SUOSITTU

Kesämökin hinta-arvio kirjallisena.

Laadimme vapaa-ajan asunnon ja kesämökin hinta-arviot kirjallisena lähes kaikkialle Suomessa. Kun tilaat ja toimitat tiedot ja kuvat tänään, kahden arkipäivän kuluttua saat LKV:n tekemän luotettava ja hyvin perustellun arvion sähköpostiisi tarkastettavaksi.  Palvelu ei vaadi käyntiä kohteessa.

 

(2 tuotearviota)

249,00  sis ALV 24%

Lisää suosikkeihin
Tuotetunnus (SKU): KHA3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kirjallinen vapaa-ajanasunnon tai kesämökin hinta-arvio.

KotiKylän kirjallinen vapaa-ajan asunnon tai kesämökin hinta-arvio on LKV:n tekemä ja selkeästi perusteltu. Se käy mm. pankeille, viranomaisille, perunkirjoitukseen tai ositukseen. Asiakkaamme ovat antaneet hinta-arvio -palvelustamme meille täydet viisi tähteä.

Vapaa-ajan asunnon arviointi tehdään asunnosta saatujen kuvien, tietojen ja dokumenttien sekä huolellisen markkina-analyysin pohjalta. Arviointiprosessi on läpinäkyvä, luotettava ja omistajalle helppo eikä vaadi arvioijan käyntiä kohteessa.

KotiKylän kirjallinen vapaa-ajan asunnon hinta-arvio sopii normaalien alle 250-neliöisten vapaa-ajanasuntojen ja kesämökkien arviointiin lähes kaikkialla Suomessa. Vapaa-ajan asunto voi olla oma kiinteistönsä tai kuulua asunto-osakeyhtiöön. Kriteerinä on, että alueella on asutusta ja muitakin loma-asuntoja.

Hinta sisältää yhdestä vapaa-ajan asunnosta yhden arvion. Kiinteistöön tai loma-asunto-osakkeeseen kuuluvat rantasaunat, alle 30m2 aitat ja varastorakennnukset huomioidaan osana vapaa-ajan asunnon arviota.

Jos tarvitset samasta kohteesta kaksi eri arviota, esimerkiksi arvion ennen remonttia ja remontin jälkeen, tilaa meiltä kerralla kaksi kirjallista hinta-arviota. Toimi samoin, jos kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä lomahuoneistoa tai loma-asuntona toimivaa rakennusta, jotka eroavat kunnoltaan ja varustetasoltaan ja joita on vaikea arvioida luotettavasti yhtenä kokonaisuutena.

Palvelumme ei sovi viikko-osakkeiden, maa- ja metsätilojen, metsäpalstojen, tonttien tai erämaamökkien arviointiin, koska niistä ei ole tarpeeksi vertailukelpoista asuntokauppadataa saatavilla.  Uudiskohteiden tai muiden erikoiskohteiden osalta kysy meiltä erillinen tarjous. 

Vapaa-ajan asunnon hinta-arvio valmistuu kahdessa arkipäivässä.

Kun tilaat ja maksat vapaa-ajan asunnon hinta-arvion oheisesta linkistä, saat paluupostissa sähköpostiisi selkeät ja helpot ohjeet arvioitavan vapaa-ajan asunnon tietojen, kuvien ja lisämateriaalien toimittamiseen. Kysymme tarvittaessa lisätietoja ja valmis loma-asunnon tai kesämökin arviokirja tulee sähköpostiisi tarkastettavaksesi kahden arkipäivän sisällä kohteen tietojen ja kuvien toimittamisesta.

Valmis vapaa-ajan asunnon hinta-arvio tai kesämökin hinta-arvio on kahden sivun mittainen PDF-tiedosto, jonka voit lähettää sellaisenaan sähköpostilla eteenpäin pankille tai viranomaisille. Voit myös tulostaa sen helposti tai tallentaa sen tietokoneellesi.
 

Vapaa-ajan asunnon hinta-arvio sopii myös kauppahinnan määritykseen.

KotiKylän kirjallinen hinta-arvio auttaa myös kesämökin tai vapaa-ajan asunnon myynti-, osto- ja lunastustilanteissa. Välittäjien myyntikäynneillä antamat suulliset hinta-arviot ovat osa välittäjien uusasiakashankintaa eivätkä ne vastaa siksi välttämättä mökin tai loma-asunnon realistista kauppahintaa. Tilaamalla KotiKylästä puolueettoman ja kirjallisen hinta-arvion kaupan kumpikin osapuoli saa luotettavan ulkopuolisen näkemyksen loma-asunnon tai kesämökin realistisesta arvosta.

Jos olet ostamassa julkisessa myynnissä olevaa vapaa-ajan asuntoa tai mökkiä ja haluat saada asiantuntijalta puolueettoman kirjallisen hinta-arvion tarjouksen tekoa varten, voit toimittaa meille kuvien ja tietojen sijasta linkin kohteen julkiseen nettiesittelyyn tai kopion saamastasi myyntiesitteestä.

Palvelun sisältö:

Perehdymme meille toimitettuihin vapaa-ajanasunnon tietoihin, dokumentteihin ja valokuviin.

Kysymme omistajalta tarvittaessa sähköpostilla lisäkysymyksiä.

Kartoitamme kohteen tarkan sijainnin karttapalvelujen avulla.

Analysoimme alueen aiemmat vastaavat toteutuneet kaupat viimeisen 3-5 vuoden ajalta ja selvitämme vapaa-ajan asuntojen hintoihin alueella aiemmin vaikuttaneet tekijät.

Kartoitamme vastaavien vapaa-ajan asuntojen nykytarjonnan Oikotien Asuntojen ja Etuovi.comin avulla.

Teemme vapaa-ajanasunnon arvioinnin huolellisesti em. tietojen ja analyysien pohjalta. Valmis vapaa-ajan asunnon tai kesämökin arviokirja toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Jos tarvitset kirjallisen hinta-arvion vakituisessa asuinkäytössä olevasta asunto-osakkeesta, tilaa se täältä. 

Jos tarvitset kirjallisen hinta-arvion omakotitalosta, tilaa se täältä.

2 arviota tuotteelle Kesämökin hinta-arvio kirjallisena.

  1. Anna, Helsinki

    Kirjallinen kesämökin hinta-arvio tuli nopeasti ja oli hyvin perusteltu ja kattava.

  2. Jussi, Joensuu

    Palvelu oli hyvää ja kirjallinen arvio ulkoasultaan selkeä ja huoliteltu. Arviossa oli selkeästi kerrottu mitkä asiat vaikuttivat hinta-arvioon. Sain hinta-arvion nopeasti pienellä vaivalla. Olin erittäin tyytyväinen hinta-laatusuhteeseen sekä koko prosessiin. Voin suositella lämpimästi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.