Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

IHAN MAHTAVAA KUULLA SINUSTA.

Ota yhteyttä

Helpoiten asiasi etenee, kun jätät viestin KotiKylälle oheisesta linkistä.

JÄTÄ VIESTI

Lähetä meille sähköpostia.

Jos et pidä lomakkeista, ei hätää. Lähetä sähköposti osoitteeseen heippa@kotikyla.com ja kerro, mitä sinulla on mielessä nin vastaamme tuota pikaa.

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

Kysy Messengerissä

KotiKylä on tavattavissa myös Messengerissä. Apunamme siellä on myös robottiharjoittelijamme Liisa.

SIIRRY MESSENGERIIN

Tavataan Facebookissa

Tule kaveriksemme Facebookissakin, eikös jeh.

KÄY FACEBOOK -SIVULLAMME

VASTASIMMEKO JO KYSYMYKSIISI?

Usein kysyttyä KotiKylästä

Usein kysyttyä asuntokaupasta

Usein kysyttyä kiinteistökaupasta

PALVELUKSESSASI KOTIKYLÄSSÄ:

Katja, KTM, LKV, Mdes

Katja, KTM, LKV, Mdes

Founder, CEO

Katja, KTM, LKV, Mdes

Founder, CEO

Haluamme KotiKylässä uudistaa tavan, millä sinä löydät, ostat ja myyt asuntoja ja samalla demokratisoida ammattimaisen asunto- ja kiinteistökaupan. Kotitalouksien varallisuus on kiinni asunnoissa ja asunnot ovat kalliita, mutta miksi omistuskodin myynnistä pitäisi maksaa välityspalkkiona monen kuukauden nettopalkka ja silti kantaa vastuu itse? Miksi joku, joka on osannut ostaa, rakentaa tai remontoida kodin, ei osaisi myydäkin sitä itse, jos saa siihen tietoa ja työkaluja? Miksi tieto asuntojen toteutuneista kauppahinnoista on edelleenkin vain pienen ammattiryhmän hallussa? KotiKylä on syntynyt kokemuksistani, havainnoistani ja näkemyksistäni, joita olen saanut paitsi asuntokauppojeni myötä, myös työskennellessäni vuosia johtotehtävissä pankki-, kiinteistönvälitys- ja mainosalalla.

Mirkku, KTM

Mirkku, KTM

Manager, Customers and Resources

Mirkku, KTM

Manager, Customers and Resources

Olen ollut aina kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista ja kodin valinnalla on siinä yllättävän iso rooli. Koti vaikuttaa talouteen, elämäntyyliin, ajankäyttöön, onnellisuuteen ja jopa terveyteen. On mahtavaa, että voimme KotiKylässä auttaa ihmisiä löytämään sopivia koteja ja myymään ja vuokraamaan kotinsa ammattimaisesti ilman turhia välikäsiä ja kalliita välityspalkkioita. Ideoin, kehitän ja testaan asiakkaiden kanssa KotiKylän palveluita ja autan asiakkaitamme onnistumaan kodinvaihdossa ihan käytännössä.

Jenni, KTM

Jenni, KTM

Manager, Customers and Partnerships

Jenni, KTM

Manager, Customers and Partnerships

Olen työskennellyt vuosia Suomessa, Ruotsissa ja Dubaissa sekä kodin välittäjänä että palvelualan isoissa ketjuissa päällikkötehtävissä. KotiKylässä kehitän ja hoidan asiakaspalvelua, asiakaskokemusta, myyntiä ja kumppanuussuhteita. On innostavaa uudistaa konservatiivista toimialaa ja huomata, kuinka hyvin asuntokaupan alallakin asiakkaita voi palvella sähköisten kanavien kautta.

ETSITKÖ YRITYKSEN TIETOJA?

KotiKyla.com Oy, Vapaaherrankuja 3, 00570 Helsinki.

Y-tunnus 2884426-4

“If you want something new, you have to stop doing something old” ― Peter F. Drucker