SUOSITTU

Asuntokuvaus: Huippulaadukkaat sisä- ja ulkokuvat asunnostasi

Laadukas asuntokuvaus antaa kodistasi edustavan vaikutelman ja nopeuttaa sen myyntiä. Kun tilaat asuntokuvauksen KotiKylästä, asunnon valokuvaukseen erikoistunut ammattikuvaaja tulee kotiisi ja ikuistaa kotisi parhaat puolet. Lopputuloksena saat vapaaseen käyttöösi edustavat ja korkealaatuiset digivalokuvat (15 kpl) kotisi sisä- ja ulkotiloista.

(3 tuotearviota)

329,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): AK1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Ammattikuvaajan tekemä asuntokuvaus auttaa antamaan kodistasi hyvän ensivaikutelman.

Nykypäivänä myytävien ja vuokrattavien asuntojen ensiesittely tapahtuu netissä. Siellä olevien valokuvien perusteella asuntoa etsivä päättää,  kannattaako asuntoon tarkempaan tutustumiseen uhrata arvokasta aikaa. Kuvat herättävät myös tunteita ja antavat esimakua kotisi tunnelmasta.

Vaikka olisit itsekin hyvä valokuvaaja, asuntokuvauksen ammattilainen näkee kotisi ulkopuolisen silmin, hallitsee oikeaoppisen valaistuksen ja kuvan rajauksen ja saa kotisi kukoistamaan kuvissa.

Hintaan sisältyy n. tunnin kestävä ammattikuvaajan tekemä asuntokuvaus, jonka tuloksena saat n. 15 käsiteltyä ja viimeisteltyä digitaalista valokuvaa.

Huom. Tilaamalla kuvat kauttamme voit käyttää kuvia vapaasti missä ja milloin tahansa ja jakaa ne myös ostajalle. 

KotiKylän asuntokuvaus sujuu näin:

1. Tilaa ja maksa asuntokuvaus KotiKylän kaupasta.

2. Pian tilauksesi jälkeen saat KotiKylästä sähköpostiviestin, jossa sinulta kysytään tarkemmat osoitetiedot ja kuvaustoiveet ja saat ohjeita asunnon valokuvaukseen valmistautumiseen.

3. KotiKylän kumppaniyrityksestä otetaan sinuun pian yhteyttä, sovitaan sinulle sopivasta kuvausajankohdasta ja keskustellaan kuvaustoiveistasi. Asuntokuvaus kannattaa toteuttaa aina valoisaan aikaan, jolloin kotiisi tulee kaunistavaa luonnonvaloa.

4. Valmistaudu asuntokuvaukseen ennakkoon siistimällä kotisi niin, että tavarat ovat oikeilla paikoillaan eikä kuvissa näy mitään silmää häiritsevää. Piilotat lasku- tai paperipinot, hammasharjat ja likaiset tiskit tai pyykkivuoret.

5. Ammattikuvaaja tulee sovittuna aikana kotiisi ja ottaa laadukkaat sisä- ja ulkokuvat. Voitte olla perheesi kanssa paikalla, mutta ette saa näkyä kuvissa. Suosittelemme aina vaakakuvia, sillä ne toimivat verkkopalveluissa parhaiten.

6. Kuvaaja valitsee asuntpkuvauksen jälkeen parhaat valokuvat, käsittelee ne ja lähettää ne meille sähköisesti tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi parin päivän sisällä kuvauksesta. Me lähetämme kuvat sinulle.

7. Kun olet hyväksynyt kuvat, saat linkin täysikokoisiin kuviin, jotka voit ladata koneellesi. Kuvat ovat kätevässä jpg-muodossa ja voit liittää ne helposti esimerkiksi myynti- tai vuokrailmoitukseen.

3 arviota tuotteelle Asuntokuvaus: Huippulaadukkaat sisä- ja ulkokuvat asunnostasi

  1. Marjaana, Lahti

    KotiKylän kautta hankkimani ammattikuvaajan kuvat olivat ihan eri luokkaa kuin itse otetut. Valaistus ja perspektiivi ovat kunnossa. Suosittelen!

  2. Samuli, Kauniainen

    Sijoitusasunnon myynti itse sujui helposti KotiKylän avulla. Ammattilaisen ottamat asuntokuvat antoivat asunto-osakkeestani tosi edustavan kuvan ostajille ja myynti sujui loppupeleissä tosi mutkattomasti.Hankin KotiKylästä myös hinta-arvion, digitaalisen pohjakuvan ja kauppakirjan tarkastuksen.

  3. Riitta, Turku

    Myin KotiKylän palvelujen avulla kerrostalokotini itse. Ammattikuvaajan ottamilla asuntokuvilla oli myynnissä tosi iso merkitys, ne saivat ostajat kiinnostumaan. Hankin niiden lisäksi KotiKylästä pohjakuvat, kirjallisen hinta-arvion ja kauppakirjan teon.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.