Lisää Kotivertailuun

KODINVAIHTAJAN TARVITSEMAT PALVELUT PARILLA KLIKKAUKSELLA

Kuukauden Parhaat

1. Asunto esittelykuntoon

Asunnnon ensivaikutelma luodaan netissä ja KotiKylän kuvauspalvelujen avulla voit tehdä kodillesi vaikuttavan nettiesittelyn. Huippuvalokuvat, digitaalinen päivitetty pohjapiirros, 3d-virtuaaliesittely tai asuntovideo? Mikä saa sinun asuntosi erottumaan edukseen?

2. Asunnon myynti itse

Se, ettet halua käyttää asunnon myynnissä välittäjää ei tarkoita sitä, että myynti pitäisi hoitaa amatöörimäisesti. Itse asiassa suurin syy siihen, että asunnon myynti itse usein epäonnistuu piilee heikkolaatuisissa kuvissa ja epämääräisen kuvan antavassa myynti-ilmoituksessa. KotiKylästä saat asunnon myyntiin hankittua sopuhintaan samat laadukkaat työkalut ja palvelut, joita ammattilaisetkin käyttävät. Ole hyvä.

3. Asuntokaupasta turvallisempi

Koska asunto- ja kiinteistökaupassa on kyseessä suuret rahat ja tunteet, myös riskit ovat suuret. Isoimmat haasteet liittyvät siihen, ettei myytävän kohteen todellisesta arvosta tai kunnosta ole selkoa ennen kauppaa.  Suosittelemme aina puolueettoman hinta-arvion tilaamista ja pien- ja rivitalokaupoissa auktorisoidun kuntotarkastajan tekemää kuntotarkastusta.

4. Asuntokaupan sopimukset kuntoon

KotiKylän Kaupasta löydät mm. asunto- ja kiinteistökauppaan erikoistuneen lakitoimiston laatimat ostotarjous-, esisopimus- ja kauppakirjapohjat (word). Voit  ladata ne omalle koneellesi ja muokata ne sopimaan tarpeisiisi. Sopimuspohjat ovat maksuttomia KotiKylään kirjautuneille. Liity tästä Kaveriksemme, jolloin voit ladata maksutta sopimuspohjia, julkaista Ostetaan asunto -ilmoituksia ja lähettää viestejä muille. Lisäksi saat sähköpostiisi silloin tällöin rahanarvoisia vinkkejä, inspiraatiota ja etuja. P.s.Kaveruus loppuu silloin kun sinä haluat.

Osta helposti

Tilaa ja maksa palvelut KotiKylän Kaupassa. Saat pian tilauksesi jälkeen sähköpostitse viestin, jossa on ohjeet etenemiseen. Huom. Kuntotarkastuksissa teet tilauksen Raksystemsin ajanvarauspalvelusta ja maksat työn suoraan Raksystemsille vasta tarkastuksen jälkeen. 

Kaupan tilaus- ja peruutusehdot

Maksa turvallisesti

KotiKylän Kaupassa  voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien myöntämillä pankki- ja luottokorteilla sekä Diners Clubin kortilla. Verkkokauppa täyttää kaikki uusimmat turvallisuusvaatimukset. Tunnistat turvalliset verkkokaupat ja verkkomaksut siitä, että kaupan verkko-osoitteessa näkyy http:n sijaan https ja osoiteruudun alareunassa näkyy lukkosymboli. Maksutietojasi ei säilytetä KotiKylässä ja maksupalveluntarjoajana on edistyksellinen ja turvallinen Stripe.

 Lue Lisää Stripestä

Tyytyväinen ostokseesi? Kerro se muille. Tyytymätön? Kerro se meille.