Kiinteähintainen Fortum-Vakio sähkösopimus kuukausihinnalla

Sähkösopimus kiinteällä ja edullisella kuukausiveloituksella ja hiilidioksittomalla sähköllä? Nyt se onnistuu.
Kun valitset Fortum Vakio -sähkösopimuksen kerros- tai rivitalokotiisi, saat kodin sähköt kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin säästyt turhilta yllätyksiltä.   Fortum Vakio -sähkösopimus on toistaiseksi voimassa eli et sitoudu mihinkään vaan voit vaihtaa tai perua sopimuksesi koska haluat.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Fortum Vakio tarjoaa pienten ja keskisuurten asuntojen asukkaille sähkön kiinteällä kuukausihinnalla. Saat aina sähköä, jonka tuotanto ei kuormita ilmastoa ja maksat joka kuukausi saman ennaltta sovitun summan. Sopimus on toistaiseksi voimassa ja voit halutessasi liittää siihen myös edullisen kotivakuutuksen.

Fortum Vakio-sähkösopimuksen edut:

– Kiinteä kuukausihinnoittelu

– Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

– 4 laskua vuodessa

–  hiilidioksidivapaata sähköä

Vakion hinnoittelu:

Vakio S: 35,46 €

Vakio M: 120 €

Vakio L: 190 €

Vakio XL: 300 €

Fortum Vakio -sopimuksessa maksat sähköstäsi kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella.  S-sopimus soveltuu kerrostaloasuntoihin 44 neliöön asti, M-sopimus taas asuntoihin joiden koko on 45-74 neliöt. L-sopimus aina 80 neliöön asti.

Sähkönsiirtoyhtiö veloittaa sinua lisäksi sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisesti.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen