Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

Kodin tiedot

Ostetaan asunto Vantaa:

Lapsiperhe etsii kodikseen kivaa rivi- tai pientaloasuntoa Vantaan Jokiniemestä tai Hiekkaharjusta juna-aseman ja Jokiniemen koulun lähistöltä. Toiveena on saada lapsille alle kilometrin koulumatka.

Kodissa pitäisi olla hyvä pohjaratkaisu, vähintään 100 m2 asuinpinta-alaa ja ainakin neljä huonetta ja keittiö. Hintahaarukka on 370000€ – 500000€. Muuton aikataulu joustava.

Jos suunnittelet myyntiä, mutta asuntosi ei löydy vielä portaaleista etkä ole tehnyt vielä välityssopimusta, ota meihin yhteyttä yksityisviestillä ja kerro kodistasi. Jos saamme sovittua kaupat, säästät vaivaa ja välityspalkkion”

 

LÖYTÖPALKKIO:

Tiedätkö jonkun toisen, joka koti sopii näihin kriteereihin ja joka harkitsee kotinsa myyntiä, muttei ole vielä ns. virallisesti aloittanut? Kerro hänestä meille (heippa@kotikyla.com) ja anna hänen yhteystietonsa. Kotikylä maksaa kauppaan johtavan vinkin antajalle 100€ vinkkipalkkion.

 

MYY ILMAN VÄLITYSPALKKIOTA:

Myy kotisi tälle ostajalle ilman julkisen myynnin vaivaa ja välityspalkkiota. KotiKylä auttaa halutessanne turvallisessa kaupanteossa tarjoamalla edullisesti ja puolueettomasti mm. hinta-arvion, LKV:n tekemän kauppakirjan tarkastuksen ja konsultaatiota esim. ostotarjousprosessissa.

 

KotiKylä – Kodinvaihdosta tuli helpompaa. 

 

 

 

 

 

 

Lisätiedot

 • Icon
  Ilmoituksen tunnus
  23197
 • Icon
  Huoneistoala
  Min. 100 m²

Osoite

 • Osoite: Vantaa
 • Kaupunki: Vantaa
 • Alue / Maakunta: Pääkaupunkiseutu
 • Kaupunginosa: Hiekkaharju, Jokiniemi
 • Maa: Suomi

Kysy lisää tästä ilmoituksesta

Lähetä tästä viesti ilmoittajalle. Samalla rekisteröidyt ja voit lähettää viestejä, ladata asuntojen asiakirjoja, oppaita ja sopimuspohjia sekä julkaista Etsin kotia-ilmoituksia. Oletko jo rekisteröitynyt? .