Fortum Tarkka – Tee Fortum pörssisähkösopimus

Tällä hetkellä pörssisähkö on edullisin ja fiksuin valinta. Valitse nyt Fortum pörssisähkö ja maksa sähköstäsi vaihtuvan tuntihinnan mukaan.  Voit seurata Oma Fortum -sovelluksen kautta sähkön tuntihintoja ja kulutustasi ja ajoittaa halutessasi kulutustasi edullisille tunneille. Fortum Tarkka -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi eli voit perua tai vaihtaa sen koska haluat.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tee Fortum-pörssisähkösopimus

Fortum Tarkka -sähkösopimuksessa maksat sähköstäsi sähköpörssin vaihtuvan tuntihinnan mukaan.  Koska sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, voit koska vain perua sen tai vaihtaa sen toiseen.

Tällä hetkellä pörssisähkö on selkeästi edullisempaa kuin kiinteähintaisten tai perushintaisten sähkösopimusten hinnat ja keväisin ja kesäisin sekä sähkön pörssihinta että kotisi sähkön kulutus yleensä laskevat. 

Fortum Tarkka -pörssisähkön hinnoittelu:

Sähköenergia: Pörssisähkön tuntihinta + välityspalkkio 0,4 c/kWh

Perusmaksu 3,99 €/kk

Lisäominaisuudet valintasi mukaan:

Sähkön hinnan lukitsemismahdollisuus 5,90 €/kk

Aurinkoenergialla tuotettu sähkö 6,50 €/kk

Muulla uusiutuvalla energialla tuotettu sähkö 4,90 €/kk.

Miksi kannattaa valita nyt pörssisähkö?

  1. Valmiiksi kilpailutettu ajantasainen hinta. Pörssisähkössä maksat sähköstä sen tunneittain vaihtuvan pörssihinnan mukaan.  Pörssisähkön hinta määräytyy avoimesti sähköpörssissä, eli sähkösi hinta on aina kilpailutettu ja ajan tasalla. Pörssisähkö on tällä hetkellä edullisin tapa ostaa sähköä. Voit seurata Fortum Tarkan pörssisähkön tunti- ja päivähintoja täällä. 
  2. Voit vaikuttaa sähkölaskuusi. Voit vaikuttaa laskusi loppusummaan siirtämällä kulutustasi edullisimmille tunneille. Voit esimerkiksi pestä astiat ja pyykit iltaisin ja viikonloppuisin, kun sähkö on edullisinta. Kun teet Fortum-pörssisähkösopimuksen voit seurata sähkön tuntihintoja helposti Oma Fortumista.
  3. Helppo, joustava ja nyt myös edullinen. Pörssisähkösopimus on helppo ja joustava, koska et sitoudu sopimukseen mitenkään. Voit perua ja vaihtaa sopimuksen koska tahansa markkinatilanteen muuttuessa.

Kun teet Fortum-sähkösopimuksen klikkaamalla tämän sivun linkkiä, sopimushintasi pysyy samana kuin suoraan Fortumin verkkosivuilta ostettuna, mutta me KotiKylässä saamme Fortumilta pikkuisen myyntipalkkion. Sen turvin voimme kehittää palvelujamme ja tarjota jatkossakin verkossa maksuttomia ohjeita ja vinkkejä hyvään asumiseen ja asuntokauppaan. Kiitos etukäteen avustasi.