Lisää Kotivertailuun

LÖYDÄ TOIVEKOTISI: PALKKAA KOTIETSIVÄ

Parhaat asunnot myydään usein päältä. Lisäksi kaikki myytävänä olevat asunnot eivät löydy markkinapaikoista tai välittäjien vihkosista. Niiden omistaja saattaa vasta harkita myyntiä, ne saattavat olla vasta tulossa myyntiin tai niitä saatetaan myydä salaa.

Miksi odottelisit, että unelmiesi koti tulee julkiseen myyntiin ja pahimillaan myydään nenäsi edestä. Tee digitaalinen ja edullinen ostotoimeksianto tilaamalla Kotietsivä.  Näin unelmakotisi omistaja voi löytää sinut suoraan ja säästää julkisen myynnin vaivan ja välityspalkkion.

NÄIN SE TOIMII

1. TILAA KOTIETSIVÄ

Tilaa Kotietsivä -ostotoimeksianto palvelustamme ja maksa sen alkumaksu 99€ pankki- tai luottokortillasi. Loppumaksun 499€ maksat vain, jos koti löytyy kauttamme. Tilauksen myötä saat käyttäjätunnukset, joilla voit kirjautua KotiKylään. Kirjautuneena löydät KotiKylän navigaation Asunnon osto -osion alta linkin, josta pääset julkaisemaan Ostetaan asunto-ilmoituksesi.

TILAA TÄSTÄ

2. EDITOIMME ILMOITUKSESI JA KERROMME SIITÄ TOIVEKOTIESI OMISTAJILLE.

Kun ilmoituksessasi on kaikki kunnossa, julkaisemme sen ja käynnistämme sen markkinoinnin toivekotiesi omistajille. Kanavina käytämme KotiKylän Kotiarkistoa, toivealueesi fb-ryhmiä, maksullista toivealueellesi kohdennettua FB-ja Instagram-mainontaa, hakukoneoptimointia sekä Google-markkinointia.

3. SAAT YHTEYDENOTTOJA KODIN OMISTAJILTA

Kodinomistajat voivat ottaa sinuun helposti yhteyttä viestityökalumme kautta. Saat viesteistä aina ilmoituksen sähköpostiisi. Ensimmäisten viestien jälkeen voit jatkaa halutessasi keskusteluja mailissa, sopia esittelyistä ja edetä kauppaan asti. Meiltä saatte halutessanne sopuhintaan mm. puolueettoman hinta-arvion, kuntotarkastuksen tai apua tarjouksen ja kauppakirjan tekoon.

Asiakkaamme kertovat

Kotietsivä löysi minulle hyviä kotiehdokkaita

Elämäntilanteeni muuttuessa tuli tarve löytää nopeasti uusi koti perheelleni tutulta alueelta. Kerroin ystäville ja tutuille etsiväni asuntoa, laitoin hakuvahdit asuntoportaaleihin ja toivoin parasta. Kuultuani KotiKylästä päätin laittaa Kotietsivän töihin. Sain pian KotiKylän kautta tiedon kolmesta kriteerieni mukaisesta kodista, jotka eivät olleet julkisesti myynnissä. Kävin katsomassa niistä kaksi. Vaikka päädyin ostamaan lopulta toisen kodin, oli mahtavaa nähdä nekin myytävät kodit, jotka eivät olleet vielä julkisesti kaupan.

Satu
Kerrostaloasunto, Kauniainen

NÄIN MUUT ETSIVÄT KOTEJA