Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää KotivertailuunFree Trial

SSL

SSL

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

S

169€

KERTAMAKSU

Kotiesittely ja sen digitaalinen stailaus KotiKylässä

Myynti- ja markkinointisuunnitelma (sisältää hinta- ja myyntiaika-arvion)   


Kodin jatkuva markkinointi ja verkkomyynti KotiKylän omissa kanavissa ja somessa.  

Ostotarjous- ja kauppakirjapohjat  täytettäväksi

Verkossa oleva AsuntokauppakouluHuom. 14 vrk peruutusoikeus

M

369€

KERTAMAKSU

Kotiesittely ja sen digitaalinen stailaus KotiKylässä

Myynti-ja markkinointisuunnitelma (sisältää hinta- ja myyntiaika-arvion)  

Asunnon jatkuva markkinointi ja verkkomyynti KotiKylän kanavissa, Oikotien Asunnoissa & somessa ja netissä.

LKV:n apu tarjousneuvotteluissa ja kauppakirjan teossa

Verkossa oleva Asuntokauppakoulu
 


Huom. 14 vrk peruutusoikeus

L

999€

MAKSA 499€ TILATESSA JA 500€ KUN KAUPAT TEHTY.

Kotiesittely ja sen digitaalinen KotiKylässä

Myynti-ja markkinointisuunnitelma (sisältää hinta- ja myyntiaika-arvion)


Asunnon jatkuva markkinointi ja verkkomyynti KotiKylän kanavissa, Oikotie Asunnoissa & somessa ja netissä.

LKV:n apu tarjousneuvotteluissa ja kauppakirjan teossa

Verkossa oleva Asuntokauppakoulu  

Virtuaalivälittäjän* sähköposti- ja puhelinneuvonta kaupan ajan.


Huom. 14 vuorokauden peruutusoikeus

Kysymyksiä Myyjän Työkalupakeista?

Kuinka kauan työkalupakkini on voimassa?

KotiKylän Työkalupakit ovat voimassa käytännössä niin kauan kuin saat kotisi myytyä tai päätät lopettaa myynnin muista syistä. Jos kodissa ei ole erityistä vikaa ja hinta on osapuilleen kohdallaan, tähän menee KVKL:n Hintaseurantapalvelun kauppatilastojen mukaan yleensä 3-6 kuukautta.

Jos asuntosi myynti pitkittyy ja kotisi on myynnissä vielä 12 kuukauden kuluttua myynnin aloituksesta. voit jättää sekä KotiKylän että Oikotien ilmoitukset voimaan. Myös pakkiisi kuuluneet oheispalvelut eli digikuvat ja pohjakuvat jäävät käyttöösi. Muiden pakkiisi kuuluvien palveluiden, kuten virtuaalineuvonnan voimassaolo päättyy.

Lue lisää näkyvyystakuusta.

KotiKylän Näkyvyystakuu tarkoittaa sitä, että kun hankit työkalupakkimme, takaamme että Kotiesittelysi tai Kotietsiväsi saa tietyn minimimäärän katselukertoja tietyn ajan sisällä. Katselukerralla tarkoitetaan sitä, että ihminen on klikannut tarkoituksella juuri sinun ilmoituksesi auki jossakin KotiKylän kanavassa ja katsonut sen joko KotiKylässä tai Oikotiellä.

Haluan myydä kotini hiljaa ilman julkisuutta. Miten se onnistuu?

KotiKylän kaikki työkalupakit sopivat myös hiljaiseen myyntiin eli myyntiin, jossa tieto kodistasi tavoittaa ainoastaan aidot asunnon etsijät. Suuri yleisö ei saa tietää sinun myyvän asuntoa eikä pääse repostelemaan kotisi hinnalla, kunnolla tai yksityiskohdilla.

Hiljaisessa myynnissä teet KotiKylään kotiesittelyn kuvineen ja tietoineen, mutta kotiesittelysi näkyy vain KotiKylään rekisteröityneille kodin etsijöille. Me markkinoimme asuntoasi anonyymisti ja ilman tarkkaa osoitetta sosiaalisessa mediassa ja erilaisten verkostojemme kautta. Näin tieto asunnostasi tavoittaa vain ne kodin etsijät, jotka ovat aidosti etsimässä sen kaltaista asuntoa. Sovit ja pidät esittelyt omatoimisesti joko itse tai luottotuttavasi avustuksella.

Jos hankin kattavimman L-pakin, mitä jää minun tehtäväkseni?

Tehtäväksesi jää ne asiat, jotka ovat aina myyjän vastuulla ja joita myyjä ei voi koskaan ulkoistaa, käytti hän välittäjää tai ei. Näitä ovat 1) asunnon tietojen selvittäminen, kokoaminen ja kertominen, 2) kauppahinnan päättäminen 3) asuntosi siistiminen ennen kuvauksia ja esittelyjä 4) ostotarjouksiin vastaaminen ja 5) tarjouksen hyväksymisen jälkeen kaupasta sopiminen ja kauppakirjan tarkastaminen.

Näiden lisäksi KotiKylässä hankit itse asunto-osakkeesi tai kiinteistösi paperit (me autamme, hoituu viidessä minuutissa) ja asioit ja neuvottelet suoraan sopimuskumppaniesi eli ostajaehdokkaiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaat asuntoasi koskeviin kysymyksiin, annat lisätietoja, sovit esittelyajat ja avaat ovet esittelyyn tulijoille.

Se, että hoidat itse esittelyt on asia, joka tehostaa ja yksinkertaistaa isosti asuntosi myyntiprosessia ja mahdollistaa ulkopuolisten palvelujen järkevän käytön. Se lisää myös kauppasi turvallisuutta, sillä omistajana vastaat asunnostasi annetuista tiedoista juridisesti riippumatta siitä, kuka ne antoi. On mukavempaa vastata omista puheistaan, kun jonkun toisen.

Mikäli esittelyjen pitäminen on sinulle syystä tai toisesta hankalaa, pohdi voisitko pyytää asuntosi esittelijäksi esim. lähistöllä asuvan tuttavan tai sukulaisen. Hän voisi toimia vain ovien avaajana ja esittelijänä, sinä voisit hoitaa tietojen antamisen ja tarjousneuvottelut puhelimitse tai sähköpostilla. KotiKylässä on tästä menettelytavasta hyviä kokemuksia.

Mitä apu tarjousneuvotteluissa ja kauppakirjan teossa tarkoittaa?

Olemme havainneet, että asuntokaupassa tarjousneuvottelut ja kauppakirjan teko ovat asioita, joissa ostajat ja myyjät kaipaavat eniten ulkopuolista tukea ja neuvonantajaa. Siksi annamme M- ja L-pakin hankkineille myyjäasiakkaillemme opastusta ja konsultaatiota ostotarjouksiin vastaamisessa ja kauppakirjan teossa, oli kyse sitten asunto-osakkeesta tai kiinteistöstä. Opastus hoituu aina puhelimitse tai sähköpostilla.

Lue lisää Virtuaalivälittäjän tuesta.

KotiKylän kattavimpaan L-pakkiin kuuluu virtuaalivälittäjän tuki koko kaupanteon ajan. Tuki jatkuu Asuntokauppariitojen ensiapupalveluna 3 kk kaupan jälkeen. Voit kysyä mitä tahansa asuntokauppaasi koskevaa asiaa sähköisen Help Deskimme kautta LKV-pätevyyden saaneelta ammattilaiselta. Sellaisissa rakennusteknisissä tai lainopillisissa kysymyksissä, jotka eivät kuulu välittäjien normaalin osaamisen piiriin, ohjaamme sinut ottamaan yhteyttä kumppaniyrityksiimme.

Lue 14 vrk peruutusoikeudesta.

Kaikkiin KotiKylän verkosta ostettuihin kiinteähintaisiin pakkeihin sisältyy etämyyntisäädösten mukaisesti 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Jos haluat peruuttaa maksamasi pakin, laita mahdollisimman pian sähköpostia KotiKylään osoitteeseen heippa@kotikyla.com. Laita otsikkoon teksti peruutus ja kerro viestikentässä nimesi, tilaamasi pakki ja sen tilauspäivä. Etämyyntisäännösten mukaisesti yrityksellä on oikeus vähentää asiakkaalle palautettavasta summasta ne kulut, jotka ovat ehtineet jo aiheutua asiakkaan tilauksen toimeenpanosta. KotiKylä veloittaa tällaisia kuluja vain siinä tapauksessa, että sille olisi ehtinyt aiheutua tilauksesta jo kolmannen osapuolen laskuttamia kuluja (esim. valokuvaaja, Oikotie-ilmoitus jne).  Rahat pyritään palauttamaan asiakkaalle asap, viimeistään seitsemän päivän sisällä peruutuksen vastaanottamisesta.