SUOSITTU

Kiinteistön kauppakirja

Tilaa kiinteistön kauppakirjan teko KotiKylästä.

Teemme vapaa-ajanasunnon tai omakotitalon kauppakirjan puolestasi ja autamme sinua viemään kiinteistökauppasi turvallisesti maaliin.

Kiinteistön kauppakirja tehdään Maanmittauksen kiinteistövaihdannan verkkopalvelussa. ja sen laatii LKV-tutkinnon omaava ammattilainen.

Kaupan molemmat osapuolet saavat kauppakirjaluonnoksen tarkastettavaksi hyvissä ajoin ennen kaupantekoa. Luonnos voidaan lähettää myös pankille kommentoitavaksi.  Kun kauppakirja on kunnossa, kaupan osapuolet eli ostajat ja myyjät hyväksyvät sen kätevästi Maanmittauslaitoksen palvelussa pankkitunnuksin.

Sähköinen kiinteistökauppa on helppoa: Erilllistä kaupantekotilaisuutta tai kaupanvahvistajaa ei tarvita ja lainhuuto lähtee liikkeelle automaattisesti varainsiirtoveron maksun myötä. Me olemme apunasi loppuun asti.

 

(3 tuotearviota)

599,00  sis. ALV 24%

Tuotetunnus (SKU): KKT-K Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kiinteistön kauppakirja KotiKylästä.

Voit tilata vapaa-ajanasunnon tai omakotitalon kauppakirjan teon kätevästi ja edullisesti KotiKylästä. Kiinteistön kauppakirja tulee tehdä aina Maakaaren määrittämässä määrämuodossa ollakseen juridisesti pätevä. Siksi sitä ei voi tehdä kuka vain tai miten vain.

Vapaa-ajanasunnon tai omakotitalon kauppakirjan tekee KotiKylässä aina LKV-tutkinnon suorittanut ammattilainen.  Teemme kiinteistön kauppakirjat sähköisesti Maanmittauslaitoksen Kiinteistoasiat.fi -verkkopalvelussa, sillä se on turvallisin ja helpoin tapa tehdä onnistuneet kiinteistökaupat.

Kun kauppakirjaluonnos on valmis, me toimitamme  sen tarkastettavaksi kaupan osapuolille ja tarvittaessa myös heidän pankeilleen. Kun kauppakirja on kaikilta osin kunnossa, kaupan eri osapuolet voivat allekirjoittaa kauppakirjan pankkitunnuksin vaikka kotisohvaltaan.

Sähköisessä kiinteistökaupassa omistusoikeuden siirto eli lainhuutohakemus lähtee vireille automaattisesti varainsiirtoveron maksun jälkeen eikä erillistä kaupanvahvistajaa tarvita paikalle. Kiinteistön kauppakirjat ovat silti normaalisti tallennettavissa pdf-tiedostoina, tulostettavissa ja arkistoitavissa.

Palvelu sopii asuinkiinteistöjen ja vapaa-ajanasuntojen kauppoihin.

Palvelu sopii asuinkiinteistöjen ja kiinteistömuotoisten vapaa-ajanasuntojen myyntiin kaikkialla Suomessa.

Varmista ennen kiinteistön kauppakirjan tilausta, että kaupan osapuolet ja pankit ovat hyväksyneet kiinteistön ostotarjouksen, ostajan rahoitus on sovittuna ja kauppa näyttää toteutuvan.

Jos kauppaan sisältyy lykkääviä ehtoja, joiden vuoksi kauppoja ei voida tehdä heti, voit teettää meillä kauppakirjan sijasta kiinteistökaupan esisopimuksen. Tämä tehdään samalla tavalla Kiinteistöasiat.fi – palvelussa.

Näin kiinteistön kauppakirjan teko sujuu:

1. Asiakas tilaa ja maksaa Kiinteistön kauppakirja -palvelun verkossa.

2. Asiakas lähettää meille sähköpostitse kauppakirjassa tarvittavat perustiedot:

Kaupan kohteen perustiedot tai esim. linkki myyntiesitteeen.

Tiedot hyväksytystä ostotarjouksesta.

Kaupan osapuolten täydelliset nimet, yhteystiedot ja sosiaaliturvatunnukset.

Kiinteistön viralliset asiakirjat sähköisessä muodossa. Tarvittaessa tilaamme ne kaupan yhteydessä puolestasi (lisämaksu 14-16€/kpl) tai opastamme näiden tilauksessa.

Myyntiin mahdollisesti tarvittavat valtakirjat ja lupa-asiakirjat.

Muut tärkeät dokumentit, jotka haluatte kiinteistön kauppakirjan liitteeksi. Esimerkkinä kuntotarkastusraportti.

3. Konsultoimme tarvittaessa ostajia ja myyjiä kauppakirjaan kirjattavista ehdoista ja kysymme lisäkysymyksiä.

4. Laadimme kauppakirjaluonnoksen Maakaaren määrittämässä muodossa ja toimitamme sen kaupan osapuolille ja heidän pankeilleen tarkastettavaksi.

5. Teemme tarvittavat korjaukset ja lisäykset kauppakirjaan.

6. Kun kauppakirja on kaikkien hyväksymä, ostajan pankki maksaa myyjälle kauppahinnan tai osamaksukaupassa alkumaksun. Sen jälkeen kaupan osapuolet allekirjoittavat valmiin kiinteistön kauppakirjan pankkitunnuksin.

7. Ohjeistamme ostajaa varainsiirtoveron maksussa, jotta lainhuutohakemus eli omistusoikeuden virallinen siirto lähtee vireille. Kiinteistökaupassa varainsiirtovero on neljä prosenttia kauppahinnasta.

Tarvitsetko sittenkin asunto-osakkeen kauppakirjan kerrostalo- , rivitalo- tai erillistaloasunnon kauppaan?  Tilaa palvelu täältä.

3 arviota tuotteelle Kiinteistön kauppakirja

  1. Miika, Lahti

    Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

  2. Miika, Lahti

    Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

  3. Miika, Lahti

    Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Tilasimme heiltä molempien asuntojen hinta-arviot ja kauppakirjat. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.