Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

MYYJÄN TYÖKALUPAKIN HINTA:

499€ ALKUMAKSU+1000€ KUN KOTI MYYTY

(alkumaksu sisältää ammattikuvaajan tekemän ulko- ja sisäkuvauksen, digitaaliset pohjakuvat ja asunnon myynnin ja markkinoinnin käynnistyksen mm. KotiKylässä, somessa ja Oikotien asunnoissa)

TÄSSÄ KOLME SYYTÄ MYYDÄ ASUNTO KOTIKYLÄSSÄ:

1.Ammattilainen on aina apunasi.

Markkinoimme asuntoasi tehokkaasti ja ammattimaisesti mm. Oikotiellä ja olemme luotettava neuvonantajasi ja apulaisesi koko kauppasi ajan. Saat meidät kiinni chatilla ja maililla lähes koska tahansa. Jos tarvitset kuntotarkastajaa tai lakimiestä, mahtavat kumppanimme ovat palveluksessasi.

2. Hoidat itse työt, joissa olet paras.

Omistajana tunnet asuntosi parhaiten ja vastaat lain mukaan asunnostasi annetuista tiedoista ja asuntosi kunnosta. Siksi kirjaat asuntosi tiedot itse kotiesittelyyn, esittelet asuntoasi ostajaehdokkaille ja vastaat heidän kysymyksiinsä.

3. Säästät tuhansia euroja

Saat meiltä kaiken mitä saisit perinteiseltäkin välittäjältä: ammattilaistason valokuvat, pohjakuvat, markkinoinnin ja neuvonnan. Silti maksat palkkiota vain murto-osan, koska teet simppeleimmät työt itse ja hyödynnämme digitalisaatiota. Miksi haluaisit maksaa tuhansia euroja ekstraa esittelyihin ajelusta tai sihteerinäsi toimimisesta?

Täältä voit lukea lisää asunnon myynnistä KotiKylässä tai siitä, miten KotiKylän salainen myynti toimii.

Autetaan yhdessä rakasta kotiasi löytämään uusi hyvä omistaja.