SUOSITTU20%

Asunnon pohjapiirros digitaalisena

Asunnon pohjapiirros on yksi tärkeimmistä dokumenteista, kun olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai remontoimassa kotia. Kun pohjapiirros on selkeä, digitaalisessa muodossa ja ajan tasalla, kenen tahansa on helppo hahmottaa asunnon nykyinen tilaratkaisu ja, se millaisia muutoksia se mahdollistaa.

(12 tuotearviota)

79,00  sis ALV 24%

Lisää suosikkeihin
Tuotetunnus (SKU): PP2DV Osasto: Avainsana tuotteelle

Tilaa asunnon pohjapiirros kätevästi täältä.

Oletko vuokraamassa tai myymässä omistamaasi asuntoa? Haluaisitko näyttää ostajaehdokkaille tai remonttimiehille useamman  vaihtoehtoisen pohjaratkaisun asunnostasi? Suunnitteletko remonttia ja tarvitset sitä varten ajantasaisen pohjakuvan tai erilaisia vaihtoehtoisia pohjakuvia toteutuksesta?

Digitaalisella asunnon pohjapiirroksella on monta käyttötarkoitusta.
KotiKylän kaupasta saat  ammattimaiset asunnon pohjapiirrokset talosi kaikista kerroksista nopeasti toimitettuna.

Hinta sisältää yhden asuinhuoneiston tai omakotitalon pohjapiirrokset digitaalisessa muodossa, oli asunnon koko ja kerrosmäärä mikä tahansa.

Asunnon pohjapiirros laaditaan vanhan pohjakuvasi pohjalta ja sen mittakaava on suuntaa antava. Jos tarvitset pohjapiirrokset useasta eri asunnosta, voit pyytää meiltä sähköpostitse henkilökohtauksen tarjouksen.

Jos haluat panostaa asunnon pohjapiirrokseen enemmän, voit maksaa muutaman kympin lisää ja saada normaalin asunnon pohjapiirroksen lisäksi kodistasi myös 3d-pohjakuvan mallikalustein. 

Asunnon pohjapiirros hankitaan verkkokaupastamme näin:

1.Tilaa ja maksa asunnon pohjapiirros KotiKylän kaupassa.

2.Tilauksen jälkeen saat sähköpostissa meiltä lomakkeen, jolla toimitat meille tiedot asunnostasi. Tarvitsemme malliksi vanhan pohjakuvan, johon olet merkinnyt piirtämällä tai kirjoittamalla tarvittavat muutokset. Tarvittaessa voit luonnostella mallin asunnon pohjapiirroksesta myös ruutupaperille käsin, kuvata sen digikameralla ja lähettää meille sähköpostilla.

3. Toimitamme tilaamistasi pohjapiirroksista ensimmäisen version sähköpostiisi kahden arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tiedot asuntosi nykyisestä tai suunnitellusta pohjaratkaisusta. Jos olet unohtanut mainita meille jostakin asiasta, hintaan kuuluu aina yksi korjauskierros.

4. Voit käyttää tilaamiasi asunnon pohjapiirroksia vapaasti jatkossa missä tahansa. Myynnissä, vuokrauksessa, AirBnB:ssä, remontin suunnittelussa tai kustannusarvioiden pyytämisessä. Voit myös tulostaa sen ja arkistoida.

p.s. Jos sinulla ei ole toimittaa meille malliksi vanhaa asunnon pohjapiirrosta, voit halutessasi kysyä sitä paikallisen rakennusvalvonnan arkistoista. Monella kaupungilla on rakennusvalvonnan sähköinen arkisto, josta voi ladata asuntojen ja kiinteistöjen vanhoja rakennuspiirrustuksia muutamalla eurolla. Helsingin rakennusvalvonnassa olevat rakennuspiirrustukset löytyvät nykyään Lupapiste-palvelusta.

12 arviota tuotteelle Asunnon pohjapiirros digitaalisena

 1. Kaisa, Helsinki

  Hitas-paritaloasunnon myynti itse onnistui nopeasti, helposti ja ilman välityspalkkiota. Hankin KotiKylästä avuksi mm. pohjakuvat kaikista asuntoni kerroksista.

 2. Samuli, Kauniainen

  Sijoitusasunnon myynti itse sujui helposti KotiKylän avulla. Asunnon pohjapiirroksella oli tärkeä rooli, sillä se auttoi potentiaalisia ostajia tajuamaan, että asunnossani oli tosi hyvä pohja Lisäksi hankin KotiKylästä ammattikuvaajan ottamat asuntokuvat, hinta-arvion ja kauppakirjan tarkastuksen.

 3. Riitta, Turku

  Myin KotiKylän palvelujen avulla kerrostalokotini itse. Ammattilaisen puhtaaksi piirtämällä pohjapiirroksella oli myynnissä tosi iso merkitys, se antoi ostajille kuvan asuntoni tilaratkaisusta. Hankin sen lisäksi KotiKylästä ammattikuvaajan asuntokuvat, kirjallisen hinta-arvion ja kauppakirjan teon.

 4. Susanne, Espoo

  Yllätyimme positiivisesti, miten helppoa paritaloasunnon myynti oli KotiKylän palvelujen avulla. Digitaaliset pohjakuvat valmistuivat nopeasti ja olivat kaikin puolin hyvät.

 5. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

 6. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

 7. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Hankimme KotiKylästä mm. kerrostaloasunnon pohjakuvan, kirjallisen hinta-arvion ja sekä asunto-osakkeen että omakotitalon kauppakirjan teon. Ilman KotiKylää emme olisi tähän projektiin varmaan lähteneet.

 8. Mira, Pornainen

  Pohjakuvat omakotitalosta olivat laadukkaat ja Kotikylän palvelu  todella nopeaa ja ystävällistä..Sain myös pyytäessäni muita neuvoja kodin myyntiin liittyen. Kotikylästä jäi tosi hyvä fiilis

 9. Helena, Helsinki

  KotiKylästä tilaamani digitaalinen asunnon pohjapiirros vastasi odotuksiani 100 %.sesti. Pohjakuva oli erittäin hyvin tehty eikä sitä tarvinnut korjata.

 10. Samuli, Kauniainen

  Sijoitusasunnon myynti sujui helposti KotiKylän kautta. Sain haluamani hinnan ja säästin välityspalkkiossa tonneja omaan taskuun.

 11. Salla, Espoo (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvin tehty pohjapiirros.

 12. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote vastasi odotuksia

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tarjouksemme