SUOSITTU

Asunnon pohjapiirros digitaalisena

Asunnon pohjapiirros on yksi tärkeimmistä dokumenteista, kun olet myymässä, ostamassa, vuokraamassa tai remontoimassa asuntoa. Kun asunnon pohjapiirros on selkeä, digitaalisessa muodossa ja ajan tasalla, kenen tahansa on helppo hahmottaa asunnon nykyinen tilaratkaisu ja, se millaisia muutoksia se mahdollistaa. Voit tilata digitaalisen pohjapiirroksen meiltä JPG-kuvana, pdf:nä tai dwg-muodossa.

99,00  sis. ALV 24%

Lisää suosikkeihin
Osasto: Avainsana tuotteelle

Tilaa asunnon pohjapiirros kätevästi KotiKylästä

Oletko vuokraamassa tai  myymässä asuntoasi? Haluaisitko kokeilla, miten asuntosi tai mökkisi tuottaisi rahaa AirBnb:ssä?  Oletko tekemässä asuntoosi peruskorjausta tai remonttia ja suunnittelijat tai remonttifirmat tarvitsevat talostasi ajantasaisen pohjakuvan?

Digitaalisella asunnon pohjapiirroksella on monta tärkeää käyttötarkoitusta.

KotiKylän kaupasta saat  ammattimaiset asunnon pohjapiirrokset asuntosi kaikista kerroksista nopeasti toimitettuna.

Hinta sisältää yhden asuinhuoneiston tai omakotitalon pohjapiirroksen digitaalisessa muodossa, oli asunnon koko ja kerrosmäärä mikä tahansa. Pohjapiirros on mahdollista saada jpg- tai png-kuvana, pdf:nä tai vaikkapa dwg-muodossa.

Asunnon pohjapiirros laaditaan vanhan pohjakuvasi ja siihen haluamiesi muutosten pohjalta ja sen mittakaava on suuntaa antava. Jos tarvitset pohjapiirrokset useasta eri asunnosta, voit pyytää meiltä sähköpostitse henkilökohtauksen tarjouksen.

Jos olet myymässä tai vuokraamassa tyhjää tai täynnä tavaraa olevaa asuntoasi tai haluat antaa kodistasi edustavamman vaikutelman, maksa muutama kymppi lisää ja tilaa tämän palvelun sijasta kodistasi 3d-pohjakuvapaketti, joka sisältää tavanomaisen pohjakuvan lisäksi  myös 3d-pohjakuvan mallikalustein. 

Hanki asunnon pohjapiirros verkkokaupastamme näin:

1.Tilaa ja maksa asunnon pohjapiirros sivun ylälaidan Lisää ostoskoriin-linkistä.

2. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostissa viestin, jossa saat ohjeet asuntosi tietojen toimittamiseen. Tarvitsemme malliksi vanhan asunnon pohjapiirroksen, johon olet merkinnyt piirtämällä tai kirjoittamalla tarvittavat muutokset. Tarvittaessa voit luonnostella mallin asunnon pohjapiirroksesta myös käsin tai koneellasi, kuvata piirroksesi digikameralla ja lähettää meille sähköpostilla. Kerro myös, mihin tarkoitukseen tarvitset asunnon pohjapiiirroksen.

3. Toimitamme tilaamastasi pohjapiirroksista ensimmäisen version sähköpostiisi  kahden arkipäivän sisällä siitä, kun olemme saaneet sinulta mallina toimivan pohjapiirroksen ja selkeät tiedot siihen tarvittavista muutoksista.

4. Tarkasta onko lähettämämme pohjapiirros oikeanlainen vai onko siihen jäänyt virheitä tai puutteita. Jos olet unohtanut merkitä jonkin muutoksen tai me olemme ymmärtäneet jonkun asian väärin, ei hätää. KotiKylässä asunnon pohjapiirroksen hintaan kuuluu aina yksi korjauskierros.

5. Voit käyttää tilaamiasi asunnon pohjapiirroksia vapaasti jatkossa missä tahansa. Myynnissä, vuokrauksessa, AirBnB:ssä, remontin suunnittelussa tai kustannusarvioiden pyytämisessä. Voit myös tulostaa sen ja arkistoida.

p.s. Jos sinulla ei ole toimittaa meille malliksi vanhaa asunnon pohjapiirrosta, voit halutessasi kysyä sitä paikallisen rakennusvalvonnan arkistoista. Monella kaupungilla on rakennusvalvonnan sähköinen arkisto, josta voi ladata asuntojen ja kiinteistöjen vanhoja rakennuspiirrustuksia muutamalla eurolla. Helsingin rakennusvalvonnassa olevat rakennuspiirrustukset löytyvät nykyään Lupapiste-palvelusta.

 

13 arviota tuotteelle Asunnon pohjapiirros digitaalisena

 1. Maiju

  Palvelu toimii erinomaisesti! Sain sovitussa ajassa erittäin laadukkaan pohjapiirroksen asunnosta. Kaikesta löytyy selkeä ohjeistus ja kommunikaatio toimi helposti. Suosittelen!

 2. Riina

  Tuote vastasi odotuksia

 3. Salla, Espoo

  Erittäin hyvin tehty pohjapiirros.

 4. Samuli, Kauniainen

  Sijoitusasunnon myynti sujui helposti KotiKylän kautta. Sain haluamani hinnan ja säästin välityspalkkiossa tonneja omaan taskuun.

 5. Helena, Helsinki

  KotiKylästä tilaamani digitaalinen asunnon pohjapiirros vastasi odotuksiani 100 %.sesti. Pohjakuva oli erittäin hyvin tehty eikä sitä tarvinnut korjata.

 6. Mira, Pornainen

  Pohjakuvat omakotitalosta olivat laadukkaat ja Kotikylän palvelu  todella nopeaa ja ystävällistä..Sain myös pyytäessäni muita neuvoja kodin myyntiin liittyen. Kotikylästä jäi tosi hyvä fiilis

 7. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Hankimme KotiKylästä mm. kerrostaloasunnon pohjakuvan, kirjallisen hinta-arvion ja sekä asunto-osakkeen että omakotitalon kauppakirjan teon. Ilman KotiKylää emme olisi tähän projektiin varmaan lähteneet.

 8. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

 9. Miika, Lahti

  Kerrostaloasunnon ja omakotitalon vaihtokauppa sujui hyvin KotiKylän avustuksella. Ilman heitä en olisi tähän projektiin lähtenyt ja lisäksi säästimme tonneja.

 10. Susanne, Espoo

  Yllätyimme positiivisesti, miten helppoa paritaloasunnon myynti oli KotiKylän palvelujen avulla. Digitaaliset pohjakuvat valmistuivat nopeasti ja olivat kaikin puolin hyvät.

 11. Samuli, Kauniainen

  Sijoitusasunnon myynti itse sujui helposti KotiKylän avulla. Asunnon pohjapiirroksella oli tärkeä rooli, sillä se auttoi potentiaalisia ostajia tajuamaan, että asunnossani oli tosi hyvä pohja Lisäksi hankin KotiKylästä ammattikuvaajan ottamat asuntokuvat, hinta-arvion ja kauppakirjan tarkastuksen.

 12. Riitta, Turku

  Myin KotiKylän palvelujen avulla kerrostalokotini itse. Ammattilaisen puhtaaksi piirtämällä pohjapiirroksella oli myynnissä tosi iso merkitys, se antoi ostajille kuvan asuntoni tilaratkaisusta. Hankin sen lisäksi KotiKylästä ammattikuvaajan asuntokuvat, kirjallisen hinta-arvion ja kauppakirjan teon.

 13. Kaisa, Helsinki

  Hitas-paritaloasunnon myynti itse onnistui nopeasti, helposti ja ilman välityspalkkiota. Hankin KotiKylästä avuksi mm. pohjakuvat kaikista asuntoni kerroksista.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tarjouksemme