MYYJÄN PAKKI Fiksumpi kuin välittäjä. Lue lisää

Lisää Kotivertailuun

MYY KOTISI KUIN AMMATTILAINEN, MAKSA KUIN ITSEMYYJÄ.

 

Jos olet osannut kotisi aikanaan ostaa, saat sen kyllä avullamme myytyäkin. Teemme kodistasi edustavan esittelyn nettiin kuvineen päivineen, hoidamme ammattimaisesti markkinoinnin ja autamme ostajia ostamaan. Sinä vastaat vain ostajien asuntoasi koskeviin kysymyksiin ja pidät yksityisesittelyt paikan päällä.

 

Myyjän Pakki -palvelun hinta:

Ammattikuvaajan asuntokuvilla 999€*

tai 499€ alussa +1500€ kun asunto on myyty.

 

*Myyjän Pakki on digitaalinen välityspalvelu, joka sisältää kiinteään hintaan kaiken mitä tarvitset asuntosi onnistuneeseen myyntiin: Pääsyn KotiKylän Ostajapankkiin, digitaalisen pohjapiirroksen, ammattikuvaajan asuntokuvauksen tai omien kuviesi käsittelyn, edustavan ja ammattimaisen myynti-ilmoituksen Oikotiellä ja KotiKylässä, kotisi some- ja sähköpostimarkkinoinnin, ostajien aktivoimisen ja LKV:n henkilökohtaisen verkko-opastuksen kauppasi tärkeimpiin vaiheisiin.

We love your home, darling. Let's sell it.

NÄIN MYYJÄN PAKKI TOIMII

1. Tilaa ja maksa Myyjän pakki verkossa.

2. Toimitat meille kotisi tiedot ja asiakirjat.

3. Toimita asuntosi vanha pohjakuva meille uuden piirtämistä varten ja sovi mahdollinen valokuvausaika.

4. Päätä asuntosi hinta ja hyväksy myynti-ilmoitukset ennen kuin aloitamme markkinoinnin.

5. Näytä asuntosi kiinnostuneille ostajille ja vastaa asuntoa koskeviin kysymyksiin.

6. Opastamme kiinnostuneita ostajia oikeaoppisen tarjouksen teossa.

7. Vastaa opastuksellamme fiksusti tarjouksiin ja määritä kaupan ehdot oikein.

8. Tilaa kuntotarkastus tai muut tarvittavat tutkimukset kaupastamme.

9. Opastamme kauppakirjan teossa ja kaupan saattamisessa maaliin.

10. Pakkaa ja muuta.

Helpot ja hyvät asuntokaupat

Yllätyimme positiivisesti, miten helppoa paritaloasuntomme myynti oli KotiKylän kautta. Markkinointi oli ammattimaista ja tehokasta ja saimme henkilökohtaista opastusta mm. asuntoesittelyjen pitoon ja kaupan ehtojen sopimiseen. Kotikylä on todella hyvä ja helppo kumppani asunnon myyntiin – ja säästää kodin omistajilta hurjasti rahaa.

Susanne Ropponen: KotiKylän kautta asunnon myynti sujui helposti ja kustannustehokkaasti
Susanne
Espoo
Your home looks so wonderful tonight.

MYYJÄN PAKKI: USEIN KYSYTTYÄ

Millaisten asuntojen myyntiin KotiKylän Myyjän Pakki on tarkoitettu?

KotiKylän Myyjän pakki sopii täydellisesti asuntosi myyntiin, jos haluat myydä asuntosi turvallisesti, tehokkaasti ja järkevin kuluin ja

  • myyt Suomessa sijaitsevaa asuntoa, jossa asut itse tai jonka taustat tunnet muutoin varsin hyvin.
  • olet sinut tietokoneen tai mobiililaitteiden kanssa, sinulla on nettiyhteys ja pystyt lukemaan sähköpostiasi säännöllisesti.
  • sinä tai tuttavasi pystyy esittelemään asuntoa tarpeen mukaan kiinnostuneille ostajaehdokkaille. Ajankohdat päätätte itse.
  • tapaat mielelläsi tulevat sopimuskumppanisi – asuntosi ostajat – jo ennen kuin solmit heidän kanssaan  yhden elämäsi suurimmista kaupoista. Tämä lisää viranomaistenkin mielestä asuntokaupan turvallisuutta.
  • haluat saada asunnostasi hyvän markkinahinnan etkä vain ns. kokeilla kepillä jäätä. Liian korkea hinta myynnin alussa heikentää asuntosi kysyntää, pidentää myyntiaikaa ja vähentää lopullista kauppahintaa.

 

Onnistuuko myynti halutessani ns. salaa ilman turhaa julkisuutta?

Kyllä! Kun hankit KotiKylän Myyntipakin, voimme myydä ja markkinoida asuntoasi halutessasi myös salaa eli niin, etteivät uteliaat naapurit ja kadunmiehet saa tietää, että juuri sinun kotisi on myynnissä.

Salaisessa myynti toimii niin, että markkinoimme asuntoasi tehokkaasti potentiaalisille ostajaehdokkaille siten, ettei kotiasi tai sinua voida siitä suoraan tunnistaa. Jos haluat myydä salaa tai ainakin aloittaa siten, kerro asiasta meille alkukeskustelujen yhteydessä.

Kuinka kauan Myyntipakki on voimassa?

Jos asunto sijaitsee kaupungissa tai virkeällä pikkupaikkakunnalla, sen hinta on suunnilleen kohdallaan, kunto tiedossa ja sen omistaja haluaa oikeasti myydä kotinsa, sen keskimääräinen myyntiaika on yleensä 3-7 kuukautta. Olemme suunnitelleet ja hinnoitelleet palvelumme tällaisia asuntoja ajatellen.

Asuntosi aktiivinen markkinointi eri kanavissa ja henkilökohtainen opastuksesi on voimassa siihen saakka että asuntosi on myyty, mutta enintään 8 kuukautta. Voit kuitenkin laittaa myynnin halutessasi välillä tauolle, jolloin “aika ei kulu”.

Jos asuntosi olisi syystä tai toisesta vielä kahdeksan kuukauden aktiivisen myynnin jälkeen myymättä ja tarvitset edelleen asunnollesi aktiivista markkinointia ja henkilökohtaista tukea, voit jatkaa sopimusta kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan pientä lisämaksua vastaan.

Myyntipakkiin kuuluvat ammattikuvaajan valokuvat, pohjakuvat ja muu laatimamme materiaali kuuluvat sinulle eli saat ne omaksesi ja voit käyttää niitä vapaasti loppuelämäsi ajan.

Miksi minun kannattaa maksaa 799€ tai 999€ nyt eikä 2-4 % kauppahinnasta myynnin jälkeen.

Kysymme ensin, että oletko aikeissa myydä asuntosi vaiko vain työllistää itseäsi ja meitä tai perinteisiä välittäjiä?

Jos olet aikeissa myydä asuntosi ja otat meidät avuksesi, säästät paitsi hermojasi ja ympäristöä, myös tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja välityspalkkiossa.

Jos taas olet nyt aikeissa vain testata asuntosi kysyntää, kokeilla epärealistista kauppahintaa, vaihdella välittäjiä kuin paitoja tai teettää itselläsi ja ammattilaisilla  turhaa työtä, suosittelemme sinulle jotakin muuta kumppania.

Koska luet tätä, olet varmasti fiksu ihminen ja ymmärrät, että joku maksaa aina ilmaisen lounaankin.

Perinteisten välittäjien provisiopohjainen liiketoimintamalli on hyvä ja halpa vain niille kodin myyjille, jotka vaihtavat välittäjää tai päättävät luopua myynnistä kesken kaiken.

Perinteisten välittäjien korkeat provisiot eivät ole korkeita siksi, että välittäjät olisivat erityisen hyviä ja kokeneita tai saisivat asunnoista hyvät hinnat. Ne eivät ole korkeita edes siksi, että välittäjät olisivat erityisen ahneita. Ne ovat korkeita siksi, että välittäjien asiakkaat teettävät paljon työtä ja aikaansaavat kuluja ja puolet heistä lähtee pois maksamatta euroakaan*. Jos yksi ei maksa, toisen pitää maksaa senkin kulut. Se toinen voit olla sinä tai joku muu saman perinteisen välittäjän asiakas, joka myy tosissaan ja saa myös asuntonsa myytyä.

*Länsimaissa toimivien provisiopohjaisten välittäjien toimeksiannoista, joissa asiakas ei maksa alkumaksua, päättyy keskimäärin 50% ilman kauppaa ja palkkiota.

 

Osaanko ja ehdinkö esitellä itse kotini?

Tottakai osaat. Kukapa asuntosi ja sen lähikulmat tuntisi paremmin kuin sinä?

Nykyaikana ostajat tekevät asunnoista esivalinnan jo netissä. Ne, jotka kyselevät lisätietoja ja tulevat katsomaan kotiasi, ovat yleensä paitsi aidosti kiinnostuneita kotisi ostamisesta, myös kivoja ja kohteliaita. Ajallisesti esittelyjen pitäminen itse ei vie juurikaan enempää aikaa, kuin se, että välittäjä pitäisi ne puolestasi. Sinä joutuisit silloinkin setvimään esittelyaikataulut, siistimään kodin ennen esittelyä  ja “ajamaan” muut asukkaat ja lemmikit ulos esittelyn ajaksi.

Myydäänkö muualla maailmassa samankaltaisella mallilla asuntoja?

Myydään – ja paljon.

Mm. Briteissä on ollut jo vuosia digivälittäjiä, jotka tarjoavat asunnon myyjille digitaalista välityspalvelua kiinteään ja etukäteen maksettavaan hintaan. Esimerkkeinä heistä ovat vaikkapa PurpleBricks ja  Settled.

Mitä jos haluan ottaa myöhemmin avuksi perinteisen välittäjän?

Myyjän Pakki on suunniteltu sellaiseksi, ettet tarvitse asunnon myyntiin perinteistä välittäjää.

Jos kuitenkin matkan varrella tulet toisiin ajatuksiin, voit tehdä mitä haluat. Me emme ole mustasukkaisia.  Palvelumme maksetaan tilauksen yhteydessä ja hintaan kuuluu kuvat, pohjakuvat ja kaikki mitä markkinointiin ja myyntiin tarvitaan. Kuvat, pohjakuvat ja markkinointimateriaalit jäävät aina sinun omistukseesi eli et maksa turhasta.

En halua Myyntipakkia tai välittäjää vaan haluan myydä asuntoni itse alusta loppuun. Onko teillä palveluita minulle?

Tarjoamme itsemyyjille mm. hinta-arvioita, erilaisia kuvauspalveluita, asunnon pohjapiirroksen tekoa, konsultaatiota ja kauppakirjan tarkastuksia. Löydät yksittäin hankittavat palvelumme Kaupasta. 

Säästö kiinnostaa, mutta onko muita syitä hoitaa asunnon myynti KotiKylän kautta?

TURVALLISEMPI TAPA. Se, että esittelet itse kotisi on itse asiassa turvallisempaa kuin se, että välittäjä esittelee. Omistaja nimittäin vastaa lain mukaan asunnosta ostajalle annetuista tiedoista riippumatta siitä, kuka ne ostajalle antoi.  Omistajana tunnet oman asuntosi, sen korjaukset, naapurustosi ja lähialueesi parhaiten. On mukavempi vastata juridisesti vain omista sanomisistaan ja sanomatta jättämisistään.

 

JOUSTAVAMMAT AIKATAULUT.  Jos käytät perinteistä välittäjää, esittelyaikataulujen sopiminen on usein haastavampaa, sillä jokaisen esittelyajan täytyy sopia sekä sinulle ja perheellesi, ostajille ja välittäjälle. Välittäjä on usein se kiireisin osapuoli.

 

RISKITTÖMÄMPI KAUPPA. Kun tapaat sopimuskumppanisi naamakkain ennen tarjouksen tekoa, tiedät etukäteen, kenen kanssa tulet tekemään ison kauppasopimuksen ilman peruutusoikeutta. Autamme sekä ostajiasi että sinua tarjousprosessissa ja kauttamme voit tilata tarvittaessa mm. oikeaoppisen kuntotarkastuksen, sisäilmatutkimukset ja piilovirhevakuutuksen. Teemme lopuksi kauppakirjan ja neuvomme teitä veroseuraamuksissa.

 

HELPOMPI JÄLKIPUINTI. Kaupan jälkeen ostajalla tulee melkein aina asuntoon liittyviä kysymyksiä ja asiat on paljon helpompi ja mukavampi hoitaa kun tietää ja tuntee ennalta vastapuolen. Toisin kuin usein kuvitellaan, välittäjät auttavat äärimmäisen harvoin kaupan jälkeisissä jälkipuinnissa. He kun eivät ole kaupan sopimusosapuolia tai vastuuhenkilöitä.

 

ENEMMÄN RAHAA SINULLE. Monet perinteiset välittäjät puolustelevat korkeita palkkioitaan sillä, että myyjä saa palkkion takaisin korkeampana kauppahintana. Valitettavasti mitkään tutkimustulokset eivät tue tätä väitettä. Ostajia kiinnostaa ennen kaikkea asunto, ei se kuka asuntoa esittelee tai millaisen palkkion välittäjän työstä nettoaa. Mm. Briteissä on jo useita kymmeniä isoja digitaalisia edullisia välittäjiä ja Pohjoismaissakin jo useita.

We make our home. Our home makes us.