Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laaja haku

Lisää Kotivertailuun

JULKAISE MAKSUTTA OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUS

Unelmien kodin löytäminen on usein työlästä ja hidasta. Monet hyvistä kodeista menevät salamannopeasti eivätkä kaikki myytävissä olevat kodit edes löydy isoista markkinapaikoista.

Osa hyvistä kodeista myydään naapuruston sisällä tai puskaradion kautta. Osa on vasta tulossa myyntiin, sillä moni kodin omistaja miettii vuosia asuntonsa myyntiä, mutta ei saa aikaiseksi aloittaa. Osassa myynti on paraikaa tauolla, kun oikeaa ostajaa ei heti löytynyt.

Kun julkaiset KotiKylässä Ostetaan asunto -ilmoituksen, voit löytää myös nämä myytävissä olevat kodit. Kodin omistajat voivat olla sinuun suoraan yhteydessä ja myydä kotinsa sinulle ilman julkisen myynnin vaivaa ja välityspalkkiota. Jos ja kun koti löytyy, me KotiKylässä tarjoamme teille kohtuuhintaista ammattiapua kaupanteossa. Saatte kauttamme mm. puolueettomat asunnon hinta-arviot, kuntotarkastukset, energiatodistukset ja kauppakirjan teon ja tarkastuksen.

MIETI ENSIN, MILLAISTA KOTIA ETSIT.

  • Käytä hetki aikaa sen miettimiselle, mitä oikeasti olet etsimässä. Pitääkö kodin olla ehdottomasti  tietyltä alueelta? Mitkä ovat kodin välttämättömiä ominaisuuksia? Mikä taas on plussaa mutta ei välttämätöntä? Millaista asuntoa et halua?

 

  • Määritä oma budjettisi. Kuinka paljon olet valmis investoimaan asuntoon? Huomioi laskelmissasi myös tulevat asumiskulut, lainahoitokulut ja asunnon tulevat korjaukset ja remontit.

NÄIN TEET OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUKSEN

 

  • Löydät Ostetaan asunto -ilmoituksen julkaisutyökalun navigaatiosta Ostamassa- osion alta. Huomaa, että se näkyy ja toimii vain kun olet kirjautunut KotiKylään. Ellei sinulla ole vielä tunnuksia, rekisteröidy Kaveriksi täältä. Muista käyttää rekisteröityessäsi toimivaa sähköpostiosoitetta, jota käytät säännöllisesti, sillä kaikki yhteydenotot tulevat tähän sähköpostiin.

 

  • Keksi Ostetaan asunto -ilmoituksellesi lyhyt ja selkeä otsikko, jonka avulla asunnon omistajat ymmärtävät heti mitä olet etsimässä. Esimerkiksi Helsingin Lauttasaaresta parvekkeellinen kaksio. Huomioi, että ilmoituslistauksissa näkyy vain otsikon kolme ensimmäistä sanaa.

 

  • Kodin tiedot -kohdassa pääset kertomaan tarkemmin siitä, mitä etsit.  Jos etsit vaikkapa kaksiota Espoosta, kerro, millainen kaksion on oltava ja  mitä palveluita pitäisi löytyä läheltä. Käykö remontoitava asunto vai haluatko sellaisen, johon voit muuttaa samantien.

 

  • On hyvä kertoa lyhyesti myös itsestäsi ja siitä, millainen aikataulu ja tilanne sinulla on muuton kanssa. Jos sinulla on rahoitus jo valmiina ja voit tehdä haluttaessa kaupat nopeastikin, se kannattaa mainita.

 

  • Voit antaa toivekotisi ensisijaiseksi sijainniksi vain yhden kaupungin tai kaupunginosan. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi Helsingissä useampi kaupunginosa, merkitse sijainniksi Helsinki ja luettele sinua kiinnostavat kaupunginosat Kodin tiedot-osiossa.

 

  • Jokaiseen ilmoitukseen tarvitaan ainakin yksi vaakamuotoinen valokuva, jolla herätetään kodin omistajien huomio. Ellei sinulla ole sopivaa kuvaa, johon sinulla on käyttöoikeudet, me voimme lisätä kuvan KotiKylästä käsin.

 

  • Jos et ehdi tehdä ilmoitustasi kerralla loppuun, voit tallentaa sen luonnoksena ja jatkaa sen tekemistä myöhemmin.

 

  • Kun ilmoitus on valmis, lähetät sen meille. Tarkastuksen jälkeen hyväksymme ja julkaisemme sen. Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä maililla ([email protected]).

KUN SAAT ILMOITUKSEESI VASTAUKSEN

Kun joku vastaa ilmoitukseesi, saat siitä tiedon sähköpostiisi. Yleensä viesti tulee Oma Kotikyläni-osion viestikansioon, josta voit vastata siihen, mutta joskus myyjä on ottanut yhteyttä suoraan meihin ja viesti tulee meiltä.

Jos ehdotettu koti kiinnostaa, pyydä lisätietoja ja sovi esittelystä. Vaikka ehdotettu koti ei kiinnostaisikaan tai sopisi antamiisi kriteereihin, vastaathan aina lähettäjälle ystävällisesti.

KUN HALUAT MUOKATA ILMOITUSTASI

 

Löydät julkaisemasi ilmoituksen Oma KotiKyläni -valikosta kohdasta ilmoitukset. Ilmoituksesi vieressä olevan TOIMINNOT- napin alta löydät MUOKKAA-tilan josta pääset muokkaamaan ilmoitustasi. Muista tallentaa ilmoituksesi ja lähettää se meille uudelleen  muokkauksen jälkeen.

KATSO MUIDEN OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUKSIA

400,000€
Ostetaan omakotitalo Kangasala Suorama, KotiKylä

Makuuhuoneita: 3Kylpyhuone: 1m²: 140

Omakotitalo

400,000€

Makuuhuoneita: 3Kylpyhuone: 1m²: 140

Omakotitalo