Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

Tietosuojasi on meille tärkeä. Tämä tietosuojalauseke kertoo mitä tietoja voimme sinulta kerätä, kuinka näitä tietoja käytetään sekä mitkä ovat sinun oikeutesi. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan kaikkiin keräämiimme tietoihin, keräsimme ne sitten mitä kautta tahansa. Kotikylä säilyttää oikeutensa muuttaa tietosuojalausekettaan, jos lainsäädäntö tai KotiKylän kehittyminen sitä edellyttää.  

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme. Mikäli et hyväksy tietosuojaselostetta, et valitettavasti voi käyttää palveluamme.

1. Rekisterinpitäjä

Kotikyla.com Oy (2884426-4)

Vapaaherrankuja 3

00570 Helsinki

puh. +358 50 5444450

heippa@kotikyla.com

 

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin sähköpostilla esitettyihin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

3. Rekisterin nimi

KotiKylä.com:in markkinointi- ja asiakasrekisteri

 

4. KotiKylään rekisteröityminen

KotiKylään voi rekisteröityä luonnollinen henkilö, joka on vähintään 15-vuotias. 

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot kuluttajista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Postinumero
  • Kaupunki
  • Maa
  • Puhelinnumero
  • Yhteyden muodostamisen tai asiakkuuden syntymisen ajankohta.
  • Kanava, josta tuli Kotikylään ja josta tuli asiakkaaksi.
  • Yhteyden ja asiakkuuden kuvaus
  • Asiakkuus- ja ostohistoria
  • Käyttäjän antamat tiedot myytävästä tai etsittävästä kodista.
  • Käyttäjän ilmoittama kiinnostus Kotikylän asuntoihin ja ostajiin, asuntokauppaan ja asumiseen.
  • Käyttäjän asiointi Kotikylän verkkopalvelussa ja yhteydenotot KotiKylään.
  • Käyttäjän antamat näkemykset ja mielipiteet KotiKylän kyselyihin ja tutkimuksiin liittyen.

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterissä säilytettävät kuluttajien yhteystiedot saadaan kahdesta eri lähteestä.

a) Markkinointitoimenpiteiden kautta.  Keräämme eri kanavien kautta yhteystietoja kuluttajista, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta KotiKylään tai sen palveluihin ja sallineet sähköpostiviestien lähetyksen tai liittyneet omatoimisesti KotiKylän postituslistalle. Kuluttajat, jotka ova antaneet meille yhteistietonsa ja sallineet yhteydenotot ja viestien lähetyksen  säilytetään Hubspotissa ja Mailchimpissä. 

b) KotiKylän asiakastietokannasta. Asiakkaat joko täyttävät itse KotiKylä.comiin henkilötietonsa, yhteystietonsa ja myytävää/ostettavaa kotia koskevat tiedot tai antavat myytävää/ostettavaa kotia koskevat tiedot KotiKylän täytettäväksi. Asiakkaat voivat määrittää itse henkilötietojensa julkisuuden ja päivittää niitä 24/7 KotiKylässä.

Lisäksi KotiKylä tallentaa rekisteriinsä tiedon käyttäjien lähettämistä viesteistä, yhteydenottolomakkeista ja ostoksista. Lisäksi keräämme tietoja tunnistettujen ja tunnistamattomien käyttäjien asioinnista verkkopalvelussamme.

7. Mitä henkilökohtaisia tietoja KotiKyla.com kerää ja miksi

a) Rekisteröityneet käyttäjät

KotiKylä kerää rekisteröitymisen yhteydessä tietoja, joita käyttäjät tarvitsevat käyttääkseen vain rekisteröityneille asiakkaille suunnattuja palveluja. Näitä tietoja voivat olla sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, salasana, etunimi, sukunimi, postinumero, kotikaupunki,maa ja puhelinnumero. 

Rekisteröinyt käyttäjä voi rekisteröitymisen jälkeen itse hallinnoida antamiaan tietoja omalla käyttäjätietoni- sivulla. Hän voi lisätä siellä profiilikuvan tai antaa halutessaan lisätietoja, mm. kertoa vapaamuotoisesti itsestään. Käyttäjä voi myös muokata tietojaan ja poistaa tietonsa samasta paikasta.

Käyttäjätunnus/ nimimerkki, mahdollinen profiilikuva ja käyttäjän julkaisema lyhyt kuvaus itsestään voivat olla julkisia ja voivat näkyä käyttäjän ilmoituksista kiinnostuneille.

Rekisteröitynyt käyttäjä voi halutessaan tehdä palvelussa asunnostaan julkisen Kotiesittelyn tai jättää Kotietsivälle etsin kotia-ilmoituksen. Kotiesittelyn tai Kotietsivän ilmoituksen julkaisua varten käyttäjän tulee antaa asuntoonsa tai asuintoiveisiinsa liittyviä tietoja.

Käyttäjä pystyy muokkaamaan antamiaan tietoja jälkikäteen ja poistaa myös koko Kotiesittelyn tai Kotietsivän.

Rekisteröityneet ja maksavat käyttäjät voivat lähettää palvelun kautta yksityisviestejä käyttäjille, jotka ovat julkaisseet palveluun ilmoituksen. Rekisteröityneet käyttäjät pystyvät lukemaan viestit, jotka heille on lähetetty.

b) Asiakaspalautteet ja yhteydenotot

Asiakaspalvelumme kerää ja hoitaa asiakkaiden jättämiä palautteita ja yhteydenottopyyntöjä, jotta palvelemme asiakkaitamme aina mahdollisimman hyvin.

c) Maksaminen

Mikäli teet ostoksia verkkokaupassamme tai liityt maksavaksi asiakkaaksi, palvelussamme sinulta kysytään maksutietoja. Maksutietoja ei koskaan kerätä ja säilytetä KotiKylässä vaan maksutiedot kerää ja säilyttää turvallinen ja moderni verkkomaksupalvelujen tarjoaja Stripe (www.stripe.com/fi/privacy). Jos sinulla on kysyttävää heidän tietosuojastaan, voit olla heihin suoraan yhteydessä privacy@stripe.com.

d) Anonyymit sivuvierailut

Kehittääksemme palveluamme seuraamme Google Analyticsin ja Hotjarin avulla anonyymisti käyttäytymistäsi verkkopalvelussamme, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt tai kirjautunut sisään. 

Meitä kiinnostaa erityisesti se, mitä kautta ihmiset löytävät sivuillemme, mitä he siellä tekevät ja mitä eivät, miten kauan he viihtyvät ja milloin palvelussamme käy eniten ihmisiä.

Verkkokäyttäytymisen seuranta on meille elintärkeää hyvän asiakaskokemuksen kehittämiseksi.

e) Kaupan palveluntarjoajat

Mikäli ostat kolmannen osapuolen tarjoaman palvelun kaupastamme, välitämme palveluntarjoajalle tiedot, joita hän tarvitsee hankkimasi palvelun toteuttamiseen. Näitä tietoja ovat yhteystietosi ja tilaamasi palvelun suorittamista varten toimittamasi tiedot.

8. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tarkoituksena on henkilötietolain mukaisesti käsitellä henkilötietoja asiakasymmärryksen saamiseksi sekä KotiKylän palvelukonseptin, asiakaskokemuksen, asiakkuuden hoidon, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

Kerättyjä henkilötietoja hyödynnetään KotiKylän palvelukehityksessä, asiakkuuksien kehittämisessä ja hoidossa, markkinoinnissa ja myynnissä luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

9. Henkilötietojen säilytys ja luovutus

Rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietoja säilytetään KotiKylän turvallisessa ja SSL-suojatussa verkkopalvelussa https://kotikyla.com:issa, joka sijaitsee Fastcometin palvelimella. Samalla palvelimella sijaitsevat myös kotikyla.com osoitteisiin tulevat ja sieltä lähtevät sähköpostiviestit.

Asiakkaiden, rekisteröityjen käyttäjien ja prospektien henkilötietoja säilytetään lisäksi Hubspot.comin ja Mailchimp.comin palvelimella.

Mahdolliset tulosteet asiakastiedoista säilytetään lukituissa tiloissa. Tietokoneet, joilla henkilötietoja saatetaan käsitellä on suojattu asianmukaisilla salasanoilla.

Henkilötietoihin on pääsy KotiKylän henkilökunnalla, ulkoistetulla IT-tuella, palvelimen asiakastuella, Hubspotilla ja Mailchimpillä. Lisäksi KotiKylän kumppaneina toimiville kolmansille osapuolille voidaan antaa palvelun toteuttamiseksi väliaikainen pääsy henkilötietoihin. 

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaidensa tai markkinointirekisterissä olevien kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille ellei Suomen viranomaistoimet niin edellyttäisi.

Poikkeuksena tässä ovat verkkokauppamme palveluntarjoajat. Ostaessasi jotakin verkkokaupastamme antamasi tiedot luovutetaan kyseessä olevalle palveluntarjoajalle tilauksen toimitusta varten. Näihin tietoihin voi sisältyä nimesi ja yhteystietosi sekä antamasi lisätiedot koskien tekemääsi ostosta. Näihin tietoihin ei kuitenkaan kuulu antamasi maksutiedot tai muut palvelussamme olevat sinua koskevat tiedot. 

 

10. Evästeiden käyttö

Palvelumme kerää teknisiä, toiminnallisia ja analyyttisiä evästeitä.

Käytämme teknisiä evästeitä, jotta voimme luoda käyttäjätilisi, voit
kirjautua sisään ja hallinnoida profiiliasi ja jotta verkkosivustomme toimisi
oikein.

Toiminnalliset evästeet helpottavat asiointiasi. Niiden ansiosta sinun ei tarvitse kirjautua palveluumme joka kerta, kun sivulla vierailet, vaan eväste muistaa rekisteröitymistietosi. Salasanasi pysyy kuitenkin aina salattuna. Jos olet tallentanut jotakin ostoskoriin, se ei katoa sieltä vaan voit halutessasi jatkaa asiointasi kun palaat.

Analyyttisten evästeiden avulla voimme seurata ja kehittää verkkopalvelumme toimivuutta ja kävijäliikennettä Google Analytics -ohjelman avulla.

 

11. Tietojen poistaminen

Käyttäjätietoja voidaan poistaa asiakassuhteen loppumisen vuoksi tai rekisterissä olevan vaatimuksesta. Jos haluat poistaa tai muokata yksittäisiä sinua koskevia tietoja, voit tehdä niin ylänavigaatiossa olevan Oma KotiKyläni/ Käyttäjätietoni -kohdan alta. Jos taas haluat lopettaa koko jäsentilin, voit tehdä sen helposti Oma KotiKyläni/Jäsenyyteni -kohdan alta. Jäsenyyden peruuttaminen poistaa myös käyttäjätietosi.  Julkaisemiasi ilmoituksia pääset muokkaamaan ja poistamaan Oma KotiKyläni/ilmoitukseni -kohdan alta.

Jos haluat jatkaa rekisteröityneenä käyttäjänä, mutta et halua vastaanottaa meiltä sähköposti- tai suoramarkkinointia voit ilmoittaa siitä osoitteeseen palaute@kotikyla.com. Pidätämme tällöinkin oikeuden lähettää sinulle sähköpostitse rekisteröitymiseen ja KotiKylään liittyvää tärkeää tietoa.

 

12. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki KotiKylään tallennetut henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Noudatamme Eurooppalaisten tietosuojalakien mukaisesti kohtuullisia menettelyjä, jotta estämme luvattoman pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin ja niiden luvattoman käytön. Käyttämiimme keinoihin kuuluvat esimerkiksi salasanat, verkkopalvelun ssl-suojaus ja luotettavien yhteistyökumppanien käyttö. Meillä on IF:issä tietoturvavakuutus.  

https://kotikyla.com

Kotikylä säilyttää oikeutensa muuttaa tietosuojalausekettaan. Muutokset voivat perustua lainsäädännön muutoksiin tai palvelun muutoksista johtuviin muutoksiin.

Haluamme muistuttaa, että rekisteröityneenä käyttäjänä sinulla on oikeus seuraaviin:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy sinua itseäsi koskeviin henkilötietoihin
  • Pyytää rekisterinpitäjältä sinua koskevien henkilötietojen oikaisemista, poistamista tai henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • Tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  • Peruuttaa suostumus milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ja ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

 

KotiKylä pidättää itsellään oikeuden hylätä kohtuuttoman usein toistuvat, laajat tai selkeästi perusteettomat pyynnöt.

Kysy lisää

KotiKylän markkinointirekisteri ja tietosuoja

Sähköposti: palaute@kotikyla.com

KotiKylän asiakaspalvelu/ laskutus/ kumppanuudet/rekrytointi:

Sähköposti: katja@kotikyla.com

Kotikyla.com Oy

y-tunnus 2884426-4