Lisää Kotivertailuun

ASUNTOJA MYYTÄVÄNÄ? KYLLÄ VAIN.

Asuntoja myytävänä? Kyllä. Kaikki myytävät  asunnot eivät löydy Oikotieltä, Etuovelta tai, välittäjien vihkosista. Moni kodin omistaja miettii pitkään myyntiä, muttei saa aikaiseksi aloittaa. Moni on laittanut asuntonsa myynnin juuri tauolle. Moni haluaa myydä salaa ilman julkisuutta.  Moni voisi myydä, jos se kävisi helposti ja ilman suuria välityspalkkioita. 

Meillä on useita hyviä asuntoja myytävänä ja Kotiarkistossamme. Kerro meille, millaisen kodin sinä haluaisit ostaa, niin me yritämme löytää sinulle sen. Hyvä diili, eikö vain. 

APUA ASUNNON VALINTAAN

Omakotitalot Helsinki, mikä niissä maksaa ja miksi?
Omakotitalot Helsinki – mikä niiden hintaan vaikuttaa?
Asunnon tai kiinteistön arvon määritys on vaikeaa. Erityisen hankalaa hinta-arvioita on tehdä omakotitaloista, jotka ovat yleensä enemmän tai vähemmän uniikkeja.
Sijoitusasunto - oma kotisi. Osta se harkiten.
Sijoitusasunto omasta kodista – viisi tärppiä fiksulle asunnon ostajalle
 SIJOITUSASUNTO OMASTA KODISTA? VIISI TÄRPPIÄ ASUNNON OSTAJALLE.    Jos haluat, että tuleva kotisi on samalla tuleva sijoitusasuntosi, kannattaa kiinnittää huomioita
Koti viheralueiden läheltä - terveytesi kiittää
Hanki koti puiston läheltä niin voit paremmin.
Kotia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti tulevan kodin sijaintiin. Se vaikuttaa nimittäin kaikkeen. Se vaikuttaa asunnon hintaan, asunnon arvon kehitykseen