Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

Tervetuloa Matinkylään

 

Matinkylä on yksi Espoon suosituimmista ja kasvavimmista asuinalueista sijaintinsa, erinomaisten palveluidensa ja kulkuyhteyksiensä ansiosta.

Palvelut Matinkylässä ovat omaa luokkaansa vastikään laajennetun Iso Omenan kauppakeskuksen ansiosta. Sieltä löytyy sekä päivittäistavarakauppoja että erikoisliikkeitä. Espoon kaupungin Palvelutori palvelee Ison Omenan kolmannessa kerroksessa, josta löytyvät mm. nuorisopalvelut, Kela sekä kulttuurin ja taiteen kohtaamispaikka Kohtaamo. Tulevaisuudessa myös Matinkylän terveysasema siirtyy kauppakeskuksen tiloihin. Isossa Omenassa on tarjolla myös suuri määrä erityyppisiä ravintoloita, huvipuisto Duudson-park  ja Finnkinon iso ja moderni elokuvateatteri. Matinkylän palvelut täydentyvät tulevaisuudessa vielä mm. Espoon suurimmalla uimahallilla sekä Suomen suurimmalla Meri-Matin lukiolla.

Päiväkodit ja koulut sijaitsevat Matinkylässä kävely- tai pyöräilyetäisyydellä.  Samoin monet harrastusmahdollisuudet. Autotonkin pärjää Matinkylässä hyvin, sillä bussiterminaali ja metroasema sijaitsevat Isossa Omenassa.

Matinkylään oman leimansa tuo meren läheisyys. Meren äärellä kulkee Rantaraitti, jonka maisemissa on mukava lenkkeillä, käydä pyöräretkillä ja  pulahtaa aamu-uinnille Matinkylän omalle uimarannalle. Nokkalan Majakka ja uimarannan kahvila isoine aurinkoterasseineen tarjoavat asukkaille mahdollisuuden nauttia merimaisemista vuodenajoista riippumatta. Lyhyen venematkan päässä sijaitsevat myös Espoon ulkoilusaaret.

MatinKylässä tarjolla:

Ruokakauppoja

Lähistöltä löytyy ruokakauppa joka makuun. Valikoimassa mm. Lidl, Alepa, K-market Matinkylä, Citymarket ja Prisma.

Päiväkoteja

MatinKylässä on lukuisia eri päiväkoteja. Esimerkkinä vaikkapa Kalamiehen, Matinkylän ja Matinnittyn päiväkodit, Nuottakunnan, Nokkalanpuiston ja Nuottaniemen päiväkodit sekä Avokas ja Kala-Maija.

Kouluja

Matinkylän alueelta löytyy Matinlahden koulu, Tiistilän koulu sekä ruotsinkielinen Mattlidenin peruskoulu ja lukio. Lähivuosien suunnitelmissa on lisäksi iso suomenkielinen lukio.

Terveydenhoitoa

Lääkäripalveluita ja hampaidenhoitoa tarjoavat Matinkylän terveysasema, Terveysasema Mehiläinen ja lääkäriasema PerusTerveys.

Kuvia alueesta:

Asukkaat kertovat:

Keskellä kaikkea

“Matinkylässä on kaikki palvelut vieressä, Helsinkiin pääsee milloin vaan, kun bussit ja metrot kulkee. Alue on täynnä ihania puistoja ja lenkkipolkuja.”

Maria

Matinkylä kehittyy!

” Matinkylä on selkeästi kehittyvä alue. Tänne rakennetaan lisää uusia asuntoja ja palveluita parannetaan koko ajan. Lisäksi kulkuyhteydet ovat metron myötä selkeästi parantuneet. Myös vehreys ja hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat tärkeitä. Merenranta kävelyreitteineen ja rantakahviloineen on mukavasti lähellä. Siksi hankinkin jo tovi sitten täältä sijoitusasunnon.”

Marja

Alueen myytävät asunnot:

Espoo, Matinkylä: kolmio 63 m2 Ison Omenan naapurissa

 • Myyntihinta alkaen n. 107,000€
 • 2 mh
 • 1 kph
 • 63 m²

Espoo, Matinkylä: uusi kolmio 61 m2 Ison Omenan naapurissa

 • Myyntihinta alkaen n. 104,500€
 • 2 mh
 • 1 kph
 • 61 m²

Espoo, Matinkylä: uusi 3-4 huonetta Ison Omenan naapurissa

 • Myyntihinta alkaen n. 122,500€
 • 2-3 mh
 • 1 kph
 • 70.5 m²