SUOSITTU

Asunnon pohjakuva kalusteilla (3D+2D)

Asunnon pohjakuva on yksi tärkeimmistä työkaluista, kun olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai remontoimassa kotia. Nyt voit hankkia normaalin digitaalisen pohjakuvan ja edustavan 3d-pohjakuvan mallikalusteilla edulliseen yhteishintaan. Niiden avulla ostajan tai vuokralaisen on helppo hahmottaa miten asunnon tilaratkaisu taipuu eri tarpeisiin ja miten asunnon voi kalustaa.

149,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): PP3DV Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Asunnon pohjakuva kertoo asuntosi tilaratkaisun

Asunnon pohjakuva on yksi tärkeimmistä kuvista ja dokumenteista, kun olet myymässä, vuokraamassa tai remontoimassa asuntoasi.

Jos asunto vaatii isoa remonttia, on tyhjillään tai tavaraa täynnä, potentiaalisten ostajien ja vuokralaisten on vaikea kuvitella, miten asunnon voisi kalustaa.  Tällöin apuun tulee digitaalinen 3d-pohjakuva. Siinä pohjapiirrokseen sijoitetaan kuvitteelliset mallikalusteet ja pintamateriaalit, joiden avulla tilaratkaisu tulee paremmin ilmi ja asunto tuntuu houkuttelevammalta ostaa..

Hinta sisältää yhden asunnon digitaalisen 3d-pohjakuvan vakioiduilla pintamateriaaleilla ja mallikalusteilla* sekä normaalin 2d-pohjapiirroksen. Jos asut rivi- tai pientalossa, jossa on useampi kerros, kaikki kerrokset kuuluvat hintaan.

Asunnon tai omakotitalon pohjakuvat laaditaan käymättä asunnossa vanhan pohjakuvasi tai laatimasi luonnoskuvan pohjalta.  ne on tarkoitettu kuvaamaan asunnon tilaratkaisua myynnin, vuokrauksen tai remontoinnin yhteydessä. Niiden mittakaava on suuntaa antava eli ne eivät ole tarkassa mittakaavassa olevia arkkitehtikuvia tai rakennnuspiirrustuksia.

Jos sinulla ei ole toimittaa meille asunnostasi malliksi vanhaa pohjakuvaa, voit piirtää sen käsin tai kysyä sitä paikallisen rakennusvalvonnan arkistoista. Esim. pääkaupunkiseudulla asunnon ja omakotitalon rakennuspiirrustuksia löytyy Lupapisteestä, ja niitä voi ladata sieltä muutamalla eurolla kappale.

Voit käyttää kauttamme tilaamaasi asunnon tai talon pohjakuvaa vapaasti jatkossa missä tahansa. Myynnissä, vuokrauksessa, AirBnB:ssä, remontin suunnittelussa tai kustannusarvioiden pyytämisessä.

Jos tarvitset vain tavallisen digitaalisen asunnon pohjapiirroksen ilman kalusteita, tilaa se täältä.

Tilaa asunnon pohjakuvat näin

Tilaa ja maksa asunnon pohjakuvat

Voit maksaa palvelun turvallisesti millä tahansa Suomessa toimivalla pankki- tai luottokortillla.

Saat paluupostissa helpot ohjeet

Tarvitsemme vanhan pohjakuvasi lisäksi tiedon muutoksista, osoitteen, huoneluvun ja pinta-alan.

Saat valmiit pohjakuvat hyväksyttäväksesi

Saat valmiit pohjakuvat tarkastettavaksi kahden arkipäivän sisällä tietojen lähettämisestä. Hintaan kuuluu yksi korjauskierros.