Lisää Kotivertailuun

Mietitkö, millaisia kokemuksia muilla on KotiKylästä? Lue tästä asiakkaidemme aitoja kommentteja meistä ja palveluistamme.

 

Asunnon vaihtokauppa mutkattomasti KotiKylän avustuksella.

Tehtiin KotiKylän tuella asunnon vaihtokauppa eli vaihdettiin asuntoja päittäin ja toinen osapuoli maksoi kauppahintojen erotuksen välirahana. Kaupat sujuivat mutkattomasti ja kumpikin kaupan osapuoli säästi palkkiossa tonneja.

Saimme hinta-arvioiden ja myyntimateriaalien lisäksi arvokasta henkilökohtaista opastusta myynti- ja ostoprosessiin. Saimme mm. ohjeet oman asunnon esittelyyn ja ostamamme omakotitalon ennakkotarkastukseen. Ilman vastaavaa palvelua en ikinä olisi tähän projektiin lähtenyt.

 

Asunnon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella
Miika
kerrostaloasunto
Lahti
Asunnon myynti itse, MyyntiVoima -palvelu

Sijoitusasunnon myynti sujui helposti.

Toisella paikkakunnalla sijaitseva sijoitusasuntoni oli myynnissä ensin parilla perinteisellä kiinteistönvälittäjällä, mutta kauppoja ei tullut. Päätin vaihtaa KotiKylään.

Sain myyntiin kaiken mitä tarvitsin KotiKylästä: ammattikuvaajan valokuvat, pohjakuvat, markkinoinnin Oikotiellä ja neuvot joka vaiheeseen. KotiKylän vinkistä esittelyt hoiti paikkakunnalla asuva sukulaistyttöni ja ostajien asuntoani koskeviin lisäkysymyksiin vastasin puhelimitse.

Kaikki toimi hyvin. Sain saman hinnan mitä pyysin välittäjän kautta, mutta jäipä välityspalkkiosta useita tonneja omaan taskuun.

Sijoitusasunnon myynti sujui kustannustehokkaasti KotiKylässä, Samuli, Kauniainen
Samuli
Kerrostaloasunto, Pirkkala
Asunnon myynti itse, MyyntiVoima -palvelu

Asunnon arviointi sujui hyvin.

Asunnon arviointi -palvelu vastasi täysin odotuksia. Kaikki mitä luvattiin toimi sovitusti.
Vaikka en ollut kasvotusten kontaktissa kehenkään, yhteydenotot ja ohjeistukset saivat tunteen ihmisten välittämästä palvelusta toiselle ihmiselle. Suosittelen lämpimästi!

Heidi
Omakotitalo
Järvenpää
Kirjallinen hinta-arvio asunnosta

Kirjallinen hinta-arvio asunnosta – viisi tähteä.

Kirjallinen hinta-arvio asunnosta oli erittäin hyvä ja edullinen. Erittäin nopeata ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen muillekin!

Kokemuksia Kotikylästä hinta-arvio
Marko
Omakotitalo
Kuopio
Kirjallinen hinta-arvio asunnosta

Kotietsivä eli Kotikylän ostotoimeksianto löysi hyviä koteja.

Kun viimeksi etsin kiireellä uutta kotia, tein hakuvahdit portaaleihin ja KotiKylälle edullisen ostotoimeksiannon eli otin KotiKylän kotietsivän etsimään minulle asuntoa. Halusin parvekkeellisen kodin tietyssä hintahaarukassa tietyiltä alueilta.  Sain KotiKylän kautta monta hyvää yhteydenottoa asunnoista, jotka eivät olleet vielä julkisessa myynnissä.

Kokemuksia KotiKylästä: Ostotoimeksianto ja asunnon myynti itse, Riitta Espoo
Riitta
Kerrostaloasunto
Espoo
Kotietsivän palvelu

Hitas-asunnon myynti itse onnistui parissa viikossa

Epäröin, onnistuisiko Hitas-asunnon myynti itse kunnes löysin KotiKylän.
Julkaisimme Hitas-asunnostani myynti-ilmoituksen KotiKylässä ja jaoimme KotiKylän kanssa ilmoitustani laajasti somessa. Olimme suunnitelleet, että laitamme kotini myös Oikotien asuntoihin, mutta emme koskaan ehtineet sinne saakka. Ensimmäinen esittelyssä kävijä teki jo hyvän tarjouksen, joka johti kauppaan. Hitas-asunnon myynnissä on turha käyttää kallista perinteistä välittäjää. Suosittelen KotiKylää!
Hitas-asunnon myynti itse onnistuu KotiKylän avulla
Kaisa
Paritaloasunto
Helsinki
Asunnon myynti itse

Laadukaat pohjakuvat nopeasti KotiKylästä

Pohjakuvat omakotitalosta olivat laaadukkaat ja Kotikylän palvelu  todella nopeaa ja ystävällistä, jopa viikonloppuna. Tämän lisäksi tarjottiin mahdollisuutta tehdä pohjakuviin muutoksia, jos sellaisiin olisi ollut tarvetta. Pohjakuvien lisäksi sain pyytäessäni myös muita neuvoja kodin myyntiin liittyen. Kotikylän asiakaspalvelusta jäi tosi hyvä fiilis. Kiitos siitä!

Hyviä kokemuksia KotiKylästä
Mira
Omakotitalo
Pornainen
Asunnon pohjapiirros

Helppo ja nopea

Tämä oli edullinen, nopea ja kätevä tapa saada pankille uusi kirjallinen asunnon hinta-arvio talosta mittavan remontin jälkeen.

Mari
Omakotitalo
Jyväskylä
Kirjallinen hinta-arvio asunnosta

Talon hinta-arvio oli hyvin perusteltu

Omakotitalon kirjallinen hinta-arvio valmistui nopeasti. Arvio oli hyvin perusteltu, visuaalisesti kaunis sekä helppolukuinen ja tiivis. Arvio sisälsi tiedot vastaavista samalta alueelta myydyistä kohteista. Olimme tosi tyytyväisiä – kiitos!

Hyviä kokemuksia KotiKylästä
Mari
Omakotitalo
Vaasa
Kirjallinen hinta-arvio asunnosta

Ammattikuvaajan kuvat ovat toista maata.

Epäröin ammattikuvaajan tarvetta asuntokaupassa, koska olen itsekin kova kuvaamaan kotiani. KotiKylän kautta hankkimani ammattikuvaajan kuvat olivat kuitenkin ihan eri luokkaa. Valaistus ja perspektiivi ovat kunnossa ja omat kuvani näyttävät niiden rinnalla harmailta ja pimeiltä. Jos haluat antaa kodistasi edustavan kuvan, suosittelen!

Marjaana
Rivitaloasunto, Lahti
Asuntokuvaus

Omakotitalon osto Kotikylässä sujui mutkattomasti.

Omakotitalon osto KotiKylän kautta sujui hienosti. Kaikkiin viesteihimme vastattiin aina hyvin ja ripeästi. Tuli tunne, että KotiKylä hoitaa sekä myyjän että ostajan asiaa yhtä suurella mielenkiinnolla. Lakiasioiden tuntemusta ja kokemusta eri tilanteista kuulosti olevan kiitettävästi monimutkaisempaakin talokauppaa varten. Kiitos kaikesta!
Omakotitalon osto Kotikylän kautta sujui hyvin.
Essi
Omakotitalo
Helsinki
Asunnon osto KotiKylän myyjältä

Laadukas pohjapiirros nopeasti

KotiKylästä tilaamani digitaalinen asunnon pohjapiirros vastasi odotuksiani 100 %.sesti. Pohjakuva oli erittäin hyvin tehty eikä sitä tarvinnut korjata.

Helena
Kerrostaloasunto
Helsinki
Asunnon pohjapiirros

Kotietsivä löysi minulle hyviä kotiehdokkaita

Elämäntilanteeni muuttuessa tuli tarve löytää nopeasti uusi koti perheelleni tutulta alueelta. Kerroin ystäville ja tutuille etsiväni asuntoa, laitoin hakuvahdit asuntoportaaleihin ja toivoin parasta. Kuultuani KotiKylästä päätin laittaa Kotietsivän töihin. Sain pian KotiKylän kautta tiedon kolmesta kriteerieni mukaisesta kodista, jotka eivät olleet julkisesti myynnissä. Kävin katsomassa niistä kaksi. Vaikka päädyin ostamaan lopulta toisen kodin, oli mahtavaa nähdä nekin myytävät kodit, jotka eivät olleet vielä julkisesti kaupan.

Satu
Kerrostaloasunto, Kauniainen
Kotietsivän palvelu

Omakotitalon myynti parhaalla tavalla.

Myimme omakotitalomme Kotikylän avulla. Yllätyimme miten helppoa ja luontevaa oman kodin esittely oli. Uskomme, että omistaja esittelijänä toi myös lisäarvoa ostajille, koska he saivat heti näytöllä vastauksen kaikkiin kysymyksiinsä. Tämä varmasti vaikutti kauppojen nopeaan syntymiseen.
Olemme erittäin tyytyväisiä Kotikylän ammattitaitoon myyntiprosessin aikana. Ilman Kotikylää emme olisi  pystyneet myymään taloamme. Tässä yhdistyy parhaat puolet kummastakin myyntitavasta: omistajan tietämys omasta kodistaan ja välittäjän ammattitaito kauppojen loppuun saattamisessa -ja bonuksena edullinen välityspalkkio. Suosittelen lämpimästi!
Omakotitalon myynti onnistui nopeasti KotiKylän kautta
Susanna
Omakotitalo
Helsinki
Asunnon myynti itse, MyyntiVoima -palvelu

Kirjallinen hinta-arvio OKT-kiinteistöstä

Saimme hinta-arvion luvatulla toimitusajalla ja se oli odotustemme mukainen. Saimme tarvittaessa nopeasti yhteyden Kotikylän edustajaan ja vastaukset kysymyksiimme. Kotikylän edustaja oli myös aktiivisesti yhteydessä meihin hinta-arviota tehdessään.

Vesa
omakotitalo
Espoo
Kirjallinen hinta-arvio asunnosta

Asuntojen hinta-arviot perunkirjoitukseen

Tarvitsin kahdesta kerrostaloasunnosta hinta-arviot perunkirjoitusta varten. Onneksi löysin netissä surffaillessa Kotikylän ja heidän arviointipalvelunsa. Näin säästin pitkän pennin arviointikustannuksissa perinteiseen kiintestövälitysliikkeen tekemään hinta-arvioon nähden. Yhteydenpito oli vaivatonta ja aktiivista heidän puoleltaan. Sain tarpeeni täyttävät ja itseäni miellyttävät hinta-arviot hyvin perusteltuina ja nopeasti. Jos tuttavapiirissäni joku tarvitsee asunnon arviointipalvelua suosittelen ehdottomasti Kotikylää heille. Olen erittäin tyytyväinen asiakas.

Hyviä kokemuksia KotiKylästä
Laura
Kerrostaloasunto
Helsinki
Kirjallinen hinta-arvio asunnosta