Asuntoilmoitus huippukuntoon -kuvauspaketti.

Asuntoilmoitus kuntoon -kuvauspaketti sisältää ammattikuvaajan aikakauslehtitasoiset asuntokuvat (15 kpl), rakennuksen ulkoasun ja sijainnin upeasti esiin tuovan kopterivideon tai kopterikuvat (6kpl) sekä asunnon ajantasaisen digitaalisen pohjakuvan. (kaikki kerrokset) Kun hankit koko paketin kerralla,  saat sen edulliseen yhteishintaan.

 

489,00  sis. ALV 24%

Lisää suosikkeihin
Tuotetunnus (SKU): AKP1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Asuntoilmoitus kuntoon Kotikylän kuvauspaketilla.

Netissä oleva asuntoilmoitus on nykyään asunnon myynnissä ja vuokrauksessa todella tärkeässä roolissa. Sen pohjalta tuleva ostaja tai vuokralainen päättää, kannattaako asuntoosi tutustua tarkemmin vai ei.  Hyvät asuntokuvat ja pohjakuvat ovatkin asunnon paras myyntimies.  Ne nostavat asuntosi kiinnostavuutta ja sitä kautta myös arvoa.

Kun hankit KotiKylästä Asuntoilmoitus kuntoon -kuvauspaketin, saat kodistasi edustavat ja digitaaliset sisä- ja ulkokuvat (15kpl), kopterikuvat ja digitaalisen asunnon pohjapiirroksen edulliseen pakettihintaan.

Ammattikuvaaja osaa valokuvata kotisi julkisivun ja huoneet niin, että asunnon parhaat puolet tulevat esiin. Kopterikuva tai kopterivideo esittelee asuntosi sijainnin ilmasta käsin. Asunnon tai talon pohjakuva taas auttaa tulevia ostajia tai vuokralaisia hahmottamaan asuntosi tilaratkaisun ja sen, mihin kaikkeen see taipuu.

Kun tilaat Asuntoilmoitus kuntoon -kuvauspaketin KotiKylästä, kuvat jäävät vapaaseen käyttöösi ja voit käyttää niitä miten haluat.

Asuntoilmoitus kuntoon -kuvauspaketti toimii näin.

Tilaa ja maksa Asuntoilmoitus kuntoon -kuvauspaketti täällä KotiKylän Kaupassa.

Kerro meille sähköpostitse puhelinnumerosi, talosi osoite, asuntotyyppi ja pinta-ala. Toimita meille myös vanha pohjapiirroksesi, johon olet piirtänyt ja/tai kirjoittanut haluamasi muutokset.

Kuvaaja tai hänen edustajansa soittaa sinulle sopiakseen ajankohdan asuntokuvaukseen ja kopterikuvaukseen.

Piirtäjämme laatii asunnostasi uuden ajantasaisen digitaalisen pohjakuvan, jonka saat sähköpostitse tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Pohjakuva toimitetaan jpeg-kuvana ja se ei ole tarkassa mittakaavassa.

Kun asuntokuvaus on tehty ja kuvaaja on valinnut jatkoon menevät kuvat, lähetämme sinulle niistä ehdotuksen. Voit muuttaa halutessasi valintaamme.

Kun olet vahvistanut kuvien valinnan, saat sähköpostissa meiltä linkin, josta voit ladata omalle koneellesi valokuvat kahdessa eri koossa: netin asuntoilmoitukseen sopivassa koossa että korkearesoluutioisena suuremmassa koossa.

Asuntoilmoitus kuntoon -kuvauspaketti on saatavilla seuraavilla paikkakunnilla:

Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kajaani, Kerava, Kirkkonummi, Klaukkala, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Levi, Lohja, Lovisa, Mäntsälä, Naantali, Nokia, Nummela, Nurmijärvi, Oulu, Pori, Porvoo, Helsinki Metropolitan Area, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Sipoo, Sirkka, Tampere, Turku, Vaasa, Valkeakoski, Vihti

Palvelun hintaan sisältyvät kuvaajan matkakulut maksimissaan 25 km päähän em. paikkakunnan keskustasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asuntoilmoitus huippukuntoon -kuvauspaketti.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *