Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää Kotivertailuun

S

59€

KERTAMAKSU

Kotiesittely KotiKylässä

Kodin markkinointi Facebookissa

Kodin markkinointi Instagramissa

Näkyvyystakuu: >500 kodin katselua verkossa/6kk*

Ostotarjouspohja

Kauppakirjapohja

Asuntokauppakoulu


M

269€

KERTAMAKSU

Kotiesittely KotiKylässä

Ilmoitus Oikotien Asunnoissa (ovh 149€)

Kotiesittelyn ja Oikotie-ilmoituksen teko puolestasi 

Kodin markkinointi Facebookissa

Kodin markkinointi Instagramissa

Näkyvyystakuu: >1000 kodin katselua verkossa/6kk* 

Ostotarjouspohja

Kauppakirjapohja  

Asuntokauppakoulu

Asunnon digit. pohjapiirros (ovh 79€*)L

999€

MAKSA NYT 499€ JA LOPUT, KUN ASUNTO ON MYYTY . 

Kotiesittely KotiKylässä 

Ilmoitus Oikotien Asunnoissa (ovh 149€)

Kotiesittelyn ja Oikotie-ilmoituksen teko puolestasi 

Kodin markkinointi Facebookissa

Kodin markkinointi Instagramissa

Näkyvyystakuu: >1000 kodin katselua verkossa/6kk* 

Ostotarjouspohja

Kauppakirjapohja 

Asuntokauppakoulu 

Asunnon ammattivalokuvaus (ovh 299€*)

Asunnon digit. pohjapiirros (ovh 79€*)

Virtuaalivälittäjän tuki kaupan aikana ja 3 kk sen jälkeen*

Kysymyksiä?

Kuinka kauan työkalupakkini on voimassa?

KotiKylän Työkalupakit ovat voimassa käytännössä niin kauan kuin saat kotisi myytyä tai päätät lopettaa myynnin muista syistä. Jos kodissa ei ole erityistä vikaa ja hinta on osapuilleen kohdallaan, tähän menee KVKL:n Hintaseurantapalvelun kauppatilastojen mukaan yleensä 3-6 kuukautta.

Jos asuntosi myynti pitkittyy ja kotisi on myynnissä vielä 12 kuukauden kuluttua myynnin aloituksesta. voit jättää sekä KotiKylän että Oikotien ilmoitukset voimaan. Myös pakkiisi kuuluneet oheispalvelut eli digikuvat ja pohjakuvat jäävät käyttöösi. Muiden pakkiisi kuuluvien palveluiden, kuten virtuaalineuvonnan voimassaolo päättyy.

Lue lisää näkyvyystakuusta.

KotiKylän Näkyvyystakuu tarkoittaa sitä, että kun hankit työkalupakkimme, takaamme että Kotiesittelysi tai Kotietsiväsi saa tietyn minimimäärän katselukertoja tietyn ajan sisällä. Katselukerralla tarkoitetaan sitä, että ihminen on klikannut tarkoituksella juuri sinun ilmoituksesi auki jossakin KotiKylän kanavassa ja katsonut sen joko KotiKylässä tai Oikotiellä.

Jos hankin kattavimman L-pakin, mitä jää minun tehtäväkseni?

Tehtäväksesi jää ne asiat, jotka ovat aina myyjän vastuulla ja joita myyjä ei voi koskaan ulkoistaa, käytti hän välittäjää tai ei. Näitä ovat 1) asunnon tietojen selvittäminen, kokoaminen ja kertominen, 2) kauppahinnan päättäminen 3) asuntosi siistiminen ennen kuvauksia ja esittelyjä 4) ostotarjouksiin vastaaminen ja 5) tarjouksen hyväksymisen jälkeen kaupasta sopiminen ja kauppakirjan tarkastaminen

Näiden lisäksi KotiKylässä hankit itse asunto-osakkeesi tai kiinteistösi paperit (hoituu viidessä minuutissa) ja asioit ja neuvottelet suoraan mahdollisten sopimuskumppaniesi eli ostajaehdokkaiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaat asuntoasi koskeviin kysymyksiin, annat lisätietoja, sovit esittelyajat ja pidät esittelyt.

Se, että sovit ja pidät itse esittelyt on asia, joka tehostaa ja yksinkertaistaa isosti koko asunnon myynnin prosessia ja mahdollistaa myös palvelujen järkevän hinnoittelun. Se lisää myös kaupapsi turvallisuutta, sillä omistajana vastaat asunnostasi annetuista tiedoista juridisesti riippumatta siitä, kuka ne antoi.  Mikäli esittelyjen pitäminen on sinulle syystä tai toisesta hankalaa, pohdi voisitko antaa sen tehtäväksi esim. lähistöllä asuvalle sukulaistytölle tai pojalle. Hän voi toimia vain esittelijänä, sinä voit hoitaa lisätietojen antamisen ja tarjousneuvottelun puhelimitse tai sähköpostilla. KotiKylän asiakkailla on tästä menettelytavasta hyviä kokemuksia.

Lue lisää Virtuaalivälittäjän tuesta.

KotiKylän kattavimpaan L-pakkiin kuuluu virtuaalivälittäjän tuki koko kaupanteon ajan. Tuki jatkuu Asuntokauppariitojen ensiapupalveluna 3 kk kaupan jälkeen. Voit kysyä mitä tahansa asuntokauppaasi koskevaa asiaa sähköisen Help Deskimme kautta LKV-pätevyyden saaneelta ammattilaiselta. Sellaisissa rakennusteknisissä tai lainopillisissa kysymyksissä, jotka eivät kuulu välittäjien normaalin osaamisen piiriin, ohjaamme sinut ottamaan yhteyttä kumppaniyrityksiimme.

Lue 14 vrk peruutusoikeudesta.

Kaikkiin KotiKylän verkosta ostettuihin kiinteähintaisiin pakkeihin sisältyy etämyyntisäädösten mukaisesti 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Jos haluat peruuttaa maksamasi pakin, laita mahdollisimman pian sähköpostia KotiKylään osoitteeseen heippa@kotikyla.com. Laita otsikkoon teksti peruutus ja kerro viestikentässä nimesi, tilaamasi pakki ja sen tilauspäivä. Etämyyntisäännösten mukaisesti KotiKylällä on oikeus vähentää asiakkaalle palautettavasta summasta ne kulut, jotka ovat ehtineet jo aiheutua asiakkaan tilauksen toimeenpanosta. Rahat pyritään palauttamaan asiakkaalle seitsemän päivän sisällä peruutuksen vastaanottamisesta.