Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

Kiitos kun saamme auttaa sinua löytämään kodillesi uudet omistajat.

Hankkimasi M-työkalupakki auttaa sinua myynnissä markkinoimalla kotiasi tehokkaasti. Koska uudet juuri markkinoille tulleet kodit kiinnostavat ostajia eniten, haluamme pitää kotisi mahdollisimman pitkään “uutena” ja “kiinnostavana”.  Tämä onnistuu suunnitelmallisella markkinoinnilla, jossa hyödynnetään somea, puskaradion voimaa ja asuntojen markkinapaikkoja.

Apumme ei kuitenkaan liity vain markkinointiin. Virtuaalinen asuntokauppakoulumme auttaa 24/7. Saat meiltä lakimiehen laatimat tarjous- ja kauppakirjapohjat ilman lisämaksua. Jos tarvitset lisäpalveluja, saat niitä kaupastamme 10 % alennuksen.*

Haluatko oppia kodin  myymisestä lisää. Lue alta, miten asunnon myyntiin kannattaa valmistautua.

*alennus ei koske kuntotarkastuksia

Näin etsimme kodillesi ostajaa.

Kaikki alkaa sillä, että julkaisemme kodistasi Kotikylässä Kotiesittelyn. Voimme tehdä Kotiesittelyn puolestasi antamiesi tietojen perusteella, jolloin sinä tarkastat sen. Toinen vaihtoehto on, että lisäät tiedot ja kuvat itse helpolla julkaisutyökalullamme. Me tarkastamme ja optimoimme Kotiesittelysi ja täydennämme sitä tarvittaessa. Jos tarve vaatii, pääset muokkaamaan Kotiesittelyäsi itsekin aina kun haluat.

Toiseksi hankimme kodillesi lisää ostajaehdokkaita julkaisemalla siitä KotiKylän nimissä Facebook- ja Instagram-postauksen. Saamme sille enemmän hyviä katsojia alueeltasi kohdennetulla, maksamallamme somemarkkinoinnilla. Somessa tieto kodistasi on myös helppo laittaa kiertämään ja siksi suosittelemme, että jakaisit kotiesittelyäsi myös omissa someryhmissäsi.

Kolmanneksi julkaisemme kodistasi myynti-ilmoituksen Oikotien Asunnoissa. Tämä tapahtuu usein n. viikon päästä Kotiesittelyn julkaisusta, mutta halutessasi voimme julkaista kotisi Oikotiellä aiemmin tai myöhemminkin. Heti kun ilmoitus julkaistaan Oikotiellä, siitä lähtee vahtiviestit kaikille, joiden hakuvahdin kriteereihin kotisi sopii.

Yleensä tässä vaiheessa olemme tavoittaneet jo ison joukon potentiaalisia ostajaehdokkaita alueeltasi. Emme kuitenkaan tyydy vielä tähän. Oikotiellä ja Etuovella ostajien kiinnostus helposti tasaantuu viikon parin kuluttua, kun ilmoituksesi ei ole enää hakutulosten kärjessä. Ellei ostajaa ole vielä tässä vaiheessa löytynyt, aktivoimme ostajakunnan uudelleen jatkamalla kohdennettua somemarkkinointia.

Julkaise Kotiesittely

Kotiesittelyn julkaisu itsekin on helppoa julkaisutyökalumme avulla. Syötät vain pyydetyt tiedot avoimiin kenttiin ja muistat tallentaa tietosi aina painamalla “Tallenna Luonnos”.

Jos et tiedä jotakin pakollista tähdellä merkittyä tietoa, mutta haluat jatkaa ilmoituksen täyttämistä, voit kirjoittaa kenttään jotakin ja jatkaa ilmoituksen täyttämistä. Ehdit hyvin korjata tiedot ennen ilmoituksen julkaisua. Kun olet täyttänyt kaikki kentät, paina Lähetä-tekstin vieressä olevaa nuolta, niin ilmoitus tulee meille KotiKylään tarkistettavaksi, optimoitavaksi ja julkaistavaksi.

Haluatko meidän tekevän ilmoitukset alusta loppuun?

Koska olet hankkinut M-pakin, voimme myös laatia ilmoitukset puolestasi alusta loppuun. Tarvitsemme sinulta kuitenkin ilmoituksen tekoa varten tarkat tiedot kodistasi. Tietojen keruussa kannattaa olla tarkka, sillä asunnon myyjänä sinä vastaat lain mukaan kodistasi annetuista tiedoista aina riippumatta kuka ne ostajaehdokkaille antaa. KotiKylä, välittäjä, Oikotie tai sinä.

Olemme laatineet sinulle verkkolomakkeen tiedoista, jotka tarvitsemme. Lomake pitää täyttää kerralla eli sitä ei voi tallentaa luonnoksena. Jos haluat etsiä tiedot kokoon rauhassa ja omassa aikataulussasi, se onnistuu.  Lähetä tiedot tällöin meille sähköpostilla (palaute@kotikyla.com) tai vaikka kirjeenä (KotiKylä Oy, Vapaaherrankuja 3, 00570 HKI)

Tarkistetaanko, etsiikö joku kauttamme kotiasi?

Onko joku kodin etsijä jättänyt etsintäkuulutuksen Kotietsivällemme sinun kodistasi? Jos sopiva kodinetsijä löytyy, voit ottaa häneen yhteyttä yksityisviestillä ja sopia lisätietojen saamisesta, esittelystä tai muusta etenemisestä.

Käytäisiinkö sinun sivullasi?

Omalla henkilökohtaisella käyttäjäsivullasi pääset hallinnoimaan käyttäjätietojasi, Kotiesittelyjäsi,  Kotietsivä- ilmoituksiasi, tallentamiasi koteja sekä hakuvahteja. Pääset myös lukemaan saamiasi viestejä ja vastaamaan niihin. Löydät sivun navigaatiosta Oma KotiKyläni -kohdan alta. Huom. Sivu näkyy vain kun olet kirjautunut sisään.

Vastattaisiinko kysymyksiisi?

Vaikka suurin osa asunto- ja kiinteistökaupasta menee samoilla sapluunoilla, tavalliselle kodin vaihtajalle asiasta ehtii tulla harvoin rutiinia. Siksi olemme keränneet yhteen paikkaan asuntokaupan useimmin kysytyt kysymykset ja laatineet niihin sinulle vastaukset.

Opitaanko kaikki tarpeellinen asuntokaupasta?

KotiKylän Asuntokauppakoulusta saat maksuttomat neuvot ja vinkit kodin etsintään, asunnon myyntiin ja asunto- ja kiinteistökaupan kaikkiin vaiheisiin. Käythän myös Lakinurkassa oppimassa paljon puhutut asunto- ja kiinteistökaupan kiemurat ja Hintatohtorin palstalla ihmettelemässä asuntojen hinnoittelua.

Kuvataanko kotisi? Tarkastetaanko kunto?

Ammattilaisen ottamat digikuvat ja piirtämät pohjakuvat antavat asunnostasi paremman kuvan niin ostaja- ja vuokralaisehdokkaille  kuin AirBnb-vieraille tai tarjousta laskeville remonttiryhmillekin. Niillä on myynnin edistämisen lisäksi kuitenkin myös toinen rooli: ne edistävät asuntokauppasi turvaa toimimalla virallisina dokumentteina siitä, miltä asuntosi näytti ennen kaupantekoa tai vuokrausta. Samaa asiaa ajaa myös asuntokaupan määrämuotoinen kuntotarkastus. Ostaja ei voi vedota kaupan jälkeen seikkoihin, joista mainittiin kuntotarkastuksessa.

 Voit hankkia kuvat ja asuntokaupan muut tärkeät lisäpalvelut kuitenkin myös KotiKylän Kaupasta parilla klikkauksella. Saat sieltä myös kuntotarkastukset, virtuaaliesittelyt ja muut hyödylliset asuntokaupan lisäpalvelut. Maksavan pakin haltijana saat kaikista Kaupan palveluista 10% alennuksen.

Tarvitsetko asunto- ja kiinteistökaupan sopimusmalleja?

Lataa maksuttomat ostotarjous- ja kauppakirjamallit asunto-osakkeen tai kiinteistön kauppaan KotiKylän Kaupasta. Word-pohjaiset mallit on laatinut asunto- ja kiinteistökauppaan erikoistunut lakitoimisto Herkulex. Saat heiltä myös asuntokaupan lakineuvontaa edullisena puhelinpalveluna. (puh 0600-02110, 1,98€ min+pvm/mpm, kerro terveisiä KotiKylästä)

Love the place you live in.