Hintahaarukka: Alkaen enintään

Laajennettu haku

Lisää KotivertailuunAccounts

Free Trial

Free Trial

Projects

Projects

SSL

Storage

S

69€

KERTAMAKSU

Kotietsivän ilmoitus

Ilmoituksen maksullinen

markkinointi mm. Facebookissa ja Instagramissa 

 

Näkyvyystakuu: >200 ilmoit. katselukertaa*

Ostotarjous- ja kauppakirjapohjat 

Asuntokauppakoulu opastaa verkossa

M

299€

KERTAMAKSU

 Kotietsivän ilmoitus

Ilmoituksen maksullinen markkinointi mm. Facebookissa ja instagramissa

 

Näkyvyystakuu: >400 ilmoit. katselukertaa* 

LKV:n apu mm. tarjousneuvotteluissa ja kauppakirjan teossa. 

 

Asuntokauppakoulu opastaa verkossa 


KYSYMYKSIÄ?

Lue lisää näkyvyystakuusta.

KotiKylän näkyvyystakuu tarkoittaa sitä, että kun hankit työkalupakkimme, takaamme että Kotiesittelysi tai Kotietsivän ilmoituksesi saa tietyn minimimäärän katselukertoja. Kotietsivän ilmoituksen katselukerralla tarkoitetaan sitä, että ihminen on klikannut tarkoituksella juuri sinun etsin kotia- ilmoituksesi auki ja katsonut sen KotiKylässä.

Lue lisää Virtuaalivälittäjän tuesta.

KotiKylän kattavimpaan L-pakkiin kuuluu Virtuaalivälittäjän tuki koko kaupanteon ajan. Tuki jatkuu Asuntokauppariitojen ensiapupalveluna 3 kk kaupan jälkeen. Voit kysyä mitä tahansa asuntokauppaasi koskevaa asiaa sähköisen Help Deskimme kautta LKV-pätevyyden saaneelta ammattilaiselta. Sellaisissa rakennusteknisissä tai lainopillisissa kysymyksissä, jotka eivät kuulu välittäjien normaalin osaamisen piiriin, ohjaamme sinut ottamaan yhteyttä kumppaniyrityksiimme.

Lue lisää LKV:n konsultaatiosta

Kun ihana koti löytyy, saatat haluta luotettavan ja puolueettoman ammattilaisen näkemyksen kyseisen asunnon hinta-laatusuhteesta ja muista asuntoon liittyvistä asioista, jotka sinun kannattaa huomioida ennen tarjoushinnan määrittämistä ja ostotarjouksen tekoa. Jos tämä palvelu kuuluu pakkiisi, voit lähettää meille kiinnostavan kodin tiedot (esim. linkki verkko-ilmoitukseen) kun olet vielä harkintavaiheessa ja me palaamme asiaan asap, viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Lue 14 vuorokauden peruutusoikeudesta.

Kaikkiin KotiKylän verkosta ostettuihin kiinteähintaisiin pakkeihin sisältyy etämyyntisäädösten mukaisesti 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Jos haluat peruuttaa maksamasi pakin, laita mahdollisimman pian sähköpostia KotiKylään osoitteeseen heippa@kotikyla.com. Laita otsikkoon teksti peruutus ja kerro viestikentässä nimesi, tilaamasi pakki ja sen tilauspäivä. Etämyyntisäädösten mukaisesti KotiKylällä on oikeus vähentää asiakkaalle palautettavasta summasta mahdolliset kulut, jotka ovat ehtineet jo aiheutua asiakkaan tilauksen toimeenpanosta. Tällaisia ovat esimerkiksi valokuvaajalle tai markkinointikumppanille jo maksetut kulut. Rahat pyritään palauttamaan asiakkaalle seitsemän päivän sisällä peruutuksen vastaanottamisesta.