Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

KotiKylänä Turku Samppalinnanpuisto

  • 27 kesäkuun, 2018
  • 0

Samppalinnanpuiston alue on osa Turun itäistä keskustaa, joka on yksi Turun rauhallisimpia alueita. Alueelta löytyy hyviä ravintoloita mm. supersuosittu ravintola Kaskis sekä Vares-elokuvistakin tuttu Uusi Apteekki-pubi Kaskenmäessä.

Alueella sijaitsee myös paljon kouluja ja oppilaitoksia mm. Luostarivuoren yläkoulu ja lukio sekä turkulaisille hyvin tuttu Heidekenin talo, joka toimi aiemmin synnytyssairaalana.

Minua viehättää alueessa erityisesti puistot joista aukeaa hienot näkymät Aurajoelle ja lähes koko Turun kattojen ylle.  Kesäpäivinä voi esim. aloittaa aamunsa kävelemällä puiston läpi uimaan Samppalinnan uusittuun maauimalaan tai laskeutua rappusia pitkin suoraan Aurajoen rantaan ja siitä ostoksille kauppatorille tai keskustan liikkeisiin. Kaupunkiasumisen parhaista puolista nauttiessaan voi myös käydä iltalenkillä parin sadan metrin päässä sijaitsevalla Paavo Nurmen stadionilla. Kulttuuriinkaan ei ole pitkä matka, biologinen museo, WAM ja teatterit ovat kävelymatkan päässä. Jos keskusta-asuminen on sinun juttu niin mielestäni paras kodin sijainti löytyy juuri tältä alueelta.