SUOSITTU

Asunnon hinta-arvio kirjallisena hintaan 199€

Tilaa asunnon hinta-arvio kirjallisena meiltä nopeasti ja edullisesti.

LKV tekee hyvin perustellun ja luotettavan hinta-arvion asunnostasi tietojen, kuvien ja kattavien markkinatietojen pohjalta. Palvelu ei vaadi kotikäyntiä. Kun tilaat ja toimitat tiedot tänään, kahden arkipäivän kuluttua on valmista. Tyytyväisyystakuu. Asiakkailta täydet viisi tähteä. 

(8 tuotearviota)

199,00  sis ALV 24%

Lisää suosikkeihin
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Asunnon hinta-arvio pankille, verottajalle, ositukseen  tai asuntokauppaan.

Tilaa KotiKylästä asunnon hinta-arvio kirjallisena, LKV:n tekemänä ja selkeästi perusteltuna.  Palvelu soveltuu asunnon arvon määritykseen mm. pankeille, verottajalle, perunkirjoitukseen, ositukseen tai asuntokauppaan. Asiakkaamme ovat antaneet asunnon arviointi-palvelustamme meille täydet viisi tähteä.

KotiKylän asunnon hinta-arvio sopii jatkuvassa asuinkäytössä olevien alle 300 m2 osakehuoneistojen hinnan arviointiin kaikissa Suomen taajamissa ja kaupungeissa. Hinta sisältää yhden asuinkäytössä olevan osakehuoneiston arvioinnin. Jos tarvitset useamman arvion, tilaa kerralla verkkokaupastamme useampi kappale.

 

Jos haluat  hinta-arvion omakotitalosta tai  paritalohuoneistosta, hanki palvelu täältä.

Jos haluat vapaa-ajanasunnon tai kesämökin hinta-arvion, hanki palvelu täältä. 

Asunnon hinta-arvio valmistuu kahdessa arkipäivässä.

Kun tilaat ja maksat kirjallisen asunnon hinta-arvion oheisesta linkistä, saat paluupostissa sähköpostiisi selkeät ohjeet arvioitavan asunnon tietojen ja kuvien toimittamiseen. Kysymme tarvittaessa lisätietoja ja osakehuoneiston arviokirja tulee sähköpostiisi tarkastettavaksesi kahden arkipäivän sisällä tietojen ja kuvien toimittamisesta.

Asunnon hinta-arvion sisältö

KotiKylän asunnon hinta-arvio on kahden sivun mittainen PDF-tiedosto, jonka voit lähettää sellaisenaan sähköpostilla eteenpäin pankille tai viranomaisille. Voit myös tulostaa sen tai tallentaa tietokoneellesi.

Arviokirja sisältää aina seuraavat asiat:

1.Tärkeimmät tiedot ja kuvat asunnostasi

2. Grafiikan, joka kertoo lukijalle alueella myytyjen vastaavien asuntojen arvoon vaikuttaneista tekijöistä.

3..Grafiikan, joka näyttää lukijalle alueella myytyjen vastaavien asuntojen toteutuneet neliöhinnat.

4. Sanallinen kuvaus sinun asuntosi arviointiperusteista.

5. Esimerkkejä vastaavista samalta alueelta vastikään myydyistä asunnoista. (jos saatavilla)

6. Arvioinnissa käytetyt tietolähteet

Arvion tekijän nimi, LKV-tutkinto ja arvioinnin päivämäärä

Näin pankki, verottaja, kaupan toinen osapuoli tai muu arvion saaja näkee nopeasti faktat ja vertailukohdat, joihin hinta-arvio perustuu. KotiKylän hinta-arviot tehdään aina pankkien ja verottajan edellyttämällä kauppa-arvomenetelmällä. 

Katso malli KotiKylän asunnon hinta-arviosta.

KotiKylän hinta-arvio sopii myös asuntokaupan hinnan määritykseen.

KotiKylän kirjallinen asunnon hinta-arvio palvelee loistavasti asunnon myynti-, osto- ja lunastustilanteissa. Sen avulla kaupan kumpikin osapuoli saa luotettavan ja puolueettoman ulkopuolisen asiantuntijan näkemyksen asunnon realistisesta arvosta.

Jos olet ostamassa julkisessa myynnissä olevaa osakehuoneistoa tai omakotitaloa ja haluat saada asiantuntijalta puolueettoman ja hyvin perustellun asunnon hinta-arvion tarjouksen tekoa varten, voit toimittaa meille kuvien ja tietojen sijasta linkin kohteen julkiseen nettiesittelyyn tai kopion saamastasi myyntiesitteestä.

8 arviota tuotteelle Asunnon hinta-arvio kirjallisena hintaan 199€

 1. Samuli, Kauniainen

  Sijoitusasunnon myynti itse sujui helposti KotiKylän avulla. Asunnon kirjallinen hinta-arvio auttoi minua asettamaan asunnon hintapyynnön oikein. Lisäksi hankin KotiKylästä ammattikuvaajan ottamaan asuntokuvat sekä digitaalisen pohjakuvan.

 2. Riitta, Turku

  Myin KotiKylän palvelujen avulla kerrostalokotini itse. LKV:n tekemästä hinta-arviosta oli myynnissä tosi iso apu. Sen avulla saimme hintapyynnön heti kohdalleen. Hankin sen lisäksi KotiKylästä ammattikuvaajan asuntokuvat, digitaalisen pohjapiirroksen ja kauppakirjan teon.

 3. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

 4. Miika, Lahti

  Vaihdoimme kerrostaloasuntomme omakotitaloon vaihtokaupalla ja hankimme asuntomme luotettavaa hinnan määritystä varten KotiKylästä asunnon kirjallisen hinta-arvion. Palvelu toimi juuri niinkuin luvattiin.

 5. Mikko, Tampere

  KotiKylän palvelu vastasi täysin odotuksiani. Toiminta oli helppoa ja nopeaa. Saamani hinta-arvio oli hyvin ja huolellisesti laadittu. Mikko, Tampere 2020.

 6. Laura, Helsinki

  Tarvitsin kahdesta kerrostaloasunnosta hinta-arviot perunkirjoitusta varten. Onneksi löysin netissä surffaillessa Kotikylän ja heidän arviointipalvelunsa. Näin säästin pitkän pennin arviointikustannuksissa perinteiseen kiintestövälitysliikkeen tekemään hinta-arvioon nähden. Yhteydenpito oli vaivatonta ja aktiivista heidän puoleltaan. Sain tarpeeni täyttävät ja itseäni miellyttävät hinta-arviot hyvin perusteltuina ja nopeasti. Jos tuttavapiirissäni joku tarvitsee asunnon arviointipalvelua suosittelen ehdottomasti Kotikylää heille. Olen erittäin tyytyväinen asiakas.

 7. Mari, Jyväskylä

  Tämä oli edullinen, nopea ja kätevä tapa saada pankille uusi kirjallinen asunnon hinta-arvio talosta mittavan remontin jälkeen.

 8. Riitta, Turku

  Myin KotiKylän avulla itse asuntoni ja kirjallinen hinta-arvio auttoi oikean kauppahinnan määrityksessä. Hankin myös asuntokuvauksen ja kauppakirjan teon KotiKylästä. Säästin projektissa hurjan summan rahaa ja pääsin muuttamaan lähemmäksi lapsia ja lastenlapsia.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.