Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

 • KotiKylän Kauppa

  KotiKyla.com Kauppoineen on turvallinen ja suojattu verkkopalvelu, jossa tietosi ovat aina salattuja. Tunnistat turvalliset verkkopalvelut mm. verkko-osoiterivillä näkyvästä lukosta. KotiKylän Kauppa on verkkokauppa, jossa myydään asumiseen ja asuntokauppaan liittyviä palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Kauppiaana on KotiKyla.com ja palveluiden tuottajina toimivat KotiKylän ohella tarkoin valitut hyvämaineiset asumisen ja kiinteistöalan yritykset. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen, ehtojen ja palveluvalikoiman muutoksiin.    
 • Tilausten vahvistus

  KotiKylän Kaupan tuotteet ja palvelut tilataan verkosta osoitteesta kotikyla.com/kauppa/ Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja sisältö. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin ehtoihin.

 • Maksaminen

  Palvelut ja tuotteet mahdollisine toimituskuluineen maksetaan KotiKylän Kaupassa tilauksen yhteydessä. Poikkeuksena ovat kuntotarkastukset, jotka maksetaan suoraan palveluntuottajalle palvelun toimittamisen jälkeen. Maksuvälineinä käyvät Suomessa yleisimmät debit- ja credit-kortit. KotiKylän maksupalvelun tarjoajana toimii Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Stripe on kansainvälinen edistyksellinen maksupalveluntarjoaja, joka noudattaa alan tiukimpia turvallisuusvaatimuksia ja kehittää Visan ja Mastercardin partnerina modernia turvallista maksamista. Stripe näkyy ostajan tiliotteella. Reklamaatioissa pyydämme ottamaan yhteyttä KotiKylän asiakaspalveluun.
     
 • Peruuttaminen

  Asiakas voi peruuttaa KotiKylän Kaupasta tilaamansa palvelut maksutta 14 vuorokauden ajan, ellei asiakas ole toimittanut vielä tilaukseensa liittyviä ohjeita ja toiveita KotiKylään erillisellä lomakkeella. Asuntokaupassa tarvitaan nopeaa palvelua. Siksi KotiKylän Kauppa kumppaneineen alkaa heti tilauksen saatuaan töihin palvelun tuottamiseksi. Tilattuaan palvelun asiakas saa tilausvahvistuksen ohella erillisen sähköpostiviestin, jossa häntä pyydetään antamaan tilaukseensa liittyvät ohjeet ja toiveet sähköisellä Tiedot ja materiaalit -lomakkeella. Kun asiakas täyttää ja lähettää sähköisen lomakkeen, KotiKylä kumppaneineen saa tarvitsemansa tiedot  ja laittaa asiakkaan tilauksen samantien tuotantoon. Kun lomake on lähetetty, työ alkaa ja asiakas ei voi enää peruuttaa tilausta ilman kuluja. Tilauksen peruutukset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen Kauppa@kotikyla.com. Asianmukaisesti peruutetut tilaukset hyvitetään samalle kortille, jolla tilaus maksettiin.  Jos tilausvahvistuksen lähetyspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, palveluilla ei ole enää peruutusoikeutta, vaikkei asiakas olisikaan täyttänyt ja lähettänyt vielä Tiedot- ja materiaalit-lomaketta.    
 • Reklamaatiot

  Jos KotiKylästä tilatussa palvelussa on selvä virhe, asiakkaalla on oikeus vaatia virheen korjausta tai hyvitystä. Asian eteenpäin viemiseksi asiakkaan tulee täyttää lähettää reklamaatio osoitteeseen kauppa@kotikyla.com 14 vuorokauden sisällä palvelun vastaanottamisesta. Selvitämme asian palvelun tuottajan kanssa ja joko KotiKylä tai palvelun tuottaja on yhteydessä asiakkaaseen asian sopimiseksi.