Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

Taloyhtiön Tarina

Asunto Oy Kuopion Teatterineuvos sijaitsee Valkeislammen alueella. Valkeisenlammen ympäristö on yksi Kuopion keskeisimmistä ulkoilu- virkistys- ja tapahtumapaikoista. Alueella on erityisasema kaupunginteatterin teatteriaukion naapurina. Tässä arvokkaassa ympäristössä viihtyvät niin vanhat kuin nuoret. Keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Yhtiöllä on kaksi hissillistä asuinkerrostaloa. Arkkitehtinä on toiminut KotiKylän Arkkitehdit Oy. Tontin hallinnointi hoidetaan sillä sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden hallinnanjakosopimuksella. Kaikki autopaikat sijaitsevat kellarikerroksen autohallissa ja ne myydään osakkeina.

Arkkitehdin Terveiset

Oli hienoa päästä suunnittelmaan tätä kahden asuinrakennuksen kokonaisuutta Valkeislammen rantaan. Suunnittelussa on otettu huomioon ympäröivät rakennukset, mutta myös luonnonläheisyys. Asuinrakennusten seinät ovat betonieelementtirakenteiset, joidne julkisivut ovat pääosin rappausta.

Huoneistojen ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmällä.Piha-alueet ja istutukset tehdään asemapiirroksen mukaan. Autopaikkojen mitoituksessa noudatetaan RT-kortin sijasta kohdekohtaista suunnittelua, johon vaikuttavat mm. kaavamääräykset ja käytettävissä oleva tila.