimenne. Voit päättää sopimuksemme koska haluat ilmoittamalla asiasta meille sähköpostilla. Tällöin keskeytämme kotisi markkinoinnin ja myynnin ja saat jo maksamasi valokuvat ja pohjakuvat omaan käyttöösi.

Asuntojen osto- ja myyntiprosessit voivat kuitenkin olla pitkiä. Monella kiinnostuneella ostajakandidaatilla voi olla oma asunto myymättä ja hän saattaa palata asiaan rahat taskussa ja intoa puhkuen pitkänkin ajan kuluttua. Jos KotiKylän sopimuksen voimassaoloaikana on löytynyt kontakti, johon olemme olleet yhteydessä ja jonka kanssa teet kaupat 12 kuukauden sisällä Myyntipakin hankkimisesta, KotiKylällä on oikeus alunperin kanssasi sovittuun loppumaksuun. Tämä pätee, vaikka olisit jo lopettanut pakin käytön tai vaihtanut matkan varrella perinteiseen välittäjään. Vastaava jälkipalkkio-oikeus on käytössä liki kaikilla välitysliikkeillä ja sen käyttöä ohjeistetaan myös KVKL:n Hyvässä Välitystavassa.

Jälkipalkkio-oikeus on voimassa myös, jos päätät jostakin syystä ottaa avuksesi toisen välittäjän. Tällöin sinun kannattaa poissulkea kaikki KotiKylän aikana tulleet ostajakontaktit pois perinteisen välittäjän toimeksiantosopimuksesta. Näin et joudu maksamaan näistä “jo löydetyistä ostajakandidaateista” palkkiota enää uudelle välittäjälle vaan hän saa keskittyä hankkimaan uusia ostajia. Voit pyytää meiltä nimilistan samalla kun ilmoitat meille Myyntipakin lopetuksesta.

Miksi Myyntipakissa maksetaan käynnistysmaksu jo tilaushetkellä?

Käynnistysmaksulla varmistamme, että saamme myynnille yhdessä hyvän alun ja me molemmat sitoudumme asuntosi myyntiin. Tilaamme sen turvin ammattikuvaajan ottamaan kodistasi edustavat valokuvat ja piirrätämme ammattilaisella asuntosi pohjakuvat. Pelkästään näiden palveluiden hinta on jo yli 390€. Jos päättäisit lähteä meiltä kesken kaiken (mitä emme toivo emmekä usko), kuvat ja pohjakuvat jäävät aina käyttöösi.

Kuvat ja pohjakuvat ovat kuitenkin vain pieni osa asuntosi markkinointi- ja myyntiprosessia. Asuntosi markkinoinnista ja myynnistä koituu meille paljon töitä ja kuluja ja laskutamme ne vasta, kun kotisi on onnellisesti myyty.

Osaanko ja ehdinkö esitellä itse kotini?

Tottakai osaat.  Nykyaikana ostajat tekevät asunnoista tiukan esivalinnan netissä. Ne, jotka kyselevät lisätietoja ja tulevat katsomaan kotiasi, ovat yleensä paitsi aidosti kiinnostuneita kotisi ostamisesta, myös kivoja ja kohteliaita. Ajallisesti esittelyjen pitäminen itse ei vie juurikaan enempää aikaa, kuin se, että välittäjä pitäisi ne puolestasi. Sinä joutuisit silloinkin setvimään esittelyaikataulut, siistimään kodin ennen esittelyä  ja “ajamaan” muut asukkaat ja lemmikit ulos esittelyn ajaksi.

Voit toki pyytää lähellä asuvaa sukulaistasi tai luottoystävääsi hoitamaan esittelyt puolestasi. Tällöin työnjako on selkeä: Esittelijä esittelee kodin. Sinä vastaat myöhemmin ostajien esittämiin asuntoa koskeviin kysymyksiin.

En halua kiinteistönvälittäjää lainkaan vaan haluan myydä asuntoni itse alusta loppuun. Onko teillä palveluita minulle?

Tarjoamme itsemyyjille mm. hinta-arvioita, erilaisia kuvauspalveluita, konsultaatiota ja kauppakirjan tarkastuksia. Löydät yksittäin hankittavat palvelumme Kaupasta. 

Säästö kiinnostaa, mutta mitä muita syitä on hoitaa asunnon myynti KotiKylän kautta?

  1. TURVALLISEMPI TAPA. Se, että esittelet itse kotisi on itse asiassa turvallisempaa kuin se, että välittäjä esittelee. Omistaja nimittäin vastaa lain mukaan asunnosta ostajalle annetuista tiedoista riippumatta siitä, kuka ne ostajalle antoi.  Omistajana tunnet oman asuntosi, sen korjaukset, naapurustosi ja lähialueesi parhaiten. On mukavempi vastata juridisesti vain omista sanomisistaan ja sanomatta jättämisistään.
  2. JOUSTAVAMMAT AIKATAULUT.  Jos käytät perinteistä välittäjää, esittelyaikataulujen sopiminen on usein haastavampaa, sillä jokaisen esittelyajan täytyy sopia sekä sinulle ja perheellesi, ostajille ja välittäjälle. Välittäjä on usein se kiireisin osapuoli. Esittelyn pitäminen on sitä paitsi pieni homma verrattuna asuntosi siistimiseen ennen esittelyä, ja se jää joka tapauksessa aina sinun kontollesi.
  3. RISKITTÖMÄMPI KAUPPA. Kun tapaat sopimuskumppanisi naamakkain ennen tarjouksen tekoa, tiedät etukäteen, kenen kanssa tulet tekemään ison kauppasopimuksen ilman peruutusoikeutta. Autamme sekä ostajiasi että sinua tarjousprosessissa ja kauppakirjan teossa ja kauttamme voit tilata tarvittaessa oikeaoppisen kuntotarkastuksen, sisäilmatutkimukset ja piilovirhevakuutuksen.
  4. HELPOMPI JÄLKIPUINTI. Kaupan jälkeen ostajalla tulee melkein aina asuntoon liittyviä kysymyksiä ja asiat on paljon helpompi ja mukavampi hoitaa kun tietää ja tuntee ennalta vastapuolen.

Kaipaatko vielä muita syitä? Muualla maailmassa on jo paljon erilaisia digitaalisia välittäjiä ja Ruotsissa tutkittiin joku aika sitten, että esittelemällä itse asuntonsa ja keskustelemalla ostajien kanssa myyjälle jää enemmän rahaa käteen asunostaan. KotiKylän kokemukset tehdyistä kaupoista tukevat tätä väitettä.

Minulla on muuta kysyttävää...


We make you and your home smile.

Psst. Etkö ole vielä valmis aloittamaan?

Lue täältä vinkkimme asunnon myynnin  aloittamiseen ja aloita sitten.