KotiKylä.com ja sen verkkokauppa

KotiKyla.com on turvallinen ja suojattu verkkopalvelu, jossa tietosi ovat aina salattuja. Tunnistat turvalliset verkkopalvelut mm. verkko-osoiterivillä näkyvästä lukosta.

KotiKylässä myydään asumiseen ja asuntokauppaan liittyviä palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Kauppiaana on KotiKyla.com ja palveluiden tuottajina toimivat KotiKylän ohella tarkoin valitut hyvämaineiset asumisen ja kiinteistöalan yritykset.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen, ehtojen ja palveluvalikoiman muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan palveluitamme näihin ehtoihin.

Tilausten vahvistus

KotiKylän Kaupan tuotteet ja palvelut tilataan verkosta osoitteesta kotikyla.com/kauppa/

Vahvistamme kaikki tilaukset sähköpostilla tulevalla tilausvahvistuksella, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja sisältö. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Jos et saisi tilausvahvistusta, tarkasta roskapostisi tai ota yhteyttä KotiKylään.

 

Maksaminen

Useimmat asuntokaupan palvelut, kuten kirjalliset hinta-arviot ja pohjapiirrustukset maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä KotiKylän verkkokaupassa.

Talojen kuntotarkastukset, kuntotutkimukset, sisäilmatutkimukset ja energiatodistukset maksetaan vasta suoraan palveluntuottajalle palvelun toimittamisen jälkeen.

KotiKylän Kaupassa esitellyt asumisen kumppanituotteet, kuten kodinkoneet, lehdet, kirjat ja huonekalut maksetaan suoraan kumppaniyritykselle.

KotiKylän verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät Suomessa yleisimmät debit- ja credit-kortit. KotiKylän maksupalvelun tarjoajana toimii Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Stripe on kansainvälinen edistyksellinen maksupalveluntarjoaja, joka noudattaa alan tiukimpia turvallisuusvaatimuksia ja kehittää Visan ja Mastercardin partnerina modernia turvallista maksamista. Stripe näkyy maksajan tiliotteella.

Maksun epäonnistuminen

Verkkomaksaminen on nykyään Euroopassa hyvin säädeltyä ja  turvallista. Maksun yhteydessä kortin myöntäjä ja pankkisi pyrkivät varmistamaan, että maksaja olet oikeasti sinä.

Siksi saat viestin tilauksen ja maksun epäonnistumisesta, jos annat palvelussamme kortille väärän voimassaoloajan tai väärän CVC-koodin.

CVC koodi on kolmenumeroinen luku kortin takana. Pankkikortin CVC-koodi löytyy kortin alalaidasta pankkikortin numeron vierestä. Luottokortin CVC koodi löytyy nimikirjoituskentän oikeastaa laidasta.

Tilauksesi saattaa epäonnistua myös siksi, että olet vaikkapa muuttanut ja unohtanut ilmoittaa tietosi kortin myöntäjälle. Tällöin antamasi nimi- ja osoitetiedot eivät vastaa kortin myöntäjän ylläpitämiä yhteystietoja.

Jos maksusi epäonnistuu, korttimaksu ei lähde meille eikä tilaus aktivoidu. Sinun on tällöin tehtävä tilaus uudelleen. Usein huomaat, että pankki on jo varannut maksun tililtäsi, vaikka tilaus epäonnistui. Tämä on pankkien nykyinen käytäntö ja pankit poistavat varauksen muutaman päivän kuluttua.

Jos maksusi epäonnistuu ja haluat maksaa tilauksesi mieluummin ennakkolaskulla, ota yhteyttä meihin heippa@kotikyla.com.

Peruuttaminen

KotiKylän omat palvelut, kuten hinta-arviot ja pohjapiirrokset

Asiakas voi peruuttaa KotiKylän Kaupasta tilaamansa palvelut maksutta 14 vuorokauden ajan tilauksesta, ellei asiakkaan tilausta ole alettu vielä tuottamaan.

Tilattuaan palvelun asiakas saa tilausvahvistuksen ohella erillisen sähköpostiviestin, jossa hän saa ohjeet tilaukseen tarvittavien tietojen toimittamiseen. Kun asiakas toimittaa tilauksen tuottamiseen tarvittavat tiedot KotiKylälle tai varaa ajan, KotiKylä kumppaneineen laittaa tilauksen samantien tuotantoon. Tällöin tilausta ei voi enää peruuttaa ilman kuluja.

Tilauksen peruutukset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen heippa@kotikyla.com. Asianmukaisesti peruutetut tilaukset hyvitetään samalle kortille, jolla tilaus maksettiin.

Jos tilausvahvistuksen lähetyspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, palveluilla ei ole enää peruutusoikeutta, vaikkei asiakas olisikaan täyttänyt ja lähettänyt vielä tilauksen tuottamiseen liittyviä tietoja.

Kuntotarkastukset, kuntotutkimukset ja muut kumppanituotteet

Kumppaniemme tuottamissa netin kautta tilatuissa tarkastuspalveluissa on myös 14 vuorokauden peruutusoikeus, joka alkaa tilausvahvistuksesta ja koskee tilattuja tutkimuksia ja tarkastuksia, joihin valmistautumista ei ole vielä kumppaniyrityksessö aloitettu.

Jos tilausvahvistuksen lähetyspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, palveluilla ei ole enää automaattista lain mukaista peruutusoikeutta, vaikkei kumppaniyritys olisikaan vielä aloittanut palvelun tuottamista tai asiakas  lähettänyt tilauksen tuottamiseen tarvittavia tietoja.

Tällöinkin tilatun palvelun toteutusaikataulua voi useimmiten vaihtaa.

Reklamaatiot

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Kaikissa reklamaatioissa pyydämme ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä KotiKylän asiakaspalveluun heippa@kotikyla.com.

Jos KotiKylästä tilatussa palvelussa on selvä virhe, asiakkaalla on oikeus vaatia virheen korjausta tai hyvitystä. Asian hoitamiseksi asiakkaan tulee laittaa sähköpostiviesti KotiKylään osoitteeseen heippa@kotikyla.com  14 vuorokauden sisällä palvelun vastaanottamisesta ja kuvata virhe siinä mahdollisimman tarkasti.

Selvitämme asian palvelun tuottajan kanssa ja joko KotiKylä tai palvelun tuottaja on mahdollsimman pikaisesti yhteydessä asiakkaaseen asian kuntoon laittamiseksi.