Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

Tietosuojasi on meille tärkeä. Tämä tietosuojalauseke kertoo mitä tietoja voimme sinulta kerätä, kuinka näitä tietoja käytetään sekä mitkä ovat sinun oikeutesi. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan kaikkiin keräämiimme tietoihin, keräsimme ne sitten mitä kautta tahansa. Kotikylä säilyttää oikeutensa muuttaa tietosuojalausekettaan, jos lainsäädäntö tai KotiKylän kehittyminen sitä edellyttää.  

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme. Mikäli et hyväksy tietosuojaselostetta et valitettavasti voi käyttää palveluamme.

1. Rekisterinpitäjä

Kotikyla.com Oy (2884426-4)

Vapaaherrankuja 3

00570 Helsinki

puh. +358 50 5444450

 

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin sähköpostilla esitettyihin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

3. Rekisterin nimi

KotiKylä.com:in markkinointirekisteri

 

4. KotiKylään rekisteröityminen

KotiKylään voi rekisteröityä luonnollinen henkilö, joka on vähintään 16-vuotias. Rekisteröitymällä palveluumme, vakuutat olevasi vähintään 16-vuotias. Mikäli meille selviää, että asiakas ei täytä näitä kriteerejä, meillä on oikeus perua rekisteröityminen sekä poistaa kyseisen henkilön tiedot palvelustamme. Lisäksi yrityksille on oma palvelu.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot kuluttajista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Postinumero
  • Kaupunki
  • Rekisteröitymisen ajankohta ja taso (Kaveri, eri Pakit yms.)
  • Rekisteröityessä käyttäjän antamat tiedot myytävästä tai etsittävästä kodista tai omasta osaamisalueesta
  • Käyttäjän ilmoittamat kiinnostuksen kohteet Kotikylään, asuntokauppaan ja asumiseen liittyen

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterissä säilytettävät kuluttajien yhteystiedot saadaan kahdesta eri lähteestä.

a) Markkinointitoimenpiteiden kautta kerätään yhteystietoja kuluttajista, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta KotiKylään tai sen palveluihin ja sallineet viestien lähetyksen tai liittyneet omatoimisesti KotiKylän postituslistalle. 

b) KotiKylän asiakastietokannasta. Asiakkaat joko täyttävät itse KotiKylä.comiin henkilötietonsa, yhteystietonsa ja myytävää/ostettavaa kotia koskevat yleistiedot tai antavat myytävää/ostettavaa kotia koskevat tiedot KotiKylän täytettäväksi. Asiakkaat voivat määrittää itse tietojensa julkisuuden ja päivittää niitä 24/7 KotiKylässä.

 

7. Mitä henkilökohtaisia tietoja KotiKyla.com kerää ja miksi

a) Rekisteröityneet käyttäjät

KotiKylä kerää rekisteröitymisen yhteydessä tietoja, joita käyttäjät tarvitsevat käyttääkseen vain rekisteröityneille asiakkaille suunnattuja palveluja. Näitä tietoja ovat sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, salasana, etunimi, sukunimi, postinumero ja kotikaupunki.

Rekisteröinyt käyttäjä voi rekisteröitymisen jälkeen itse hallinnoida antamiaan tietoja omalla käyttäjätietoni- sivulla. Hän voi lisätä siellä profiilikuvan tai antaa halutessaan lisätietoja, mm. kertoa vapaamuotoisesti itsestään. Käyttäjä voi myös muokata tietojaan ja poistaa tietonsa samasta paikasta.

Käyttäjätunnus/ nimimerkki, mahdollinen profiilikuva ja käyttäjän julkaisema lyhyt kuvaus itsestään ovat julkisia ja näkyvät käyttäjän ilmoituksista kiinnostuneille.

Rekisteröitynyt käyttäjä voi halutessaan tehdä palvelussa asunnostaan julkisen Kotiesittelyn tai jättää Kotietsivälle etsin kotia-ilmoituksen. Kotiesittelyn tai Kotietsivän ilmoituksen julkaisua varten käyttäjän tulee antaa asuntoonsa tai asuintoiveisiinsa liittyviä tietoja.

Käyttäjä pystyy muokkaamaan antamiaan tietoja jälkikäteen ja poistaa myös koko Kotiesittelyn tai Kotietsivän.

Rekisteröityneet ja maksavat käyttäjät voivat lähettää palvelun kautta yksityisviestejä käyttäjille, jotka ovat julkaisseet palveluun ilmoituksen. Rekisteröityneet ilmaiskäyttäjät pystyvät lukemaan viestit, jotka heille on lähetetty.

b) Asiakaspalautteet

Asiakaspalvelumme kerää ja analysoi asiakkaiden jättämiä palautteita, jotta voimme palvella asiakkaitamme aina mahdollisimman hyvin.

c) Maksaminen

Mikäli teet ostoksia verkkokaupassamme tai liityt maksavaksi asiakkaaksi, palvelussamme sinulta kysytään maksutietoja. Maksutietoja ei koskaan kerätä ja säilytetä KotiKylässä vaan maksutiedot kerää ja säilyttää turvallinen ja moderni verkkomaksupalvelujen tarjoaja Stripe (www.stripe.com/fi/privacy). Jos sinulla on kysyttävää heidän tietosuojastaan, voit olla heihin suoraan yhteydessä privacy@stripe.com.

d) Anonyymit sivuvierailut

Kehittääksemme palveluamme seuraamme anonyymisti käyttäytymistäsi verkkopalvelussamme, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt tai kirjautunut sisään.

Meitä kiinnostaa erityisesti se, mitä kautta ihmiset löytävät sivuillemme, mitä he siellä tekevät ja mitä eivät, miten kauan he viihtyvät ja milloin palvelussamme käy eniten ihmisiä.

Verkkokäyttäytymisen seuranta on meille elintärkeää hyvän asiakaskokemuksen kehittämiseksi.

e) Kaupan palveluntarjoajat

Mikäli ostat kolmannen osapuolen tarjoaman palvelun kaupastamme, välitämme palveluntarjoajalle tiedot, joita hän tarvitsee hankkimasi palvelun toteuttamiseen. Näitä tietoja ovat yhteystietosi ja tilaamasi palvelun suorittamista varten toimittamasi tiedot.

 

8. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tarkoituksena on henkilötietolain mukaisesti käsitellä henkilötietoja asiakasymmärryksen saamiseksi sekä KotiKylän palvelukonseptin, asiakaskokemuksen, myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi. Kerättyjä henkilötietoja hyödynnetään KotiKylän markkinoinnissa, myynnissä ja viestinnässä luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 

9. Henkilötietojen säilytys ja luovutus

Rekisteröityneiden käyttäjien henkilötietoja säilytetään KotiKylän turvallisessa ja SSL-suojatussa verkkopalvelussa https://kotikyla.com:issa, joka sijaitsee suositulla ja hyvämaineisella Fastcometin palvelimella. Samalla palvelimella sijaitsevat myös kotikyla.com osoitteisiin tulevat ja sieltä lähtevät sähköpostiviestit.

Sähköpostiviestintää ja markkinointia varten kerättyjä rekisteröityjen käyttäjien ja prospektien henkilötietoja säilytetään tunnetun ja turvallisen Mailchimp.com-yrityksen palvelimella.

Mahdolliset tulosteet asiakastiedoista säilytetään lukituissa tiloissa. Tietokoneet, joilla henkilötietoja saatetaan käsitellä on suojattu asianmukaisilla salasanoilla.

Henkilötietoihin on pääsy KotiKylän henkilökunnalla, ulkoistetulla IT-tuella ja palvelimen asiakastuella. KotiKylän kumppaneina toimivilla kolmansilla osapuolilla on palvelun toiminnan varmistamiseksi väliaikainen pääsy henkilötietoihin. Tietoja ei luovuteta myynti- ja markkinointitarkoituksiin KotiKylän ulkopuolelle. 

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaidensa tai postituslistalla olevien kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Poikkeuksena tässä ovat verkkokauppamme palveluntarjoajat. Ostaessasi jotakin verkkokaupastamme antamasi tiedot luovutetaan kyseessä olevalle palveluntarjoajalle tilauksen toimitusta varten. Näihin tietoihin voi sisältyä nimesi ja yhteystietosi sekä antamasi lisätiedot koskien tekemääsi ostosta. Näihin tietoihin ei kuitenkaan kuulu antamasi maksutiedot.

 

10. Evästeiden käyttö

Palvelumme kerää teknisiä, toiminnallisia ja analyyttisiä evästeitä.

Käytämme teknisiä evästeitä, jotta voimme luoda käyttäjätilisi, voit
kirjautua sisään ja hallinnoida profiiliasi ja jotta verkkosivustomme toimisi
oikein.

Toiminnalliset evästeet helpottavat asiointiasi. Niiden ansiosta sinun ei tarvitse kirjautua palveluumme joka kerta, kun sivulla vierailet, vaan eväste muistaa
rekisteröitymistietosi. Salasanasi pysyy kuitenkin aina salattuna. Jos olet tallentanut jotakin ostoskoriin, se ei katoa sieltä vaan voit halutessasi jatkaa asiointasi kun palaat.

Analyyttisten evästeiden avulla voimme seurata ja kehittää verkkopalvelumme toimivuutta ja kävijäliikennettä Google Analytics -ohjelman avulla.

 

11. Tietojen poistaminen

Käyttäjätietoja voidaan poistaa asiakassuhteen loppumisen vuoksi tai rekisterissä olevan vaatimuksesta. Jos haluat poistaa tai muokata yksittäisiä sinua koskevia tietoja, voit tehdä niin ylänavigaatiossa olevan Oma KotiKyläni/ Käyttäjätietoni -kohdan alta. Jos taas haluat lopettaa koko jäsentilin, voit tehdä sen helposti Oma KotiKyläni/Jäsenyyteni -kohdan alta. Jäsenyyden peruuttaminen poistaa myös käyttäjätietosi.  Julkaisemiasi ilmoituksia pääset muokkaamaan ja poistamaan Oma KotiKyläni/ilmoitukseni -kohdan alta.

Jos haluat jatkaa rekisteröityneenä käyttäjänä, mutta et halua vastaanottaa meiltä sähköposti- tai suoramarkkinointia voit ilmoittaa siitä osoitteeseen palaute@kotikyla.com. Pidätämme tällöinkin oikeuden lähettää sinulle sähköpostitse rekisteröitymiseen ja KotiKylään liittyvää tärkeää tietoa.

 

12. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki KotiKylään tallennetut henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Noudatamme Eurooppalaisten tietosuojalakien mukaisesti kohtuullisia menettelyjä, jotta estämme luvattoman pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin ja niiden luvattoman käytön. Käyttämiimme keinoihin kuuluvat esimerkiksi salasanat, verkkopalvelun ssl-suojaus ja luotettavien yhteistyökumppanien käyttö.  

Kotikylä säilyttää oikeutensa muuttaa tietosuojalausekettaan. Muutokset voivat perustua lainsäädännön muutoksiin tai palvelun muutoksista johtuviin muutoksiin.

Haluamme muistuttaa, että rekisteröityneenä käyttäjänä sinulla on oikeus seuraaviin:

  • Pyytää rekisterinpitäjältä pääsy sinua itseäsi koskeviin henkilötietoihin
  • Pyytää rekisterinpitäjältä sinua koskevien henkilötietojen oikaisemista, poistamista tai henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • Tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  • Peruuttaa suostumus milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ja ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

 

KotiKylä pidättää itsellään oikeuden hylätä kohtuuttoman usein toistuvat, laajat tai selkeästi perusteettomat pyynnöt.

Kysy lisää

KotiKylän markkinointirekisteri ja tietosuoja

Sähköposti: palaute@kotikyla.com

KotiKylän asiakaspalvelu/ laskutus/ kumppanuudet/rekrytointi:

Sähköposti: katja@kotikyla.com

Kotikyla.com Oy

y-tunnus 2884426-4