Asuntokaupan konsultaatio

Onko asunnon myynnissä tai ostossa tullut vastaan kiperä kysymys, johon kaipaat vastausta? Haluatko jutella puolueettoman  asuntokaupan ammattilaisen kanssa ennen tarjouksen tekoa tai sen hyväksymistä? Kaipaatko opastusta asuntokaupan ehtojen päättämisessä tai hyväksymisessä?

Se onnistuu. Tilaa tästä LKV:n asuntokaupan konsultaatio. Lue palvelun sisällöstä tarkemmin alta.

(2 tuotearviota)

189,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): Asuntokaupan konsultaatio AKK2 Osasto: Avainsana tuotteelle

Apua asuntokaupan ja kiinteistökaupan pulmatilanteisiin

Kaipaatko opastusta johonkin asunto- tai kiinteistökauppaasi liittyvään kysymykseen?  Haluatko puolueettoman ammattilaisen mielipiteen asunnon hintapyyntöön tai  johonkin muuhun asiaan?

Jos kyllä, voit hankkia KotiKylästä LKV:n antaman asuntokaupan konsultaation. Konsultaatioon sisältyy LKV:n ennakkovalmistautuminen asiaasi (n. 30 min) ja henkilökohtainen asuntokaupan konsultaatio (n. 30 min). Konsultaatio voidaan hoitaa valintasi mukaan joko sähköpostitse, chatin kautta, puhelimitse tai esim. Teams- tai Zoom-kokouksena.

Tilaa asuntokaupan konsultaatio näin:

Tilaa ja maksa asuntokaupan konsultaatio KotiKylän verkkokaupassa.

Pian tilauksesi jälkeen saat sähköpostissa linkin lomakkeelle. jossa voit kertoa ongelmastasi vapaamuotoisella lomakkeella. Sen jälkeen sovimme sinulle sopivan konsultointiajan ja kanavan.

KotiKylän LKV kysyy lisätietoja tilanteestasi tarvittaessa sähköpostitse, jotta pystyy perehtymään asiaasi mahdollisimman hyvin etukäteen.

Konsultaatio tapahtuu sovittuna aikana sovitusti joko chatissa, sähköpostitse, puhelimitse tai Teams-tai Zoom-palaverissa.

Huom. Jos kaupan jälkeen ilmenee ongelmia, joihin kaipaat etenemisohjeita opastusta, tilaa tämän palvelun sijaan Ensiapua asuntokaupan jälkeisiin riitatilanteisiin. 

 

2 arviota tuotteelle Asuntokaupan konsultaatio

  1. Kaisa, Helsinki

    Hitas-paritaloasunnon myynti itse onnistui nopeasti, helposti ja ilmanvalityspalkkiota.

  2. Susanne, Espoo

    Yllätyimme positiivisesti, miten helppoa paritaloasunnon myynti itse oli KotiKylän palvelujen avulla. Saimme juuri ne neuvot, joita tarvitsimme. Kiitos!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.