SUOSITTU

Talon pohjapiirros digitaalisena

Talon pohjapiirros on yksi tärkeimmistä dokumenteista, kun olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai remontoimassa omakotitaloa. Kun talon pohjapiirros on selkeä, digitaalisessa muodossa ja ajan tasalla, kenen tahansa on helppo hahmottaa omakotitalon nykyinen tilaratkaisu ja, se millaisia muutoksia se mahdollistaa. Voit tilata digitaalisen talon pohjapiirroksen meiltä JPG-kuvana, pdf:nä tai dwg-muodossa.

119,00  sis. ALV 24%

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tilaa talon digitaalinen pohjapiirros kätevästi KotiKylästä

Oletko vuokraamassa tai  myymässä omakotitaloasi tai mökkiäsi? Haluaisitko kokeilla, miten talosi tai kesämökkisi tuottaisi rahaa AirBnb:ssä?  Oletko tekemässä peruskorjausta tai remonttia ja suunnittelijat tai remonttifirmat tarvitsevat talostasi ajantasaisen  pohjapiirroksen? Digitaalinen talon pohjapiirros sopii moneen käyttöön.

KotiKylän kaupasta saat  ammattimaisen pohjapiirroksen digitaalisena omakotitalosi kaikista kerroksista nopeasti toimitettuna.

Hinta sisältää yhden omakotitalon pohjapiirroksen digitaalisessa muodossa, oli talon koko ja kerrosmäärä mikä tahansa. Pohjapiirros on mahdollista saada jpg- tai png-kuvana, pdf:nä tai vaikkapa dwg-muodossa.

Talon pohjapiirros laaditaan vanhan pohjakuvasi ja siihen haluamiesi muutosten pohjalta ja sen mittakaava on suuntaa antava. Jos tarvitset pohjapiirrokset useasta eri talosta tai asunnosta, voit pyytää meiltä sähköpostitse henkilökohtauksen tarjouksen.

Jos olet myymässä tai vuokraamassa tyhjää tai täynnä tavaraa olevaa omakotitaloa tai haluat antaa talosta muuten vaiin edustavamman vaikutelman, maksa muutama kymppi lisää ja tilaa tämän palvelun sijasta kodistasi 3d-pohjakuvapaketti, joka sisältää tavanomaisen pohjakuvan lisäksi  myös 3d-pohjakuvan mallikalustein.  Tutustu palveluun täältä. 

Hanki omakotitalon pohjapiirros verkkokaupastamme näin:

1.Tilaa ja maksa talon pohjapiirros sivun ylälaidan Lisää ostoskoriin-linkistä.

2. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostissa tilausvahvistuksen ja viestin, jossa saat ohjeet tarvittavien tietojen toimittamiseen. Tarvitsemme talon osoitteen, huoneluvun ja pinta-alan sekä talon aiemman pohjapiirroksen, johon olet merkinnyt piirtämällä tai kirjoittamalla tarvittavat muutokset. Tarvittaessa voit luonnostella mallin talon pohjapiirroksesta myös käsin tai koneellasi, kuvata piirroksesi tarvittaessa digikameralla ja lähettää sen meille sähköpostilla.

3. Toimitamme tilaamastasi pohjapiirroksista ensimmäisen version sähköpostiisi  kahden arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet sinulta mallina toimivan pohjapiirroksen ja selkeät tiedot siihen tarvittavista muutoksista.

4. Tarkasta onko lähettämämme pohjapiirros oikeanlainen vai onko siihen jäänyt virheitä tai puutteita. Jos olet unohtanut merkitä jonkin muutoksen tai me olemme ymmärtäneet jonkun asian väärin, ei hätää. KotiKylässä omakotitalon  pohjapiirroksen hintaan kuuluu aina yksi korjauskierros.

5. Voit käyttää tilaamaasi talon pohjapiirrosta vapaasti jatkossa missä tahansa. Myynnissä, vuokrauksessa, AirBnB:ssä, remontin suunnittelussa tai kustannusarvioiden pyytämisessä. Voit myös tulostaa sen ja arkistoida.

p.s. Jos sinulla ei ole toimittaa meille malliksi vanhaa omakotitalon pohjapiirrosta, voit halutessasi kysyä sitä paikallisen rakennusvalvonnan arkistoista. Monella kaupungilla on rakennusvalvonnan sähköinen arkisto, josta voi ladata asuntojen ja kiinteistöjen vanhoja rakennuspiirrustuksia muutamalla eurolla. Helsingin rakennusvalvonnassa olevat rakennuspiirrustukset löytyvät nykyään Lupapiste-palvelusta.

Jos tarvitset asunnon pohjapiirrosta osakehuoneistosta, tilaa se täältä

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.