Hintahaarukka: Alkaen enintään

Lisää Kotivertailuun

Gongratulations, you will soon make a great purchase.

1. Laita asunnon myyntiin vauhtia

Asunnnon ensivaikutelma luodaan netissä ja KotiKylän lisäpalvelujen avulla voit rakentaa asunnostasi vaikuttavan nettiesittelyn. Huippuvalokuvat, digitaalinen päivitetty pohjapiirros, 3d-virtuaaliesittely tai asuntovideo? Asunnon myynti on kilpailua ostajien huomiosta. Mikä saa sinun asuntosi erottumaan edukseen?

2. Tee asunto- ja kiinteistökaupastasi turvallisempi

Asunto- ja kiinteistökaupan suurimmat riskit liittyvät siihen, ettei myytävän kohteen kunnosta ole selkoa ennen kauppaa. Se, että myyntiesitteessä on kirjattu kunnoksi hyvä ei takaa mitään, sillä kyse on omistajan tai välittäjän pintapuolisesta arviosta eikä alalla ei ole yhteneväisiä kriteereitä kunnon määrittämiseen.

Siksi suosittelemme ( jos voisimme, niin vaatisimme) pien- ja rivitalokauppoihin aina auktorisoidun kuntotarkastajan kuntotarkastusta. Toinen riski on se, että kauppakirjaan kirjataan ehtoja, jotka rajoittavat tai lisäävät jomman kumman osapuolen normaalia lakisääteistä vastuuta. Jos tällaisia ehtoja on tulossa etkä ymmärrä niiden merkitystä, ehdotamme että hankit KotiKylästä lakimiehen tarkastamaan kauppakirjasi.

3. Suosittelemme asuntoa ostaville

Mitä asunnon ostoa suunnitteleva voi tarvita? Vaikka mitä. KotiKylän puolueeton hinta-arvio ostettavasta asunnosta auttaa asettamaan ostotarjoukseen hinnan oikein. Kuntotarkastus taas auttaa selvittämään, mitä oikein olet ostamassa ja millaisiin korjauskustannuksiin sinun tulee varautua.

4. Ilmaiseksi Kavereillemme

Meistä on kivaa auttaa Kavereitamme asuntokaupassa ilmaiseksi. Siksi löydät KotiKylän Kaupasta mm. asunto- ja kiinteistökauppaan erikoistuneen lakitoimisto Herkulexin laatimat ostotarjous-, esisopimus- ja kauppakirjapohjat (word). Voit  ladata ne omalle koneellesi ja hyödyntää omassa kotikaupassasi.

Jos et ole vielä Kaverimme, ei hätää. Kun tilaat Kaupasta jotakin, tulet sellaiseksi. Kaverinamme pääset KotiKylän VIP-vieraaksi, voit julkaista Kotiesittelyitä tai Kotietsiviä ja saat sähköpostiisi rahanarvoisia vinkkejä, inspiraatiota ja etuja. P.s.Kaveruus on aina vapaaehtoista ja loppuu juuri silloin kun sinä haluat.

Osta helposti

Tilaat ja maksat palvelut KotiKylän Kaupassa. Saat paluupostissa sähköpostin, jossa on ohjeet valmistautumiseen ja linkki lomakkeelle, jonka kautta lähetät mahdolliset aikataulutoiveet sekä tiedot ja materiaalit palvelun tuottamiseksi. Saatuaan lomakkeesi palvelun tuottaja pääsee hommiin. Huom. kuvauspalveluissa palvelun tuottaja vahvistaa kanssasi myös puhelimitse kuvausaikataulun. Kuntotarkastuksissa teet tilauksen Raksystemsin ajanvarauspalvelusta ja maksat työn suoraan Raksystemsille vasta tarkastuksen jälkeen. 

Kaupan tilaus- ja peruutusehdot

Maksa turvallisesti

KotiKylän Kaupassa  voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien debit- tai kredit-korteilla sekä Diners Clubin kortilla. Verkkokauppa täyttää uusimmat turvallisuusvaatimukset. Tunnistat turvalliset verkkokaupat ja verkkomaksut siitä, että kaupan verkko-osoitteessa näkyy http:n sijaan https ja osoiteruudun alareunassa näkyy lukkosymboli. Maksutietojasi ei säilytetä KotiKylässä ja maksupalveluntarjoajana on edistyksellinen ja turvallinen Stripe.

 Lue Lisää Stripestä

Tyytyväinen ostokseesi? Kerro se muille. Tyytymätön? Kerro se meille.