Lisää Kotivertailuun

Tutustu KotiKylän Myyntipakkiin

Tilaa seuraavaksi tästä Myyntipakki, niin pääsemme töihin.

Kaikki apu ja palvelut, mitä tarvitset asuntosi myyntiin lukuunottamatta esittelyjä.

VAIN 99€/KK + 2000€ KIINTEÄ PALKKIO KUN KOTISI ON MYYTY.

Kattohinta kaupan toteutuessa talotyypistä ja paikkakunnasta riippumatta 3000€ (sis. alv).

Riskitön tapa myydä: Ei määräaikaa. Peruuta koska haluat, jolloin laskutus päättyy.

KYSYMYKSIÄ MYYNTIPAKISTA?

Miten Myyntipakki maksetaan ja mitä hintaan kuuluu?

Myyntipakki on kuukausimaksullinen palvelu, jossa kuukausimaksu on 99€/kk. Voit laittaa myynnin ja laskutuksen tauolle koska tahansa tai peruuttaa koko sopimuksen. Jo maksettuja kuukausimaksuja ei palauteta. Vasta kun asunto saadaan kauttamme myytyä, maksat meille 2000€:n myyntipalkkion.

Myyntipakki sisältää aina:

 • asuntosi tietoihin ja papereihin perehtymisen
 • digitaalisen pohjapiirroksen laatimisen
 • KotiKylän ostajarekisterin käytön (joskus ostaja löytyy jo sieltä)
 • asunnon ammattimaisen nettiesittelyn eri kanavissa KotiKylän brändin alla (mm. KotiKylä, Oikotien Asunnot)
 • asunnon kattavan digimarkkinonnin ja digimyynnin mm. somessa, Oikotiellä ja Googlessa
 • asunnon virallisten asiakirjojen toimittamisen kiinnostuneille ostajille
 • ostajien aktivoinnin sopimaan esittelyjä ja tekemään tarjouksen
 • myyjälle opastuksen esittelyjen pitoon
 • ostajien ja myyjien auttamisen ja opastuksen tarjousprosessissa ja kaupan sopimisessa
 • avun tarvittavien kuntotutkimusten tilauksessa
 • kauppakirjan teon joko digitaalisesti tai manuaalisesti
 • vinkit fiksumpaan muuttoon ja uuteen kotiin asettumiseen.

Asunnon ammattivalokuvaus on saatavilla palveluun yli 40 000 asukkaan kaupungeissa ja niiden lähiympäristössä (25 km keskustasta) Valokuvauksen listahinta on 329€ mutta se sisältyy Myyntipakin hintaan kaupan toteutuessa. Tilatessa siitä veloitetaan sinulta omakustanteinen 199€ kertamaksu, joka hyvitetään aina lopullisessa myyntipalkkiossasi.

Kuinka kauan Myyntipakkini on voimassa?

KotiKylän Myyntipakki on voimassa niin kauan kuin saat kotisi myytyä, päätät lopettaa myynnin tai  peruuttaa sopimuksen muista syistä. Jos kodissa ei ole erityistä vikaa ja hinta on  kohdallaan, myyntiin menee KVKL:n Hintaseurantapalvelun kauppatilastojen mukaan yleensä 1-7 kuukautta. Kun tilaat Myyntipakin, saat meiltä hinta-arvion mukana halutessasi myyntiaikaennusteen.

Haluan myydä kotini hiljaa ilman julkisuutta. Miten se onnistuu?

KotiKylällä on uniikki Salainen myynti -palvelu,  jossa naapurusto ja suuri yleisö ei saa tietää sinun myyvän asuntoa. Näin uteliaat eivät pääse turhanpäiten repostelemaan myyntisi syillä tai kotisi hinnalla, kunnolla tai sisustuksella.

Salainen myynti alkaa ns. hiljaisella myynnillä,  jossa etsimme asunnollesi ostajaa olemassaolevasta ostajarekisteristämme, puskaradion kautta ja somesta. Meillä on jo hyvä ostajarekisteri mm. pääkaupunkiseudulla.  Jos kiinnostuneita ostajia ei ilmaannu hiljaisten kanavien kautta, aloitamme asuntosi julkisen markkinoinnin mm. Oikotien Asunnoissa, mutta teemme sen  niin, ettei kotiasi tai sinua voida siitä tunnistaa.

Voit myös vaihtaa kesken myyntiprosessisi julkisen myynnin salaiseksi tai salaisen myynnin julkiseksi, jos siltä tuntuu.

Aloitat kotisi Salaisen myynnin hankkimalla Myyntipakin ja kertomalla meille alkukeskustelujen yhteydessä, että haluat myydä kotisi salaa.

Mitä jos löydänkin ostajan itse?

Voit itse edesauttaa kotisi myyntiä kaiken tavoin. Voit esimerkiksi jakaa laatimaamme KotiKylän tai Oikotien myynti-ilmoitusta vaikkapa somessa ja ohjata kontaktit meille.

Joskus saatat löytää itse ostajan sopimuksemme ollessa voimassa. Esim. sukulaisesi saattaa kuulla myyntiaikeistasi ja olla suoraan sinuun yhteydessä tehdäkseen kaupat. Voit tällöin huoletta jatkaa sopimustamme, jolloin otamme löytämäsi ostajan hellään hoitoomme ja autamme teitä viemään tarjousprosessin ja kaupanteon maaliin turvallisesti. Maksat tällöin kaupanteon yhteydessä meille vain puolet myyntipalkkiostamme eli 1000€.(sis.alv)

Asunnon myynti- ja ostoprosessit ovat usein pidempiä kuin välityssopimukset. Kiinnostuneetkin ostajat saattavat lykätä tarjouksen tekoa kuukausiksi myydäkseen ensin vanhan asuntonsa, selvittääkseen myytävän asunnon kuntoa tai järjestääkseen rahoitusta.  Tämän vuoksi välitysalalla ja myös KotiKylällä on käytössä jälkipalkkio-oikeus: Jos sopimusaikanamme ilmaantunut ostajakandidaatti tekee kaupat kodistasi kuuden kuukauden sisällä sopimuksemme päättymisestä, meillä on oikeus saada sinulta myyntipalkkiomme.

P.s. Jos vaihdat “välittäjää”, kannattaa kauttamme tulleiden ostajakandidaattien nimet kirjata tulevaan välityssopimukseen. Näin et joudu maksamaan heistä palkkiota kahdesti, jos he intoutuvat ostamaan asuntosi.

Myyntipakin peruuttaminen ja päättäminen

Voit laittaa Myyntipakin tauolle tai päättää sen koska tahansa laittamalla meille asiasta sähköpostia osoitteeseen [email protected] 

Myyntipakki-sopimuksen päättäminen onnistuu myös Oma KotiKyläni -osiosta, jonka löydät kun olet kirjautunut verkkopalveluumme.

Minulla on muuta kysyttävää

[wpforms id=”16159″ title=”true”]