Lisää Kotivertailuun

JULKAISE MAKSUTTA OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUS

Kaikki myytävissä olevat asunnot eivät löydy isoista markkinapaikoista. Kun julkaiset KotiKylässä Ostetaan asunto -ilmoituksen, voit löytää myös kodit, joita myydään hiljaa, jotka ovat vasta tulossa myyntiin tai joiden myynti on paraikaa tauolla.

Kodin omistajat voivat olla sinuun suoraan yhteydessä ja myydä kotinsa sinulle ilman julkisen myynnin vaivaa ja välityspalkkiota. Jos ja kun koti löytyy, saatte kauttamme sopuhintaan mm. puolueettomat asunnon hinta-arviot, kuntotarkastukset ja kauppakirjan teon tai tarkastuksen. Etsin kotia -ilmoituksen julkaisu on maksutonta KotiKylään rekisteröityneille ja kirjautuneille asiakkaille.

NÄIN SYNTYY HYVÄ OSTETAAN ASUNTO-ILMOITUS

1. MIETI TOIVEKOTISI KRITEERIT

 

 • Käytä hetki aikaa sen miettimiselle, mitä oikeasti olet etsimässä. Pitääkö kodin olla ehdottomasti  tietyltä alueelta? Mitkä ovat kodin välttämättömiä ominaisuuksia? Mikä taas on plussaa mutta ei välttämätöntä? Millaista asuntoa et halua?

 

 • Määritä oma budjettisi. Kuinka paljon olet valmis investoimaan asuntoon? Huomioi laskelmissasi myös varainsiirtovero, asunnon kuukausittaiset asumiskulut, lainahoitokulut sekä asunnon tulevat korjaukset ja remontit.

2. KERRO ILMOITUKSESSA SELKEÄSTI MITÄ ETSIT

 

 • Ostetaan asunto -ilmoitus tehdään julkaisutyökalulla, joka löytyy navigaatiosta Ostamassa- osion alta. Huomaa, että linkki julkaisutyökaluun näkyy ja toimii vain kun olet kirjautunut KotiKylään. Ellei sinulla ole vielä KotiKylän tunnuksia, rekisteröidy Kaveriksi täältä. Muista käyttää rekisteröityessäsi toimivaa sähköpostiosoitetta, jota käytät säännöllisesti, sillä kaikki yhteydenotot tulevat tähän sähköpostiin.

 

 • Keksi Ostetaan asunto -ilmoituksellesi lyhyt ja selkeä otsikko, jonka avulla asunnon omistajat ymmärtävät heti mitä olet etsimässä. Esimerkiksi Helsingin Lauttasaaresta parvekkeellinen kaksio. Huomioi, että ilmoituslistauksissa näkyy vain otsikon kolme ensimmäistä sanaa.

 

 • Kodin tiedot -kohdassa pääset kertomaan tarkemmin siitä, mitä etsit.  Jos etsit vaikkapa kaksiota Espoosta, kerro, millainen kaksion on oltava ja  mitä palveluita pitäisi löytyä läheltä. Käykö remontoitava asunto vai haluatko sellaisen, johon voit muuttaa samantien?

 

 • On hyvä mainita lyhyesti myös itsestäsi ja siitä, millainen aikataulu ja tilanne sinulla on muuton kanssa. Jos sinulla on rahoitus jo valmiina ja voit tehdä haluttaessa kaupat nopeastikin, se kannattaa mainita.

 

 • Voit antaa toivekotisi ensisijaiseksi sijainniksi vain yhden kaupungin tai kaupunginosan. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi Helsingissä useampi kaupunginosa, merkitse sijainniksi Helsinki ja luettele sinua kiinnostavat kaupunginosat Kodin tiedot-osiossa.

3. LÄHETÄ OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUS MEILLE  HYVÄKSYTTÄVÄKSI  

 

 • Ostetaan asunto -ilmoitus vaatii yhden vaakamuotoinen valokuvan, jolla herätetään kodin omistajien huomio. Löydät maksuttomia kuvia esim. Pixabaystä ja Unsplashista. Ellei sinulla ole sopivaa kuvaa, me voimme valita ja lisätä kuvan KotiKylästä käsin.

 

 • Jos et ehdi tehdä ilmoitustasi kerralla loppuun, voit tallentaa sen luonnoksena ja jatkaa sen tekemistä myöhemmin. Kun Ostetaan asunto -ilmoitus on valmis, paina julkaisutyökalusta Lähetä. Ilmoitus tulee meille tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä maililla ([email protected]).

4. HALUATKO LISÄVOIMIA ASUNNON ETSINTÄÄN? PALKKAA KOTIETSIVÄ 199€/4KK

 

 • Kotietsivä vie kodin etsinnän ihan uudelle tasolle. Se tavoittelee someryhmien, sähköpostimarkkinoinnin ja maksullisen somemarkkinoinnin avulla toivealueesi omistajia ja selvittää, haluaisiko joku myydä kotinsa suoraan sinulle ilman julkisen myynnin vaivaa ja välityspalkkiota.

 

 • Jos sopiva koti löytyy, kodin omistaja voi vastata ilmoitukseesi  ja voitte sopia yhdessä etenemisestä. Kumpikaan teistä ei maksa mahdollisesta kaupasta välityspalkkiota, mutta jos tarvitsette ammattiapua hinnan arviointiin, kunnon tarkastamiseen tai kaupan tekoon, saatte sitä kauttamme.

5. VASTAA SAAMIISI YHTEYDENOTTOIHIN

 

 • Kun joku vastaa ilmoitukseesi, saat siitä aina tiedon antamaasi sähköpostiin. Viestit tallentuvat Oma Kotikyläni-osiossa olevaan viestikansioosi, josta voit vastata viesteihin..

 

 • Jos ehdotettu koti kiinnostaa, pyydä kodin omistajalta lisätietoja ja sovi esittelystä. Vaikka ehdotettu koti ei kiinnostaisi tai sopisi antamiisi kriteereihin, vastaathan aina lähettäjälle ystävällisesti.

6. HALLINNOI ILMOITUSTASI TARPEEN MUKAAN

 

 • Pääset hallinnoimaan julkaisemaasi ilmoitusta Oma KotiKyläni -valikon kohdasta ilmoitukset.

 

 • Ilmoituksesi vieressä näkyy TOIMINNOT- nappi, jonka alta löydät MUOKKAA-tilan. Sieltä pääset muokkaamaan ilmoitustasi. Jos teet muutoksia, muista tallentaa ilmoituksesi ja lähettää se meille uudelleen  muokkauksen jälkeen.

KATSO MUIDEN OSTETAAN ASUNTO -ILMOITUKSIA

550,000€
Ostetaan omakotitalo Vantaa

Makuuhuoneita: 4Kylpyhuone: 1m²: 130

Kiinteistö, Omakotitalo

550,000€

Makuuhuoneita: 4Kylpyhuone: 1m²: 130

Kiinteistö, Omakotitalo

max.270,000€
Ostetaan rivitaloasunto Pohjois-Helsinki

Makuuhuoneita: 2-3Kylpyhuone: 1m²: 70

Paritalo, Rivitalo

max.270,000€

Makuuhuoneita: 2-3Kylpyhuone: 1m²: 70

Paritalo, Rivitalo