SUOSITTU25%

Omakotitalon osto: Matkaopas Omaan Taloon e-kirja

Omakotitalon osto on ehkä yksi elämäsi suurimmista investoinneista. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästä rahasta. Valitsemasi talo sijainteineen vaikuttaa perheesi ajankäyttöön,  elämäntapaan, hyvinvointiin ja jopa terveyteenne. Siksi talon valintaa ei voi tehdä vain ulkonäkö, tunnelma tai hinta edellä.

Onneksi apunasi on e-kirja Matkaopas Omaan Taloon.

Matkaopas Omaan Taloon on helppolukuinen omakotitalon ostajan opas, jonka avulla teet onnistuneempia talokauppoja. Oppaan avulla osaat arvioida talojen vahvuuksia ja heikkouksia perheenne kannalta, tarkastaa talon oikeaoppisesti ja kysyä myyjältä tai välittäjältä omakotitalon ostossa oleellisimmat kysymykset.

Maksun jälkeen saat kirjan latauslinkin sähköpostiisi. Pdf-muotoinen kirja on luettavissa helposti niin tietokoneella kuin matkapuhelimella tai tabletillakin. Voit tallentaa sen myös Kindleen, Applen Kirjoihin tai tietokoneellesi.

Alkuperäinen hinta oli: 15,90 €.Nykyinen hinta on: 11,90 €. sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): KKK-MOT Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Omakotitalon osto on ensikertalaiselle matka, johon tulee helposti mutkia. Automaattista peruutus- tai palautusoikeutta ei ole.

Sen sijaan omakotitalon ostajalla on selonottovelvollisuus eli hän ei voi vedota kaupan jälkeen asioihin, jotka hänelle on kerrottu ennen kauppaa tai jotka hänen olisi pitänyt huomata talon ja sen asiakirjojen tarkastuksessa. Talokaupassa liikkuvat isot rahat ja tunteet ja hutiloinnit, tiedon puute ja väärät valinnat voivat olla kohtalokkaita.

Matkaopas omaan taloon on omakotitalon ostoa suunnitteleville tarkoitettu inspiroiva ja hyödyllinen e-kirja, joka helpottaa päätöksentekoa ja auttaa tekemään fiksumpia ja turvallisempia talokauppoja.

Kirja on luettavissa helposti niin kännykällä kuin tabletilla tai tietokoneellakin. Voit myös tallentaa kirjan koneellesi tai vaikka Applen kirjoihin tai Kindleen. Heti maksun jälkeen saat kirjan latauslinkin sähköpostiisi.

Kirjoittajasta

Katja Änkilä (LKV, KTM, Mdes)  on perehtynyt työssään vuosien ajan asunto- ja kiinteistökauppaan, hyvään asumiseen ja kotien terveys- ja hyvinvointivaikutuksiin. Hän on työskennellyt urallaan mm. Kiinteistömaailma-ketjun ja Säästöpankkiryhmän markkinointi- ja viestintäjohtajana, palkittuna mainostoimiston projektijohtajana ja copywriterinä, freelancer toimittajana ja digiyrittäjänä.

Katjalla on omakohtaista kokemusta sekä uusista että vanhoista omakotitaloista. Tällä hetkellä hän asuu Helsingissä yli satavuotiaassa keltaisessa tiilitalossa.

Katja Änkilä

”Ekan omakotitalon osto oli pitkä ja vaiherikas matka. Tämän kirjan avulla siinä voi oikaista monta mutkaa.”
Miika, Lahti

”Ensiasunnon ostossakin vastaava opas olisi ollut tarpeen, mutta ekan omakotitalon ostossa opas on välttämätön.”
Annika, Espoo

”Viihdyttävä, helppolukuinen, mutta tärkeä kirja. Omakotitalon osto vaikuttaa liki kaikkeen elämässä.”
Mirja, Kauniainen