Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laaja haku

Lisää Kotivertailuun

Hinta-arvio pankkia, ositusta tai asuntokauppaa varten.

Hinta-arvio tulee tarpeeseen asuntokaupan lisäksi myös silloin, kun tarvitset asuntoasi lainasi vakuudeksi tai olet tekemässä ositusta tai perunkirjoitusta. Hinta-arvion tekee KotiKylässä aina ihminen ja se perustuu asunnostasi toimittamiin todellisiin tietoihin ja valokuviin sekä vastaavien asuntojen toteutuneisiin asuntokauppoihin kotipaikkakunnallasi.

KOTIKYLÄN ASUNNON HINTA-ARVIO ON :

PUOLUEETON

Välittäjät antavat joskus liian korkeita hinta-arvioita saadakseen toimeksiannon, joskus liian matalia tienatakseen palkkion vähällä työllä. Sinä haluat kuitenkin saada puolueettoman mielipiteen, jossa huomioidaan myös kyseisen asunnon erityispiirteet. Tarvitset puolueetonta hinta-arviota myös silloin, kun olet ostamassa asuntoa tai haluat pankin määrittävän asuntosi käyvän arvon lainanantoa varten.

TILAA NYT

KIRJALLINEN

Suulliset hinta-arviot ja netin hinta-arviot ovat siitä huonoja, ettet tiedä mihin ne perustuvat ja niistä puuttuu uskottavuus. Eri välittäjien arviot eroavat yleensä paljon toisistaan ja on vaikea tietää, miksi. Antaako välittäjä ne hihastaan vai samalla kadulla tehdyn parin aiemman kaupan mukaan? KotiKylän hinta-arvio on siksi aina kirjallinen ja siinä kerrotaan, mihin faktoihin arvio perustuu.

LUE LISÄÄ HINTA-ARVIOISTA

ASUNTOKOHTAINEN

Netistä löytyy nykyään hinta-arviolaskureita, joissa kirjoittamalla osoitteen saa maksutta hinta-arvion. KotiKylän testien mukaan ne pohjautuvat liikaa keskineliöhintoihin. Näin ne antavat hyväkuntoisissa ja hyvällä sijainnilla olevissa asunnoissa liian matalat arviot ja huonokuntoisissa huonolla sijainnilla olevissa asunnoissa liian korkeat arviot. Ne eivät ota huomioon asunnon erityispiirteitä ja tyyliä ja pahimmassa tapauksessa ne johtavat ostajia ja myyjiä harhaan.

LUE MITEN NOSTAT ASUNTOSI ARVOA

MALLI: FIKSUMPI ASUNNON HINTA-ARVIO

Asunnon hinta-arvio – kirjallinen ja LKV:n tekemä 179€

179.00 sis. alv 24%

 

Laadimme osakehuoneistojen ja asuinkiinteistöt hinta-arviot lähes kaikkialla Suomessa. Kun tilaat ja toimitat tiedot tänään, kahden arkipäivän kuluttua on valmista.

 

Kuvaus

Asunnon hinta-arvio pankille, asuntokauppaan, ositukseen tai perunkirjoitukseen.

Laadimme puolueettomia kirjallisia asunnon hinta-arvioita lähes kaikkialle Suomeen. Kirjallinen asunnon hinta-arvio on meillä aina LKV:n tekemä ja selkeästi ja kattavasti perusteltu. Siksi se käy myös pankeille ja viranomaisille arviokirjaksi asunnon arvon ja vakuusarvon määritykseen.

Asunnon hinta-arvion teossa huomioidaan aina arvioitavan asunnon tarkat tiedot ja kuvat, vastaavien asuntojen nykyinen markkinatilanne ja viime vuosina toteutuneet vastaavat asuntokaupat. Asunnon hinta-arvion teko ei edellytä käyntiä asunnossa.

Kiinteä hinta, nopea toimitus

Asunnon hinta-arvion hinta on aina kiinteä ja prosessi mutkaton. Kun tilaat ja maksat asunnon hinta-arvion oheisesta linkistä, saat paluupostissa sähköpostiisi simppelit ohjeet arvioitavan asunnon tai asuinkiinteistön tietojen ja kuvien toimittamiseen. Kysymme tarvittaessa lisätietoja ja valmiin kirjallisen arvion saat sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä tietojen toimittamisesta.

Asunnon hinta-arvio sopii myös asuntokauppojen hinnan määritykseen

KotiKylän kirjallinen asunnon hinta-arvio palvelee myös asunnon myyjiä ja asunnon ostajia. Välittäjien myyntikäynneillä antamat suulliset arviot ovat osa välittäjien uusasiakashankintaa eivätkä ne vastaa välttämättä lainkaan asunnon lopullista toteutuvaa kauppahintaa. KotiKylältä kumpikin kaupan osapuoli saa puolueettoman ja perustellun kuvan asunnon oikeasta arvosta.

Jos olet ostamassa julkisessa myynnissä olevaa asuntoa ja haluat saada ulkopuoliselta puolueettoman hinta-arvion tarjouksen tekoa varten, voit toimittaa meille kuvien ja tietojen sijasta  linkin asunnon julkiseen nettiesittelyyn tai kopion saamastasi myyntiesitteestä.

 

Asunnon hinta-arvio: Palvelun sisältö

  • Omistajan toimittamiin tietoihin, dokumentteihin ja kuviin perehtyminen.
  • Lisäkysymysten esittäminen omistajalle tarpeen mukaan sähköpostilla.
  • Asunnon sijainnin kartoittaminen karttapalvelujen avulla.
  • Alueen aiempien vastaavien asuntokauppojen analysointi ja vastaavien asuntojenhintaan vaikuttavien tekijöiden selvittäminen.
  • Vastaavien asuntojen nykytarjonnan kartoitus Oikotien Asuntojen ja Etuovi.comin avulla.
  • Asunnon hinnan arviointi em. tietojen ja analyysien pohjalta.Valmiin hinta-arvioraportin tai arviokirjan tuottaminen ja toimittaminen asiakkaalle sähköpostitse tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.

 

Katso malli: Osakehuoneiston hinta-arvio.

Katso malli: Asuinkiinteistön hinta-arvio

 

 

 

Nopeaa, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

KotiKylän palvelu vastasi täysin odotuksiani! Toiminta oli helppoa ja nopeaa. Saamani hinta-arvion oli hyvin ja huolellisesti laadittu.

Kokemuksia KotiKylästä
Mikko
Tampere

Asunnon arviointi sujui hyvin.

Asunnon arviointi -palvelu vastasi täysin odotuksia. Kaikki mitä luvattiin toimi sovitusti.
Vaikka en ollut kasvotusten kontaktissa kehenkään, yhteydenotot ja ohjeistukset saivat tunteen ihmisten välittämästä palvelusta toiselle ihmiselle. Suosittelen lämpimästi!

Heidi
Omakotitalo, Järvenpää

Uudiskohteen arvon määritys sujui hyvin

Kokemuksia KotiKylästä: Hinta-arvio uudiskohteesta -palvelu vastasi täysin odotuksia ja sujui nopeasti. Saatu raportti oli visuaalisesti näyttävä ja selkeä, hinta-arvio talosta asianmukainen ja luotettava.

KotiKylän asiakas - avatar-Freepik
Pirjo
uusi omakotitalo, Mynämäki