SUOSITTU

Omakotitalon hinta-arvio kirjallisena

Tilaa omakotitalon hinta-arvio meiltä nopeasti ja edullisesti pankille, perunkirjoitukseen, asuntokauppaan tai ositukseen.

KotiKylässä LKV-tutkinnon suorittanut arvioija tekee huolella perustellun ja luotettavan kirjallisen omakotitalon hinta-arvion kattavien markkinatietojen ja talosta lähettämiesi tietojen ja valokuvien pohjalta. Arvion teko ei vaadi kotikäyntiä. Kun tilaat ja toimitat tiedot tänään, kahden arkipäivän kuluttua saat arvion tarkastettavaksi. Asiakkailta täydet viisi tähteä.

(5 tuotearviota)

239,00  sis. ALV 24%

Omakotitalon hinta-arvio nopeasti ja luotettavasti

Tarvitsetko omakotitalon hinta-arvion kirjallisena talokauppaan, pankille, viranomaisille, perunkirjoitukseen tai ositukseen? KotiKylästä saat sen nopeasti ja luotettavasti.

KotiKylän omakotitalon hinta-arvio tehdään pankkien ja viranomaisten hyväksymällä kauppa-arvomenetelmällä, jossa taloasi ja sen ominaisuuksia verrataan aiemmin samalla alueella myytyihin vastaaviin omakotitaloihin.

Koska Suomi on väkiluvultaan pieni maa ja talokauppoja tehdään monella alueella harvakseen, katsomme saman alueen vastaavien omakotitalojen hintakehitystä aina sekä pidemmällä että lyhyemmällä aikavälillä. Tarvittaessa haemme sopivia vertailukohteita myös muilla lähialueilla myydyistä omakotitaloista. Arviointimme ei perustu sokeasti alueen keskineliöhintoihin, vaan vastaavien omakotitalojen vertailukelpoisiin toteutuneisiin kauppahintoihin. Huomioimme aina myös kunkin talon kunnon, sijainnin, varustetason ja muut hintaan vaikuttavat erikoispiirteet.

Omakotitalon hinta-arvio laaditaan omakotitalosta tai paritalohuoneistosta saatujen kuvien, tietojen ja dokumenttien sekä ammattilaisen huolellisestti tekemän ja monipuolista dataa hyödyntävän markkina-analyysin pohjalta. Arviointiprosessi on läpinäkyvä, luotettava ja omistajalle helppo eikä vaadi arvioijan käyntiä kohteessa. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme vuosi toisensa jälkeen täydet viisi tähteä.

Mihin KotiKylän omakotitalon hinta-arvio soveltuu?

KotiKylän Omakotitalon hinta-arvio sopii asuinkäytössä olevien alle 250 asuinneliön omakotitalojen ja paritalohuoneistojen hinnan arviointiin kaikissa Suomen taajamissa ja kaupungeissa.

Hinta sisältää yhdestä omakotitalosta yhden arvion. Omakotitaloon kuuluvat pihasaunat, aitat ja varastorakennnukset huomioidaan osana arviota.

Palvelu ei sovi maa-, metsä- tai rantatilojen, tonttien, toimitilojen tai syrjäseutujen omakotitalojen arviointiin, koska niistä ei ole tarpeeksi vertailukelpoista asuntokauppadataa saatavilla. Jos samaan kiinteistöön kuuluu kaksi itsenäistä asuinrakennusta, tilaa meiltä kaksi arviota.

 Omakotitalon hinta-arvio valmistuu kahdessa arkipäivässä

Kun tilaat ja maksat omakotitalon hinta-arvion oheisesta linkistä, saat paluupostissa sähköpostiisi selkeät ja helpot ohjeet arvioitavan talon tietojen, kuvien ja lisämateriaalien toimittamiseen. Kysymme tarvittaessa lisätietoja ja valmis omakotitalon arviokirja tulee sähköpostiisi tarkastettavaksesi kahden arkipäivän sisällä kohteen tietojen ja kuvien toimittamisesta.

Valmis omakotitalon hinta-arvio on kahden sivun mittainen muutossuojattu PDF-tiedosto, jonka voit lähettää sellaisenaan sähköpostilla eteenpäin pankille tai viranomaisille. Voit myös tulostaa sen helposti tai tallentaa sen tietokoneellesi.
 

Sopii myös kauppahinnan määritykseen

Kirjallinen omakotitalon hinta-arvio auttaa myös omakotitalon myynti-, osto- ja lunastustilanteissa. Välittäjien myyntikäynneillä antamat suulliset hinta-arviot ovat osa välittäjien uusasiakashankintaa eivätkä ne vastaa siksi välttämättä omakotitalon realistista kauppahintaa. Tilaamalla KotiKylästä puolueettoman ja kirjallisen omakotitalon hinta-arvion kaupan kumpikin osapuoli saa luotettavan ulkopuolisen näkemyksen omakotitalon realistisesta arvosta.

Jos olet ostamassa julkisessa myynnissä olevaa omakotitaloa tai paritalokotia ja haluat saada asiantuntijalta puolueettoman kirjallisen hinta-arvion tarjouksen tekoa tai hinnan sopimista varten, voit toimittaa meille kuvien ja tietojen sijasta linkin kohteen julkiseen nettiesittelyyn tai kopion saamastasi myyntiesitteestä.

Omakotitalon hinta-arvion sisältö:

Omakotitalon kirjalllinen hinta-arvio on kahden sivun mittainen suojattu PDF-tiedosto, jonka voit lähettää sellaisenaan sähköpostilla eteenpäin pankille, ostajalle tai viranomaisille. Voit myös tulostaa sen tai tallentaa tietokoneellesi. Hinta-arvio sisältää aina seuraavat asiat:

1.Tärkeimmät tiedot ja kuvat asunnostasi

2. Seikat, jotka nostavat ja laskevat talosi hintaa

3..Grafiikan, joka näyttää lukijalle alueella myytyjen vastaavien asuntojen toteutuneet neliöhinnat.

4. Sanallinen kuvaus talosi arviointiperusteista.

5. Esimerkkejä vastaavista samalta tai samankaltaiselta alueelta vastikään myydyistä taloista.

6. Arvioinnissa käytetyt tietolähteet, kuten toimittamasi dokumentit, Kiinteistönvälittäjien Hintaseurantapalvelu, julkiset karttapalvelut ja asuntoportaalit.

7.Arvion tekijän nimi, LKV-tutkinto ja arvioinnin päivämäärä

Teemme omakotitalokiinteistön arvioinnin huolellisesti em. tietojen ja analyysien pohjalta. Valmis omakotitalon arviokirja toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Arviokirjastamme vastaanottajan on helppo nähdä sekä arvioitu kauppahinta että faktat, joihin se perustuu. 

Tarvitsetko sittenkin jotakin muuta? 

Täältä saat  tilattua kirjallisen asunnon hinta-arvion asunto-osakkeesta. 

Täältä saat tilattua kirjallisen kesämökin hinta-arvion. 

5 arviota tuotteelle Omakotitalon hinta-arvio kirjallisena

 1. Marko, Kuopio

  Kirjallinen omakotitalon hinta-arvio oli erittäin hyvä ja edullinen. Erittäin nopeata ja asiantuntevaa palvelua. Suosittelen muillekin!

 2. Mari, Vaasa

  Omakotitalon hinta-arvio valmistui nopeasti. Arvio oli hyvin perusteltu, visuaalisesti kaunis sekä helppolukuinen ja tiivis. Arvio sisälsi tiedot vastaavista samalta alueelta myydyistä kohteista. Olimme tosi tyytyväisiä – kiitos!

 3. Pirjo, Mynämäki

  Omakotitalon hinta-arvio palvelu toimi hyvin myös uudiskohteen arvioinnissa. Palvelu vastasi täysin odotuksia ja sujui nopeasti. Arviokirja oli selkeä, hinta-arvio asianmukainen ja luotettava.

 4. Heidi, Järvenpää

  Omakotitalon hinta-arvio-palvelu vastasi täysin odotuksia. Kaikki mitä luvattiin toimi sovitusti. Vaikka en ollut kasvotusten kontaktissa kehenkään, yhteydenotot ja ohjeistukset saivat tunteen ihmisten välittämästä palvelusta toiselle ihmiselle. Suosittelen lämpimästi!

 5. Heidi, Järvenpää

  Asunnon arviointi -palvelu vastasi täysin odotuksia. Kaikki mitä luvattiin toimi sovitusti. Vaikka en ollut kasvotusten kontaktissa kehenkään, yhteydenotot ja ohjeistukset saivat tunteen ihmisten välittämästä palvelusta toiselle ihmiselle. Suosittelen lämpimästi!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.