Lisää Kotivertailuun

KODIN OMISTAJAN TARVITSEMAT PALVELUT HELPOSTI VERKOSTA.

Ajankohtaista juuri nyt:

1. Asunnon arviointi ja tarkastus

Tarvitsetko asunto-osakkeesta, omakotitalosta tai vapaa-ajan asunnostasi kirjallisen hinta-arvion asuntokauppaan, viranomaisille, tai pankille? Täältä sen saat LKV:n tekemänä ja huolellisesti perusteltuna. Voit tilata täältä myös kuntotarkastukset, sisäilmatutkimukset, kosteusmittaukset ja energiatodistukset luotettavilta kumppaneiltamme ilman lisämaksuja.

1. Myy asuntosi ammattilaisten työkaluin

Se, ettet halua käyttää asunnon myynnissä välittäjää ei tarkoita sitä, että myynti pitäisi hoitaa amatöörimäisesti. Suurin syy siihen, että asunnon myynti itse usein epäonnistuu piilee heikkolaatuisissa kuvissa ja epämääräisen kuvan antavassa myynti-ilmoituksessa. KotiKylästä saat asunnon myyntiin hankittua sopuhintaan samat laadukkaat työkalut ja palvelut, joita parhaat välittäjätkin käyttävät. Ole hyvä.

2. Osta asunto fiksummin.

Asuntokaupassa voitto tehdään ostettaessa. Asunto, jonka ostat vaikuttaa kuitenkin muuhunkin kuin taloustilanteeseesi. Se vaikuttaa tulevien asukkaiden elämäntapaan, elämänlaatuun, aktiivisuuteen, terveyteen ja hyvinvointiin. Se vaikuttaa jopa hiilijalanjälkeen. Valitse tuleva asuinpaikkasi ja asuntosi siksi tarkoin.

3. Asuntokaupasta turvallisempi

Koska asunto- ja kiinteistökaupassa on kyseessä suuret rahat ja tunteet, myös riskit ovat suuret. Isoimmat haasteet liittyvät siihen, ettei myytävän kohteen todellisesta arvosta tai kunnosta ole selkoa ennen kauppaa.  Suosittelemme aina puolueettoman hinta-arvion tilaamista ja pien- ja rivitalokaupoissa auktorisoidun kuntotarkastajan tekemää kuntotarkastusta.

4. Asunto- ja kiinteistökaupan sopimukset kuntoon

Asunto- ja kiinteistökaupassa ei ole lakisääteistä vaihto- tai palautusoikeutta. Siksi kauppaan liittyvät sopimukset täytyy aina tehdä oikeaoppisesti ja huolellisesti. Ongelmien ilmaantuessa sopimuksien sanamuotoja tavataan sana sanalta. Huomioi myös, että kiinteistökaupassa hyväksytytkään ostotarjoukset eivät sido kauppaan vaan sopimus muuttuu sitovaksi vasta esisopimuksella tai kauppakirjalla, joka on tehty Maakaaren määräämässä muodossa.

Täältä voit tilata lakitoimiston laatimat ostotarjous-, esisopimus- ja kauppakirjapohjat (word). Suosittelemme kuitenkin lämpimästi hankkimaan kauppakirjan teon tai tarkastuksen meiltä tai joltain toisleta LKV:ltä tai kiinteistökauppaan vihkiytyneeltä juristilta. Kauppakirjan kanssa ei kannata pihistellä, sillä virheet ja unohdukset siinä voivat olla ikäviä tai jopa kohtalokkaita.

4. Uuteen kotiin

Kun muutat uuteen kotiin, moni asia elämässä voi mennä uusiksi. Työmatka, koulumatka, lähikauppa, energiayhtiö ja niin edelleen. Moni remontoi alkajaisiksi uuden kodin sisältä ja ulkoa. Muutto on myös hyvä hetki päivittää kodin sisustusta ja varustusta. Meiltä saat tuon tuostakin ajankohtaisia tarjouksia uuteen kotiisi. Tässä tämän hetkisiä suosikkejamme.

Osta helposti

Tilaa ja maksa palvelut KotiKylän Kaupassa. Saat pian tilauksesi jälkeen sähköpostitse viestin, jossa on ohjeet etenemiseen. Huom. Kuntotarkastuksissa teet tilauksen Raksystemsin ajanvarauspalvelusta ja maksat työn suoraan Raksystemsille vasta tarkastuksen jälkeen. 

Kaupan tilaus- ja peruutusehdot

Maksa turvallisesti

KotiKylän Kaupassa  voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien myöntämillä pankki- ja luottokorteilla sekä Diners Clubin kortilla. Verkkokauppa täyttää kaikki uusimmat turvallisuusvaatimukset. Tunnistat turvalliset verkkokaupat ja verkkomaksut siitä, että kaupan verkko-osoitteessa näkyy http:n sijaan https ja osoiteruudun alareunassa näkyy lukkosymboli. Maksutietojasi ei säilytetä KotiKylässä ja maksupalveluntarjoajana on edistyksellinen ja turvallinen Stripe.

 Lue Lisää Stripestä

Tyytyväinen ostokseesi? Kerro se muille. Tyytymätön? Kerro se meille.