Laaja haku

Lisää Kotivertailuun

Mietitkö, millaisia kokemuksia muilla on KotiKylästä? Lue tästä asiakkaidemme kommentteja meistä ja palveluistamme.

 

P.s. Kaikki asiakkaamme, jotka haluavat suositella meitä eivät halua esiintyä netissä omilla valokuvillaan. Olemme siksi valinneet heitä edustamaan kivat faviconit.

Uudiskohteen arvon määritys sujui hyvin

Kokemuksia KotiKylästä: Hinta-arvio uudiskohteesta -palvelu vastasi täysin odotuksia ja sujui nopeasti. Saatu raportti oli visuaalisesti näyttävä ja selkeä, hinta-arvio talosta asianmukainen ja luotettava.

Kokemuksia Kotikylästä: kirjallinen hinta-arvio
Pirjo
uusi omakotitalo, Mynämäki

Nopea ja kätevä

Kattava hinta-arvio vapaa-ajanasunnosta tuli nopeasti ja oli kattava.

Kokemuksia Kotikylästä: kirjallinen hinta-arvio
Anna
Helsinki

Ammattikuvaajan kuvat ovat toista maata.

Epäröin ammattikuvaajan tarvetta asuntokaupassa, koska olen itsekin kova kuvaamaan kotiani. KotiKylän kautta hankkimani ammattikuvaajan kuvat olivat kuitenkin ihan eri luokkaa. Valaistus ja perspektiivi ovat kunnossa ja omat kuvani näyttävät niiden rinnalla harmailta ja pimeiltä. Suosittelen: Kuvat maksavat itsensä varmasti takaisin.

Marjaana
Marjaana
Lahti

Kotietsivä löysi koteja, jotka eivät olleet julkisesti myynnissä.

Etsin viime syksynä kiireellä uutta kotia. Tein hakuvahdit portaaleihin ja otin myös KotiKylän Kotietsivän etsimään minulle asuntoa. Halusin parvekkeellisen kodin tietyssä hintahaarukassa tietyiltä alueilta.  Sain KotiKylän kautta monta hyvää yhteydenottoa asunnoista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä.

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia
Riitta
Espoo

Helpot ja hyvät asuntokaupat

Yllätyimme positiivisesti, miten helppoa paritaloasuntomme myynti oli KotiKylän kautta. Markkinointi oli ammattimaista ja tehokasta ja saimme henkilökohtaista opastusta mm. asuntoesittelyjen pitoon ja kaupan ehtojen sopimiseen. Kotikylä on todella hyvä ja helppo kumppani asunnon myyntiin – ja säästää kodin omistajilta hurjasti rahaa.

Susanne Ropponen: KotiKylän kautta asunnon myynti sujui helposti ja kustannustehokkaasti
Susanne
Espoo

Kotietsivä löysi minulle hyviä kotiehdokkaita

Elämäntilanteeni muuttuessa tuli tarve löytää nopeasti uusi koti perheelleni tutulta alueelta. Kerroin ystäville ja tutuille etsiväni asuntoa, laitoin hakuvahdit asuntoportaaleihin ja toivoin parasta. Kuultuani KotiKylästä päätin julkaista ilmoituksen ja laittaa Kotietsivän töihin. Sain pian KotiKylän kautta tiedon kolmesta kriteerieni mukaisesta kodista, jotka eivät olleet julkisesti myynnissä. Kävin katsomassa niistä kaksi. Vaikka päädyin ostamaan lopulta toisen kodin, oli hienoa nähdä nekin myytävät kodit, jotka eivät olleet vielä julkisesti kaupan.

Satu
Kauniainen

Myynti sujui hienosti ja säästin auton hinnan

Lasteni  ja lastenlasteni toiveesta päätin muuttaa Turusta pääkaupunkiseudulle. Olen elämäni aikana myynyt ja ostanut monta asuntoa ja kiinteistöä, mutta mukana on ollut aina välittäjä. Nytkin keskustelinkin ensin eri välittäjien kanssa, mutta heidän hurjat palkkionsa saivat minut epäröimään. Niinpä valitsin avuksi KotiKylän.

Kotikylä teki minulle hinta-arvion ja pohjapiirroksen ja ammattivalokuvaaja kävi ottamassa valokuvat kodistani. Kotikylän opastuksella tilasin tarvittavat paperit isännöitsijältä. Kävimme läpi miten asuntoani markkinoitaisiin ja sovimme, että pidän yksityisnäyttöjä niille, jotka vaikuttavat aidosti kiinnostuneilta. Oman asunnon esittely jännitti minua alkuun, mutta se sujui tosi hyvin.

Kun sain asunnostani ensimmäisen tarjouksen KotiKylä auttoi vastatarjouksen teossa. Kun sitten tuli tarjous, jonka päätin hyväksyä KotiKylä auttoi viemään kaupat maaliin. Olen itsestäni ylpeä, sillä sain hyvän hinnan ja säästin liki 14000€ palkkiossa.

 

Mummi myi asuntonsa ja muutti lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia
Riitta
Turku

Erittäin hyvä kirjallinen hinta-arvio

Erittäin nopeata ja asian tuntevaa palvelua. Kirjallinen hinta-arvio oli erittäin hyvä ja edullinen.Suosittelen muillekin????

Kokemuksia Kotikylästä hinta-arvio
Marko
Kuopio

Nopeaa, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

KotiKylän palvelu vastasi täysin odotuksiani! Toiminta oli helppoa ja nopeaa. Saamani hinta-arvion oli hyvin ja huolellisesti laadittu.

Kokemuksia KotiKylästä
Mikko
Tampere

Asunnon arviointi sujui hyvin.

Asunnon arviointi -palvelu vastasi täysin odotuksia. Kaikki mitä luvattiin toimi sovitusti.
Vaikka en ollut kasvotusten kontaktissa kehenkään, yhteydenotot ja ohjeistukset saivat tunteen ihmisten välittämästä palvelusta toiselle ihmiselle. Suosittelen lämpimästi!

Heidi
Omakotitalo, Järvenpää

Asuntojen hinta-arvio perunkirjoitukseen

Tarvitsin kahdesta kerrostaloasunnosta hinta-arviot perunkirjoitusta varten. Onneksi löysin netissä surffaillessa Kotikylän ja heidän arviointipalvelunsa. Näin säästin pitkän pennin arviointikustannuksissa perinteiseen kiintestövälitysliikkeen tekemään hinta-arvioon nähden. Yhteydenpito oli vaivatonta ja aktiivista heidän puoleltaan. Sain tarpeeni täyttävät ja itseäni miellyttävät hinta-arviot hyvin perusteltuina ja nopeasti. Jos tuttava piirissäni joku tarvitsee asunnon arviointipalvelua suosittelen ehdottomasti Kotikylää heille. Olen erittäin tyytyväinen asiakas.

Hyviä kokemuksia KotiKylästä
Laura
Helsinki

Talon hinta-arvio oli hyvin perusteltu

Palvelu oli erinomaista. Omakotitalon kirjallinen hinta-arvio valmistui nopeasti. Arvio oli hyvin perusteltu, visuaalisesti kaunis sekä helppolukuinen ja tiivis. Arvio sisälsi tiedot vastaavista, samalta alueelta myydyistä kohteista. Olimme tosi tyytyväisiä – kiitos!

Hyviä kokemuksia KotiKylästä
Mari
omakotitalo, Vaasa

Laadukas pohjapiirros nopeasti

KotiKylästä tilaamani digitaalinen asunnon pohjapiirros vastasi odotuksiani 100 %.sesti. Pohjakuva oli erittäin hyvin tehty eikä sitä tarvinnut korjata.

Helena
Helsinki

Ostimme kodin, joka ei ollut myynnissä.

Olimme etsineet perheeni kanssa kotia lempialueeltamme pitkään. Oikotie ja Etuovi oli koluttu, välittäjät valjastettu ottamaan yhteyttä,  hakuvahteja jätetty sinne ja tänne. Kriteerimme olivat selkeät, muttei sopivaa asuntoa vain löytynyt. Päätin vaihtaa taktiikkaa ja julkaisin Etsin kotia-ilmoituksen. Parissa päivässä minulla oli sähköpostissa neljä viestiä asunnon omistajilta. Paria kotia kävimme oitis katsomassa ja toisessa niistä asumme parhaillaan.

Katja osti kodin, joka ei ollut myynnissä
Katja
Helsinki

Nopeaa ja laadukasta palvelua KotiKylästä

Kotikylän palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä, jopa viikonloppuna. Pohjapiirrokset olivat laadukkaat. Tämän lisäksi tarjottiin mahdollisuutta tehdä kuviin muutoksia, jos sellaisiin olisi ollut tarvetta. Pohjapiirrosten lisäksi sain pyytäessäni myös muita neuvoja kodin myyntiin liittyen. Kotikylän asiakaspalvelusta jäi tosi hyvä fiilis. Kiitos siitä!

Hyviä kokemuksia KotiKylästä
Mira
Pornainen

Sijoitusasunnon myynti sujui helposti.

Toisella paikkakunnalla sijaitseva sijoitusasuntoni oli myynnissä ensin parilla perinteisellä kiinteistönvälittäjällä, mutta kauppoja ei tullut. Päätin vaihtaa KotiKylään. Sain myyntiin kaiken mitä tarvitsin KotiKylästä: ammattikuvaajan valokuvat, pohjakuvat, markkinoinnin Oikotiellä ja neuvot joka vaiheeseen. KotiKylän vinkistä esittelyt hoiti paikkakunnalla asuva sukulaistyttöni ja ostajien asuntoani koskeviin lisäkysymyksiin vastasin puhelimitse. Kaikki toimi hyvin, sain saman hinnan mitä pyysin välittäjän kautta, mutta jäipä välityspalkkiosta tonneja omaan taskuun.

Samuli
Pirkkala