SUOSITTU

Asunnon pohjakuva DWG-muodossa suunnittelukäyttöön

Teetätkö asunnossasi remonttia tai peruskorjausta? Tarvitsevatko lvi- ja sähkösuunnittelijat asuntosi pohjakuvan DWG-tiedostona?  Hyviä uutisia; saat senkin nyt kätevästi kauttamme.

(13 tuotearviota)

99,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): PP2DV Osasto: Avainsana tuotteelle

Tilaa kotisi pohjakuva DWG-muodossa KotiKylästä

Oletko tekemässä asuntoosi peruskorjausta tai remonttia? Jos kyllä, tekniset suunnittelijat  tarvitsevat yleensä asunnostasi ajantasaisen pohjakuvan DWG-tiedostona. Onneksi saat sen kätevästi ja nopeasti KotiKylästä.

Hinta sisältää yhden asuinhuoneiston tai omakotitalon pohjakuvan DWG-tiedostona ja JPG-kuvana.

Asunnon pohjapiirros DWG-muodossa laaditaan vanhan pohjakuvasi pohjalta. Jos vanhaan pohjakuvaan on tehty tai tulossa muutoksia,  voimme tehdä ne samalla, kunhan merkitset ne selkeästi ja tarkasti pohjakuvaan jo ennen kuin toimitat kuvan meille. Kerro tarvittavista muutoksista myös kirjallisesti samalla kun lähetät pohjakuvan ja asuntosi tiedot meille sähköpostitse.

Huomioi, että pohjakuvan mittakaava on suuntaa antava. Jos tarvitset DWG-pohjakuvia useasta eri asunnosta, voit pyytää meiltä sähköpostitse henkilökohtauksen tarjouksen.

Jos tarvitset digitaalista asunnon pohjapiirrosta asuntosi myyntiin tai vuokraukseen, tilaa se täältä. 

 

Hanki pohjakuva DWG-muodossa näin:

1.Tilaa ja maksa asunnon pohjakuva DWG-muodossa sivun yläosan Lisää ostoskoriin-linkistä.

2.Tilauksen jälkeen saat sähköpostissa viestin, jossa saat ohjeet asuntosi tietojen ja vanhan pohjakuvan toimittamiseen. Merkitse vanhaan pohjakuvaasi piirtämällä siihen tarvittavat muutokset ja lähetä kuva  sähköpostitse osoitteeseen heippa@kotikyla.com.

Jos muutoksia tarvitaan kovin paljon, voit myös luonnostella asunnon nykyisen pohjapiirroksen käsin tai koneella, kuvata sen tarvittaessa digikameralla ja lähettää meille sähköpostilla.

3. Toimitamme tilaamastasi pohjakuvasta ensimmäisen version sähköpostiisi  kahden arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet sinulta mallina toimivan pohjakuvan ja tiedot siihen tarvittavista muutoksista.

4. Tarkasta onko lähettämämme pohjakuva oikeanlainen vai onko siihen jäänyt virheitä tai puutteita.

Huomioi, että DWG-piirros ei aukea ilman teknisiä suunnitteluohjelmia, mutta voit tarkastaa mukana olevasta JPG-tiedostosta, että kaikki on kunnossa. Jos olet unohtanut merkitä jonkin relevantin muutoksen tai me olemme ymmärtäneet jonkun asian väärin, ei hätää. KotiKylässä asunnon pohjapiirroksen hintaan kuuluu yksi korjauskierros.

5. Voit käyttää tilaamaasi asunnon pohjakuvaa (JPG ja DWG) vapaasti jatkossa missä tahansa.

P.s. Jos sinulla ei ole hallussa minkäänlaista vanhaa pohjakuvaa, voit halutessasi kysyä sitä paikallisen rakennusvalvonnan arkistoista.  Helsingin rakennusvalvonnassa olevat rakennuspiirrustukset löytyvät nykyään Lupapiste-palvelusta.

13 arviota tuotteelle Asunnon pohjakuva DWG-muodossa suunnittelukäyttöön

 1. Kaisa, Helsinki

  Hitas-paritaloasunnon myynti itse onnistui nopeasti, helposti ja ilman välityspalkkiota. Hankin KotiKylästä avuksi mm. pohjakuvat kaikista asuntoni kerroksista.

 2. Samuli, Kauniainen

  Sijoitusasunnon myynti itse sujui helposti KotiKylän avulla. Asunnon pohjapiirroksella oli tärkeä rooli, sillä se auttoi potentiaalisia ostajia tajuamaan, että asunnossani oli tosi hyvä pohja Lisäksi hankin KotiKylästä ammattikuvaajan ottamat asuntokuvat, hinta-arvion ja kauppakirjan tarkastuksen.

 3. Riitta, Turku

  Myin KotiKylän palvelujen avulla kerrostalokotini itse. Ammattilaisen puhtaaksi piirtämällä pohjapiirroksella oli myynnissä tosi iso merkitys, se antoi ostajille kuvan asuntoni tilaratkaisusta. Hankin sen lisäksi KotiKylästä ammattikuvaajan asuntokuvat, kirjallisen hinta-arvion ja kauppakirjan teon.

 4. Susanne, Espoo

  Yllätyimme positiivisesti, miten helppoa paritaloasunnon myynti oli KotiKylän palvelujen avulla. Digitaaliset pohjakuvat valmistuivat nopeasti ja olivat kaikin puolin hyvät.

 5. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

 6. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

 7. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Hankimme KotiKylästä mm. kerrostaloasunnon pohjakuvan, kirjallisen hinta-arvion ja sekä asunto-osakkeen että omakotitalon kauppakirjan teon. Ilman KotiKylää emme olisi tähän projektiin varmaan lähteneet.

 8. Mira, Pornainen

  Pohjakuvat omakotitalosta olivat laadukkaat ja Kotikylän palvelu  todella nopeaa ja ystävällistä..Sain myös pyytäessäni muita neuvoja kodin myyntiin liittyen. Kotikylästä jäi tosi hyvä fiilis

 9. Helena, Helsinki

  KotiKylästä tilaamani digitaalinen asunnon pohjapiirros vastasi odotuksiani 100 %.sesti. Pohjakuva oli erittäin hyvin tehty eikä sitä tarvinnut korjata.

 10. Samuli, Kauniainen

  Sijoitusasunnon myynti sujui helposti KotiKylän kautta. Sain haluamani hinnan ja säästin välityspalkkiossa tonneja omaan taskuun.

 11. Salla, Espoo (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvin tehty pohjapiirros.

 12. Riina (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote vastasi odotuksia

 13. Maiju (varmistettu kirjoittaja)

  Palvelu toimii erinomaisesti! Sain sovitussa ajassa erittäin laadukkaan pohjapiirroksen asunnosta. Kaikesta löytyy selkeä ohjeistus ja kommunikaatio toimi helposti. Suosittelen!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tarjouksemme