SUOSITTU

Kesämökin hinta-arvio kirjallisena

Laadimme vapaa-ajan asunnon ja kesämökin hinta-arviot kirjallisena lähes kaikkialle Suomessa. Kun tilaat ja toimitat tiedot ja kuvat tänään, kahden arkipäivän kuluttua saat LKV:n tekemän luotettava ja hyvin perustellun arvion sähköpostiisi tarkastettavaksi.  Palvelu ei vaadi käyntiä kohteessa.

 

(3 tuotearviota)

279,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): KHA3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kirjallinen vapaa-ajanasunnon tai kesämökin hinta-arvio

Tarvitsetko kirjallisen vapaa-ajan asunnon tai kesämökin hinta-arvion pankille, verottajalle, perunkirjoitukseen tai ositukseen? KotiKylän kesämökin hinta-arvio on LKV:n laatima ja selkeästi perusteltu. Se tehdään pankkien ja viranomaisten vaatimalla kauppa-arvomenetelmällä ja asiakkaamme ovat antaneet hinta-arvioistamme meille täydet viisi tähteä.

Vapaa-ajanasunnon ja mökin arviointi tehdään asunnosta saatujen kuvien, tietojen ja dokumenttien sekä huolellisen markkina-analyysin pohjalta. Arviointiprosessi on läpinäkyvä, luotettava ja omistajalle helppo eikä vaadi arvioijan käyntiä kohteessa.

KotiKylän kirjallinen kesämökin hinta-arvio sopii normaalien alle 230-asuinneliöisten vapaa-ajanasuntojen ja kesämökkien arviointiin lähes kaikkialla Suomessa. Vapaa-ajan asunto voi olla oma kiinteistönsä tai kuulua asunto-osakeyhtiöön. Kriteerinä on, että alueella on asutusta ja muitakin loma-asuntoja.

Hinta sisältää yhdestä vapaa-ajan asunnosta yhden arvion. Kiinteistöön tai loma-asunto-osakkeeseen kuuluvat rantasaunat, alle 30m2 aitat ja varastorakennnukset huomioidaan osana vapaa-ajan asunnon arviota.

Jos tarvitset samasta kohteesta kaksi eri arviota, esimerkiksi arvion ennen remonttia ja remontin jälkeen, tilaa meiltä kerralla kaksi kirjallista hinta-arviota. Toimi samoin, jos kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä lomahuoneistoa tai loma-asuntona toimivaa rakennusta, jotka eroavat kunnoltaan ja varustetasoltaan ja joita on vaikea arvioida luotettavasti yhtenä kokonaisuutena.

Palvelumme ei sovi viikko-tai kuukausiosakkeiden, maa- ja metsätilojen, metsäpalstojen, tonttien tai erämaamökkien arviointiin, koska niistä ei ole tarpeeksi vertailukelpoista asuntokauppadataa saatavilla.  Uudiskohteiden tai muiden erikoiskohteiden osalta kysy meiltä erillinen tarjous. 

Arvio valmistuu kahdessa arkipäivässä

Kun tilaat ja maksat kesämökin hinta-arvion oheisesta linkistä, saat paluupostissa sähköpostiisi selkeät ja helpot ohjeet arvioitavan vapaa-ajan asunnon tietojen, kuvien ja lisämateriaalien toimittamiseen. Kysymme tarvittaessa lisätietoja ja valmis loma-asunnon tai mökin arviokirja tulee sähköpostiisi tarkastettavaksesi kahden arkipäivän sisällä kohteen tietojen ja kuvien toimittamisesta.

Valmis vapaa-ajan asunnon tai kesämökin hinta-arvio on kahden sivun mittainen suojattu PDF-tiedosto, jonka voit lähettää sellaisenaan sähköpostilla eteenpäin pankille tai viranomaisille. Voit myös tulostaa sen helposti tai tallentaa sen tietokoneellesi.
 

Kesämökin hinta-arvio sopii myös kauppahinnan määritykseen

KotiKylän kirjallinen hinta-arvio auttaa myös kesämökin tai vapaa-ajan asunnon myynti-, osto- ja lunastustilanteissa. Välittäjien myyntikäynneillä antamat suulliset hinta-arviot ovat osa välittäjien uusasiakashankintaa eivätkä ne vastaa siksi välttämättä mökin tai loma-asunnon realistista toteutuvaa kauppahintaa. Tilaamalla KotiKylästä puolueettoman ja kirjallisen hinta-arvion kaupan kumpikin osapuoli saa luotettavan ja selkeästi perustellun ulkopuolisen näkemyksen loma-asunnon tai kesämökin realistisesta arvosta.

Jos olet ostamassa julkisessa myynnissä olevaa vapaa-ajan asuntoa tai mökkiä ja haluat saada asiantuntijalta puolueettoman kirjallisen hinta-arvion tarjouksen tekoa varten, voit toimittaa meille kuvien ja tietojen sijasta linkin kohteen julkiseen nettiesittelyyn tai kopion saamastasi myyntiesitteestä.

Kesämökin hinta-arvion sisältö:

Loma-asunnon tai kesämökin kirjalllinen hinta-arvio on kahden sivun mittainen suojattu PDF-tiedosto, jonka voit lähettää sellaisenaan sähköpostilla eteenpäin pankille, ostajalle tai viranomaisille. Voit myös tulostaa sen tai tallentaa tietokoneellesi. Hinta-arvio sisältää aina seuraavat asiat:

1.Tärkeimmät tiedot ja kuvat loma-asunnostasi

2. Seikat, jotka tunnetusti nostavat ja laskevat loma-asuntosi arvoa

3..Grafiikan, joka näyttää lukijalle alueella myytyjen vastaavien vapaa-ajanasuntojen toteutuneet neliöhinnat.

4. Sanallinen kuvaus talosi arviointiperusteista.

5. Esimerkkejä vastaavista samalta tai samankaltaiselta alueelta vastikään myydyistä loma-asunnoista kauppatietoineen.

6. Arvioinnissa käytetyt tietolähteet, kuten toimittamasi dokumentit, välittäjien Hintaseurantapalvelu, julkiset karttapalvelut ja asuntoportaalit.

7.Arvion tekijän nimi, LKV-tutkinto ja arvioinnin päivämäärä

Teemme kesämökkisi tai vapaa-ajanasuntosi arvioinnin huolellisesti em. tietojen ja analyysien pohjalta. Valmis arviokirja toimitetaan sinulle aina ensin sähköpostitse tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Kun kaikki on kunnossa, voit lähettää arviokirjan eteenpäin. Arviokirjasta pankki, viranomainen tai kaupan toinen osapuoli näkee helposti sekä arviomme kohteesi kauppahinnasta että faktat, vertailukohdat ja tietolähteet, joihin arviomme perustuu.
 

Tilaa tästä kirjallinen hinta-arvio vakituisessa asuinkäytössä olevasta asunto-osakkeesta. 

Tilaa tästä kirjallinen hinta-arvio omakotitalosta.

3 arviota tuotteelle Kesämökin hinta-arvio kirjallisena

  1. Anna, Helsinki

    Kirjallinen kesämökin hinta-arvio tuli nopeasti ja oli hyvin perusteltu ja kattava.

  2. Jussi, Joensuu

    Palvelu oli hyvää ja kirjallinen arvio ulkoasultaan selkeä ja huoliteltu. Arviossa oli selkeästi kerrottu mitkä asiat vaikuttivat hinta-arvioon. Sain hinta-arvion nopeasti pienellä vaivalla. Olin erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen sekä koko prosessiin. Voin suositella lämpimästi.

  3. Marko (varmistettu kirjoittaja)

    Hinta-arvio ja perustelut olivat asiallisia. Hinta-arvio oli hieman alle oman arvioni, mutta sain silti sen tiedon mitä tarvitsinkin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.