Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

KUN MYYT, KOTISI TARVITSEE VAIN YHDEN OSTAJAN.

MEILLÄ ON MONIA  VALMIINA.

UUSIA TAPOJA LÖYTÄÄ OSTAJA

1. LÖYDÄ OSTAJA OSTAJAPANKISTA

Ostajapankki on ikioma suojattu rekisterimme ihmisistä, jotka ovat kertoneet meille millaista kotia etsivät. Me taas kerromme heille ensimmäisenä, kun sopiva asunto tulee meille myyntiin. Kun hankit meiltä Myyntipakin tai Itsemyyjän palvelupaketin, saatat löytää kodillesi loistavan ostajan jo Ostajapankistamme, jolloin asuntoasi ei tarvitse laittaa lainkaan julkiseen myyntiin.

Löydä ostaja ja tee turvalliset kaupat

2. VASTAA OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUKSIIN

Löydät palvelustamme myös kodin etsijöiden julkaisemia Ostetaan asunto-ilmoituksia. Voit vastata niihin rekisteröitymällä KotiKylään. Jos kotisi löytää ostajan tätä kautta, kummaltakaan osapuolelta ei toistaiseksi peritä palkkiota. Meiltä saa tarvittavan ammattiavun mm. hinnan määritykseen ja kauppakirjan tekoon.

Selaa ostetaan asunto -ilmoituksia

3. VASTAA KOTIETSIVÄN ILMOITUKSIIN JA POSTAUKSIIN

Useat asiakkaamme etsivät toivekotiaan myös Kotietsivän avulla. Kotietsivä tavoittelee toivekodin potentiaalisia omistajia kohdennetun somen, Googlen ja puskaradion kautta. Hän selvittää, voisivatko omistajat myydä kotinsa, jos se onnistuisi ilman vaivaa ja välityspalkkiota. Kotietsivän voimassa olevat ilmoitukset löytyvät Ostetaan asunto-ilmoitusten seasta.

Palkkaa Kotietsivä 99€ + 499€ kun kaupat tehty

Pääkaupunkiseutu: Ostetaan asunto -ilmoituksia

Muu Suomi: Ostetaan asunto -ilmoituksia