Lisää Kotivertailuun

TUTUSTU SUOSITUIMPIIN PALVELUIHIMME

LÖYDÄ ETSIMÄSI TUOTE TAI PALVELU

Turvallista palvelua verkossa - Nopeat toimitusajat - Kustannustehokkaat palvelut

Osta helposti

Tilaa ja maksa palvelut KotiKylän Kaupassa. Saat pian tilauksesi jälkeen sähköpostitse viestin, jossa on ohjeet etenemiseen. Huom. Asuntojen kuntotarkastuksissa, mittauksissa ja tutkimuksissa varaat ajan ajanvarauspalvelusta ja maksat palvelun suoraan palveluntarjoajalle vasta palvelun suorittamisen  jälkeen. 

Kaupan tilaus- ja peruutusehdot

Maksa turvallisesti

KotiKylän Kaupassa  voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien myöntämillä pankki- ja luottokorteilla sekä Diners Clubin kortilla. Verkkokauppa täyttää kaikki uusimmat turvallisuusvaatimukset. Tunnistat turvalliset verkkokaupat ja verkkomaksut siitä, että kaupan verkko-osoitteessa näkyy http:n sijaan https ja osoiteruudun alareunassa näkyy lukkosymboli. Maksutietojasi ei säilytetä KotiKylässä ja maksupalveluntarjoajana on edistyksellinen ja turvallinen Stripe.

 Lue Lisää Stripestä

Tyytyväinen ostokseesi? Kerro se muille. Tyytymätön? Kerro se meille.

Ammattikuvaajan kuvat ovat toista maata.

Marjaana

Epäröin ammattikuvaajan tarvetta asuntokaupassa, koska olen itsekin kova kuvaamaan kotiani. KotiKylän kautta hankkimani ammattikuvaajan kuvat olivat kuitenkin ihan eri luokkaa. Valaistus ja perspektiivi ovat kunnossa ja omat kuvani näyttävät niiden rinnalla harmailta ja pimeiltä. Suosittelen: Kuvat maksavat itsensä varmasti takaisin.

Marjaana
Lahti

Asuntojen hinta-arvio perunkirjoitukseen

Hyviä kokemuksia KotiKylästä

Tarvitsin kahdesta kerrostaloasunnosta hinta-arviot perunkirjoitusta varten. Onneksi löysin netissä surffaillessa Kotikylän ja heidän arviointipalvelunsa. Näin säästin pitkän pennin arviointikustannuksissa perinteiseen kiintestövälitysliikkeen tekemään hinta-arvioon nähden. Yhteydenpito oli vaivatonta ja aktiivista heidän puoleltaan. Sain tarpeeni täyttävät ja itseäni miellyttävät hinta-arviot hyvin perusteltuina ja nopeasti. Jos tuttava piirissäni joku tarvitsee asunnon arviointipalvelua suosittelen ehdottomasti Kotikylää heille. Olen erittäin tyytyväinen asiakas.

Laura
Helsinki

Nopea ja kätevä

Kokemuksia Kotikylästä: kirjallinen hinta-arvio

Kattava hinta-arvio vapaa-ajanasunnosta tuli nopeasti ja oli kattava.

Anna
Helsinki

Nopeaa, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua

Kokemuksia KotiKylästä

KotiKylän palvelu vastasi täysin odotuksiani! Toiminta oli helppoa ja nopeaa. Saamani hinta-arvion oli hyvin ja huolellisesti laadittu.

Mikko
Tampere