Asuntokauppariita tai kiinteistökauppariita – LKV:n pikaopastus

Asuntokauppariidat ja kiinteistökauppariidat ovat yleisiä, mutta ikäviä. Niihin kannattaa tarttua nopeasti ja ammattimaisesti ja pyrkiä sopimaan tilanne ilman raastupaa. 

Saitko virheellistä tai puutteellista tietoa asunto-osakkeestasi tai omakotitalostasi ennen kauppaa ja pohdit, voiko kyseessä olla tiedonantovirhe tai salainen virhe? Eikö ostamasi asunto-osakkeen tai talon kunto vastaa sitä, mitä piti? Saitko reklamaation asuntosi ostajalta, etkä tiedä, miten sinun kannattaa toimia?

Älä kuluta aikaa voivotteluun ja murehtimiseen. Asuntokauppariidan ja kiinteistökauppariidan pikakonsultaatio sisältää riitatilanteista kokemusta omaavan LKV:n nopean perehtymisen asiaasi ja sen jälkeen puolueettoman opastuksen etenemiseen joko sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta.

199,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): AKR1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Asuntokauppariita tai kiinteistökauppariita on aina kurja juttu, joka kannattaa hoitaa nopeasti ja ammattimaisesti.

Harvalla on kuitenkin niiden hoitoon rutiinia ja lakimiehet ovat tunnetusti kalliita.

Kerro meille tilanteestasi. Me neuvomme, mitä tulee tehdä ensimmäiseksi, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon, mitä on fiksua tehdä itse ja missä kohtaa on hyvä ottaa lakimies avuksi.

Asuntokauppariitojen ja kiinteistökauppariidan pikakonsultaatio sisältää nopean perehtymisen asiaasi ja sen jälkeen henkilökohtaisen opastuksen etenemiseen joko sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta.

 

Saitko virheellistä tai puutteellista tietoa asunto-osakkeestasi tai omakotitalostasi ennen kauppaa ja haluat saada arvion siitä, onko kyseessä tiedonantovirhe tai salainen virhe?

Eikö asunto-osakkeesi tai omakotitalosi kunto vastaa sitä, mitä piti?

Saitko reklamaation asunto-osakkeesi tai omakotitalosi ostajalta, etkä tiedä, miten sinun kannattaa toimia?

Palvelu toimii näin:

Tilaat ja maksat palvelun KotiKylän Kaupassa.

Kerrot asunto- ja kiinteistökauppariidoista kokemusta omaavalle LKV:lle tilanteestasi lomakkeella.

Mietimme tilanteeseesi parhaiten sopivan etenemissuunnitelman.

Ohjeistamme sinua tarvittaessa reklaamaation teossa tai siihen vastaamisessa. Neuvomme sinua tarvittaessa oikeusturvavakuutuksen korvauspäätöksen hakemisessa ja asunto- ja kiinteistökauppaan erikoistuneen lakimiehen valinnassa.

Saat LKV:n opastuksen kolmen arkipäivän sisällä tilanteesi kertomisesta ja muiden välttämättömien tietojen toimittamisesta. Jos tarvitset meiltä pikakonsultaation jälkeen lisäapua, saat hankittua sitä hintaan 135€/h. (sis alv 24%)

 

Huom. Palvelu soveltuu vain asunto-osakemuotoisten asuinhuoneistojen ja kiinteistömuotoisten omakotitalojen ja vapaa-ajanasuntojen kauppaan. Jos kyse on toimitilasta, maatilasta, metsätilasta tai muunlaisesta osakkeesta tai kiinteistöstä, sinun on valitettavasti etsittävä apua muualta.

Palvelua ei ole tarkoitettu asuntokauppariitojen ja kiinteistökauppariitojen ratkaisemiseen vaan ensiapuun. Konsultaatio auttaa sinua lähtemään oikealla tavalla liikkeelle ja välttämään yleiset virheet, joiden vuoksi voi kulua turhaan aikaa ja rahaa tai oma asemasi voi hankaloitua.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.