Lisää Kotivertailuun

TUTUSTU SUOSITUIMPIIN PALVELUIHIMME

LÖYDÄ ETSIMÄSI TUOTE TAI PALVELU

Turvallista palvelua verkossa - Nopeat toimitusajat - Kustannustehokkaat palvelut

Osta helposti

Tilaa ja maksa palvelut KotiKylän Kaupassa. Saat pian tilauksesi jälkeen sähköpostitse viestin, jossa on ohjeet etenemiseen. Huom. Asuntojen kuntotarkastuksissa, mittauksissa ja tutkimuksissa varaat ajan ajanvarauspalvelusta ja maksat palvelun suoraan palveluntarjoajalle vasta palvelun suorittamisen  jälkeen. 

Kaupan tilaus- ja peruutusehdot

Maksa turvallisesti

KotiKylän Kaupassa  voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien myöntämillä pankki- ja luottokorteilla sekä Diners Clubin kortilla. Verkkokauppa täyttää kaikki uusimmat turvallisuusvaatimukset. Tunnistat turvalliset verkkokaupat ja verkkomaksut siitä, että kaupan verkko-osoitteessa näkyy http:n sijaan https ja osoiteruudun alareunassa näkyy lukkosymboli. Maksutietojasi ei säilytetä KotiKylässä ja maksupalveluntarjoajana on edistyksellinen ja turvallinen Stripe.

 Lue Lisää Stripestä

Tyytyväinen ostokseesi? Kerro se muille. Tyytymätön? Kerro se meille.

Erittäin hyvä kirjallinen hinta-arvio

Kokemuksia Kotikylästä hinta-arvio

Erittäin nopeata ja asian tuntevaa palvelua. Kirjallinen hinta-arvio oli erittäin hyvä ja edullinen.Suosittelen muillekin👌

Marko
Kuopio

Asunnon arviointi sujui hyvin.

Asunnon arviointi -palvelu vastasi täysin odotuksia. Kaikki mitä luvattiin toimi sovitusti.
Vaikka en ollut kasvotusten kontaktissa kehenkään, yhteydenotot ja ohjeistukset saivat tunteen ihmisten välittämästä palvelusta toiselle ihmiselle. Suosittelen lämpimästi!

Heidi
Omakotitalo, Järvenpää

Nopeaa ja laadukasta palvelua KotiKylästä

Hyviä kokemuksia KotiKylästä

Kotikylän palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä, jopa viikonloppuna. Pohjapiirrokset olivat laadukkaat. Tämän lisäksi tarjottiin mahdollisuutta tehdä kuviin muutoksia, jos sellaisiin olisi ollut tarvetta. Pohjapiirrosten lisäksi sain pyytäessäni myös muita neuvoja kodin myyntiin liittyen. Kotikylän asiakaspalvelusta jäi tosi hyvä fiilis. Kiitos siitä!

Mira
Pornainen

Talon hinta-arvio oli hyvin perusteltu

Hyviä kokemuksia KotiKylästä

Palvelu oli erinomaista. Omakotitalon kirjallinen hinta-arvio valmistui nopeasti. Arvio oli hyvin perusteltu, visuaalisesti kaunis sekä helppolukuinen ja tiivis. Arvio sisälsi tiedot vastaavista, samalta alueelta myydyistä kohteista. Olimme tosi tyytyväisiä – kiitos!

Mari
omakotitalo, Vaasa