Lisää Kotivertailuun

TUTUSTU SUOSITUIMPIIN PALVELUIHIMME

LÖYDÄ ETSIMÄSI TUOTE TAI PALVELU

Turvallista palvelua verkossa - Nopeat toimitusajat - Kustannustehokkaat palvelut

Osta helposti

Tilaa ja maksa palvelut KotiKylän Kaupassa. Saat pian tilauksesi jälkeen sähköpostitse viestin, jossa on ohjeet etenemiseen. Huom. Asuntojen kuntotarkastuksissa, mittauksissa ja tutkimuksissa varaat ajan ajanvarauspalvelusta ja maksat palvelun suoraan palveluntarjoajalle vasta palvelun suorittamisen  jälkeen. 

Kaupan tilaus- ja peruutusehdot

Maksa turvallisesti

KotiKylän Kaupassa  voit maksaa ostoksesi suomalaisten pankkien myöntämillä pankki- ja luottokorteilla sekä Diners Clubin kortilla. Verkkokauppa täyttää kaikki uusimmat turvallisuusvaatimukset. Tunnistat turvalliset verkkokaupat ja verkkomaksut siitä, että kaupan verkko-osoitteessa näkyy http:n sijaan https ja osoiteruudun alareunassa näkyy lukkosymboli. Maksutietojasi ei säilytetä KotiKylässä ja maksupalveluntarjoajana on edistyksellinen ja turvallinen Stripe.

 Lue Lisää Stripestä

Tyytyväinen ostokseesi? Kerro se muille. Tyytymätön? Kerro se meille.

Ammattikuvaajan kuvat ovat toista maata.

Marjaana

Epäröin ammattikuvaajan tarvetta asuntokaupassa, koska olen itsekin kova kuvaamaan kotiani. KotiKylän kautta hankkimani ammattikuvaajan kuvat olivat kuitenkin ihan eri luokkaa. Valaistus ja perspektiivi ovat kunnossa ja omat kuvani näyttävät niiden rinnalla harmailta ja pimeiltä. Suosittelen: Kuvat maksavat itsensä varmasti takaisin.

Marjaana
Lahti

Asuntojen hinta-arvio perunkirjoitukseen

Hyviä kokemuksia KotiKylästä

Tarvitsin kahdesta kerrostaloasunnosta hinta-arviot perunkirjoitusta varten. Onneksi löysin netissä surffaillessa Kotikylän ja heidän arviointipalvelunsa. Näin säästin pitkän pennin arviointikustannuksissa perinteiseen kiintestövälitysliikkeen tekemään hinta-arvioon nähden. Yhteydenpito oli vaivatonta ja aktiivista heidän puoleltaan. Sain tarpeeni täyttävät ja itseäni miellyttävät hinta-arviot hyvin perusteltuina ja nopeasti. Jos tuttava piirissäni joku tarvitsee asunnon arviointipalvelua suosittelen ehdottomasti Kotikylää heille. Olen erittäin tyytyväinen asiakas.

Laura
Helsinki

Erittäin hyvä kirjallinen hinta-arvio

Kokemuksia Kotikylästä hinta-arvio

Erittäin nopeata ja asian tuntevaa palvelua. Kirjallinen hinta-arvio oli erittäin hyvä ja edullinen.Suosittelen muillekin????

Marko
Kuopio

Asunnon arviointi sujui hyvin.

Asunnon arviointi -palvelu vastasi täysin odotuksia. Kaikki mitä luvattiin toimi sovitusti.
Vaikka en ollut kasvotusten kontaktissa kehenkään, yhteydenotot ja ohjeistukset saivat tunteen ihmisten välittämästä palvelusta toiselle ihmiselle. Suosittelen lämpimästi!

Heidi
Omakotitalo, Järvenpää