Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

KUN MYYT, KOTISI TARVITSEE VAIN YHDEN OSTAJAN.

MEILLÄ ON MONIA  VALMIINA.

NÄIN KOTIKYLÄSSÄ OSTETAAN ASUNTOJA.

1. OSTAJAPANKKI

Ostajapankki on ikioma suojattu rekisterimme ihmisistä, jotka ovat kertoneet meille millaista kotia etsivät. Me taas kerromme heille ensimmäisenä, kun sopiva asunto tulee meille myyntiin. Jos myyt asuntoasi kauttamme ja sinulla käy tuuri, saatamme löytää kodillesi loistavan ostajan jo Ostajapankistamme, jolloin asuntoasi ei tarvitse laittaa lainkaan julkiseen myyntiin.

Lähde etsimään kanssamme ostajaa

2. OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUKSET

Löydät palvelustamme myös kodin etsijöiden julkaisemia Ostetaan asunto-ilmoituksia. Voit vastata niihin rekisteröitymällä KotiKylään. Jos kotisi löytää ostajan tätä kautta, kummaltakaan osapuolelta ei toistaiseksi peritä palkkiota. Heidän on mahdollista hankkia meiltä ammattiapua mm. hinnan määritykseen ja kauppakirjan tekoon.

Julkaise Halutaan ostaa -ilmoitus

3. KOTIETSIVÄT ELI UUDEN AJAN OSTOTOIMEKSIANNOT

Useat asiakkaamme etsivät toivekotiaan myös maksullisen Kotietsivän avulla. Kotietsivä tavoittelee toivekodin potentiaalisia omistajia kohdennetun somen, Googlen ja puskaradion kautta. Hän selvittää, voisivatko omistajat myydä kotinsa, jos se onnistuu ilman vaivaa ja välityspalkkiota. Voit vastata myös Kotietsivän ilmoituksiin, jotka tunnistat KotiKylässä Löytöpalkkio-merkistä.

Palkkaa Kotietsivä 99€ + 499€ kun kaupat tehty

Pääkaupunkiseutu: Ostetaan asunto -ilmoitukset

Muu Suomi: Ostetaan asunto -ilmoitukset